roumeliotis

Carwiz

Κομβική νίκη στο Βερολίνο...

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός υπέταξε με 98-88 τη Μπάγερν στο Μόναχο και καλείται να επαναλάβει το διπλό στη Γερμανία σε λίγες μέρες καθώς αντιμετωπίζει την Άλμπα στο Βερολίνο σε ένα ματς κομβικής σημασίας.

Την Πέμπτη (10/03), ο Θρύλος του Γιώργου Μπαρτζώκα δοκιμάζεται απέναντι στους Βερολινέζους για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και για να συνεχίζει να ελπίζει βάσιμα στην 4άδα, οφείλει να πάρει τη νίκη.

Μια κομβική νίκη για να εδραιωθεί και με διαφορά στην τετράδα ενώ ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις (15/03) και η εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό (17/03)...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 08:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγωνιστικά είναι λίγο υπερβολή Μιλου με Φαλ, αλλά αν το πάρουμε.. συναισθηματικά, ο Μιλου είναι ο μόνος παιχταρας αυτή τη στιγμή που μπορεί να πάρει λιγότερα χρήματα από αυτά που αξίζει για να έρθει στην ομάδα μας.

    Δηλαδή μπορεί να αφήσει 250-350.000 στην άκρη για να κατέβει στο Σ.Ε.Φ (Γλυφάδα βασικά!) Και να βρει και παλιούς φίλους, και αποδείξαμε ότι έχουμε και ομάδα.

    Φίλε ΜΚ7, και εγώ και πολλοί Ολυμπιακοί τις σκεφτόμαστε αυτές τις επιλογές που αναφέρεις, και είναι και σε λογικά επίπεδα.

    Αν δεν έχουμε Ρωσικές του χρόνου, ή μειώσουν μπάτζετ, θα μας έρθουν πολύ καλύτερα συμβόλαια 700-800.000 (π.χ Poythress).

    Με Μάρτιν/Λίβιο/Acy φευγατους, έχουμε περιθώριο να φέρουμε καλούς ξένους στις θέσεις 4-5.

    Ο Fall ήδη εθνική Γαλλίας έπαιρνε 1 λεπτό περισσότερο από τον Poirier. Συνολικά θα έλεγα ότι θα είχαμε ισοδύναμη ρακέτα, αν βάλεις και Poythress στην εξίσωση τότε γραμμή σέντερ φοβερή..

    Μπάρτσα πάει με δίδυμο Σενγκειλα/Μιροτιτς στο 4!!! Ίσως το καλύτερο δίδυμο power forward στην ιστορία της Ευρώπης.

  • Σπυρος
    Σπυρος Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 08:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω ότι του χρόνου με το δίδυμο Μιλουντίνωφ καί Τσαλμπούρη αλλά καί με τα άλλα 40 ονόματα πού έχει μεταγράψει ως τα τώρα ο Κουπεπέ πραγματικά θα φιάξουμε Δυναστεία ειδικά αν πάρουμε καί τον Τζέι Αρ με την Τζόαν Κόλινς. Είναι ακόμα ένα από εκείνα τα μηνύματα πού ξεχειλίζουν μπασκετικό IQ που λέγαμε την άλλη φορά.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 16:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Προσωπικα δεν θα ηθελα πισω Μιλουτινοβ για διαφορους λογους μπασκετικους και μη.Θα ηθελα ομως δυο αλλους που θεωρω οτι "κουμπωνουν" τελεια στην frontcourt μας και θα της εδιναν ολα τα στοιχεια που της λειπουν.Τον Τζον Μπραουν για 4-5 απο την Ουνιξ και τον Πουθρες απο την Ζενιτ αντι του Μαρτιν.Εναλλακτικα αντι για Πουθρες θα ηθελα απο μια αλλη ρωσικη ομαδα την Λοκομοτιβ Κουμπαν τον Μοτλει.
    Παρολο που δεν εχει εμπειρια απο Ευρωλιγκα θεωρω οτι εχει ερθει η ωρα του να κανει το step up και πιστευω οτι θα απασχολησει πολυ το καλοκαιρι τις καλες ομαδες της Ευρωλιγκας αυτες δηλαδη που μπαινουν η παλευουν για να μπουν στα πλει οφς και εχουν και βλεψεις για φ4

