roumeliotis

Carwiz

«Βασικός στόχος η καλή πορεία στην Ευρώπη»

casino loutrakiou
redwell

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Θρύλου φιλοξενεί τη Μπουρζ σε έναν αγώνα που καλείται να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στα προημιτελικά του Eurocup και να την τελειώσει την επόμενη εβδομάδα εκτός έδρας. Η αρχηγός του Ολυμπιακού Εβίνα Σταμάτη μιλώντας για το ματς στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, επισημαίνει:

«Παλέψαμε από την αρχή κάθε παιχνίδι και τα αποτελέσματα μας δικαίωσαν. Η ομάδα μας έχει γράψει ιστορία υπό την έννοια ότι δεν έχουμε ξαναφτάσει τόσο ψηλά. Είναι σημαντική για μας αυτή η πορεία και το θέλαμε από αρχή της χρονιάς. Παλεύουμε κάθε παιχνίδι και αυτό θα κάνουμε και την Τετάρτη.

Θεωρώ ότι η Μπουρζ είναι από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει στην Ευρώπη. Είναι έμπειρη, διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ, έχει αγωνιστεί αρκετά χρόνια στην Ευρωλίγκα και αυτό λέει πολλά. Η δύναμή της είναι μέσα στο καλάθι, χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι επικίνδυνη και από την περιφέρεια. Θέλουμε να χτυπήσουμε στις αδυναμίες της και να πάρουμε τη νίκη».

Μια διάκριση στην Ευρώπη είναι στόχος κάθε αθλήτριας με την προετοιμασία να παίζει καθοριστικό ρόλο και την Εβίνα Σταμάτη να υπογραμμίζει: «Μας είχαν λείψει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τα ταξίδια και αυτή την γλυκιά κούραση από την εναλλαγή Ελλάδας και Ευρώπης.

Ειδικά τη φετινή χρονιά το περιμέναμε διακαώς. Είναι σημαντική η προετοιμασία που γίνεται για να φτάσεις στην ημέρα του παιχνιδιού. Εχουμε ένα πλάνο που δουλεύουμε εδώ και μέρες. Πρέπει βέβαια να προετοιμάσεις όχι μόνο το σώμα σου, αλλά και το μυαλό σου για ένα τέτοιο παιχνίδι».

Τέλος, δεν παρέλειψε να τονίσει και πόσο σημαντικός είναι ο συγκεκριμένος αγώνας για το μπάσκετ γυναικών στη χώρα μας: «Είναι σίγουρα πολύ σημαντικό όχι μόνο σε συλλογικό επίπεδο, αλλά συνολικά για το μπάσκετ γυναικών στη χώρα μας. Αναμφίβολα αποτελεί μια διαφήμιση για την Ελλάδα, καθώς τα τελευταία χρόνια καμιά ομάδα δεν είχε φτάσει τόσο ψηλά. Μακάρι να προκριθούμε και θα τα δώσουμε όλα προκειμένου να τα καταφέρουμε».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...