  • RedV
    RedV Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 15:07 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe, φίλε κι εγώ σκεφτόμουν την περίπτωση Μιλουτινοφ. Μακάρι να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του οι Αγγελόπουλοι γιατί το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο είναι το οικονομικό αφού ο παίκτης γουστάρει Ολυμπιακό.
    Φροντλαιν με Μιλου βασικό και Φαλ να έρχεται από τον πάγκο θα μπορούσε να θεωρηθεί και η καλύτερη της Ευρώπης, ακόμα καλύτερη κι από τους Ταβαρες-Πουαριε της Ρεάλ.
    Βασική προϋπόθεση βέβαια να θέλει ο Μπαρτζώκας να δουλέψει με δύο 7footer στο ροστερ

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 11:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε για 3οι, δεν μπορεί να πάει λιγότερο η Εφες, οι 6-8 θα κριθούν σε μία νίκη, λέτε να πάει τελευταία αγωνιστική και κάνει μία ήττα εκτός προγράμματος να μείνει και έξω;!

    Αντικειμενικά πρέπει να πάμε 3 και να στείλουμε στο 4-5 Αρμάνι - Εφές.

    Όπως και να έχει, 4αδα είναι απίστευτο αποτέλεσμα, με ή χωρίς Ρωσικές. Ουσιαστικά πάνω από CSKA είμασταν και τώρα, δεν είναι ότι κλέψαμε εκκλησία, και είχαμε όλες στην έδρα μας.

    Στην τελική, εκπληκτικοι οι Λαρκιν/Μίσιτς, αλλά τους κερδίσαμε πριν λίγες μέρες, και η Frontline τους δεν εμπνέει εμπιστοσύνη για τοπ ομάδα (Dunston μεγάλωσε, Pleiss έχει Fall, Petrusev δεν πολύ -παιζει). Φυσικά δεν τους θέλω με τίποτα, αλλά αν αυτό μας ρίξει η μοίρα, θα το αντιμετωπίσουμε.

    Πόσο κρίμα αυτές οι 2 μεταγραφές που δεν έγιναν ποτέ!!!

    Με τη νέα αγορά, θα έλεγα να πηγαίναμε για colpo grosso με Miloutinov! Η Μπάρτσα έκλεισε Shengeila. Πρέπει να πάμε για παίκτη έκπληξη από το πάνω ράφι για να μείνουμε στον αφρό. Τεράστιες ευκαιρίες για δυναστεία!

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 02:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλεποντας το παιχνιδι της Εφες αποψε και την ηττα της απο την Μπασκονια εχω την εντυπωση οτι πλεον θα μας "σημαδεψει" αν δει οτι προσπερναμε την Αρμανι η ακομα και την Ρεαλ για να κατακτησουμε την τριτη η την δευτερη θεση θα προσπαθησει να βγει 6η η 7η. Με την καινουργια βαθμολογια χωρις τις ρωσικες ομαδες η Εφες εχει 12 νικες (12-9) και εχει κλειδωσει στην ουσια την 8αδα αφου η 8η Μονακο εχει 10 νικες (10-13).Εν ολιγοις δεν νοιωθει καμια ιδιαιτερη απειλη απο κατω της και μπορει να ψαξει να σταυρωσει με μας. Εμεις εχοντας σχεδον εξασφαλισμενο το πλεονεκτημα εδρας αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να κερδισουμε τα τρια επομενα παιχνιδια και μετα στα τρια εναπομειναντα ματς να δουμε τι μας συμφερει και να πραξουμε αναλογως. Ετσι κι αλλιως καποια στιγμη πρεπει να πατησουμε λιγο φρενο για να ξαναγκαζωσουμε στα πλει οφς.Αυτο ειναι το ζητουμενο με οποιον αντιπαλο κι αν σταυρωσουμε. Να ειμαστε σε τοπ φορμα οταν κρινεται η προκριση στο φ4.
    Με την ομαδα υγιη, φορμαρισμενη και διψασμενη σε γεματο ΣΕΦ μπορουμε να αποκλεισουμε οποιονδηποτε αντιπαλο.

  • Giannis
    Giannis Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 16:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτά τα τρία παιχνίδια που αναφέρει το ρεπορτάζ ο Ολυμπιακός πρέπει να τα κερδίσει από τα αποδυτήρια...!!!και μπορεί κ πρέπει...αν θέλουμε να μιλάμε για κάτι καλό στην Ευρώπη... νομίζω ότι δεν διαφωνεί κάποιος μαζί μου...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...