roumeliotis

Carwiz

Μεγάλη και ανεξήγητη πτώση για Γουόκαπ

casino loutrakiou
redwell

Ναι μεν δεν ήρθε στον Πειραιά ως... πολυβόλο, ούτε καν ως σκόρερ, και σίγουρα το ρόλο για τον οποίο αποκτήθηκε τον καλύπτει αρκετά καλά ως τώρα ο Τόμας Γουόκαπ, έχει όμως "θέμα" στο να βλέπει καλάθι και δη στο μακρινό σουτ, αδυναμία που δεν... βοηθάει καθόλου την ομάδα.

Τίμιος και με το παραπάνω στην άμυνα που είναι και το δυνατό του σημείο, με ικανότητα στο play-making και στις ασίστ, με παθος και τσαμπουκά στο παρκέ αλλά και με χαλασμένο "σουτ" την τρέχουσα σεζόν καθώς από το 37% τρίποντο με τη Ζαλγκίρις πέρυσι, έπεσε στο 18%. 

Δεν είναι μικρή η απόκλιση ενώ δεν είναι και λίγα τα σουτ που έχει πάρει από τα 6.75μ. με την ερυθρόλευκη καθώς σούταρε με 10/53. Μια τρομακτική πτώση της τάξεως σχεδόν του 20% που αλλοιώνει την δικιά του εικόνα πρώτα απ' όλα και φυσικά έχει επίπτωση και στον Ολυμπιακό.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

20 σχόλια

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Σάββατο, 05 Φεβρουαρίου 2022 02:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Ted7. Να ‘σαι καλά .
    καλό βράδυ.

  • TED 7
    TED 7 Σάββατο, 05 Φεβρουαρίου 2022 00:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Παναγιώτης Τιάκας
    Εισαι ινδαλμα

  • Κώστας παγκρατι
    Κώστας παγκρατι Σάββατο, 05 Φεβρουαρίου 2022 00:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετά την αποψινη νίκη κ την εμφάνιση Ντόρσεϊ Γουοκαπ Παπανικολάου ελπίζω κ εύχομαι να σταματήση για λίγο η γκρινια για την ομάδα.σρην τελική σε όποιον δεν αρέσει ας μην κάθετε να βλέπει μπάσκετ υπάρχει κ το ποδόσφαιρο.

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 21:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγγελόπουλοι αποδείξατε με την αδράνεια σας και την αδιαφορία σαςΤα τελευταία χρόνια και που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, ότι είστε τελείως ανίκανοι να προσφέρετε κάτι καλύτερο στον ολυμπιακό.
    να ενισχύςσετε την ομάδα Που περιμένει ο κόσμος κάθε μέρα με λαχτάρα.
    κάθε μέρα μπαίνουμε στο site διαβάζουμε αθλητικά νέα παντού για να μάθουμε μόνο ένα νέο .
    μήπως και ήρθε ενίσχυση στην ομάδα .
    αυτός είναι μεγάλος καημός. ενίσχυση ενίσχυση ενίσχυση για να προοδεύσουμε στην Ευρωλίγκα .
    αλλά μέχρι σήμερα δε βλέπουμε τίποτα .
    όπως και την τελευταία πέντε χρόνια.
    και αυτό με απογοητεύει πάρα πολύ και σε αυτό είστε απολύτως υπεύθυνηοικαι οι πραγματικοί ένοχοι .

    και ο κόσμος ρωτάει γιατί χάσαμε προχθές στη Μαδρίτη γιατί χάσαμε γιατί χάσαμε γιατί χάσαμε και προσπαθούν να βρουν αιτίες και λόγους . ενώ ο λόγος είναι ένας και μοναδικός. άφηςατε την ομάδα με οκτώ παίκτες με αυτό το μικρό το ρόστερ και πως μπορεί να προοδεύσει μια ομάδα στην Ευρωλίγκα με μόνο οκτώ παίκτες είναι αδύνατον .
    κι αν παραδείγματος χάριν γινόταν κανα θαύμα και πηγαίναμε με οκτώ παίκτες παραδείγματος χάρη ποτέ δεν μπορείς να πεις ποτέ Και πηγαίναμε στον τελικό της Ευρωλίγκας παραδείγματος χάρη με τα όνειρα και τις προσευχές μέχρι το τελικό της Ευρωλίγκας επαναλβανω με οκτώ παίκτες και χάνομαι στον τελικό παραδείγματος χάρη . λέμε υποθετικά τι θα έλεγε ο κόσμος μετά αμάν γιατί να μην έχουμε ακόμα δύο παίκτες βασικούς για να περνάμε το το το έπαθλο τον τίτλο της Ευρωλίγκας .

    θα μας ήτανε πάντα καημός όπως έμεινε καημός το Σφαιρόπουλο που λέει για δικαιολογία άμα έπαιξα δύο τελικούς τους έχασα και την έπαιξα λέει στο στις έδρες των αντιπάλων.
    Αυτό το το ελαφρυντικό πάντα λέει αυτή την καραμέλα πάντα διαδίδει παντού αλλά ξεχνάει ότι η διοίκηση του ολυμπιακού η κυρία Αγγελόπουλοι αδράνησαν και δεν φέρανε δύο παίκτες βασικούς στην ομάδα και θα περνάμε τους δύο τελικούς και έναν άλλον Τελικό που και εκείνος χάθηκε.
    δηλαδή ξεζούμισε με τον Σπανούλη και το Πρίντεζη που το λένε ακόμη και υποστηρικτές σας πω μέχρι σήμερα δεν λέγανε κουβέντα αλλά αναγκάστηκα να το πουν κι αυτό ότισωστά φωνάζει ο ο κόσμος δικαιολογημένα.

    γιατί φτάσαμε στο σημείο αυτό να μείνει ομάδα με οκτώ παίκτες και να μην φτάνει ποτέ στον πραγματικό στόχο ή φτάνει μέχρι το τελικό παραδείγματος χάρη αλλά η βρύση είναι κοντά αλλά δεν μπορεί να πιει ποτέ νερό .

    γιατί οι δύο αυτοί οι παίκτες που μας λείπουν μας έλειπαν πάντα και γι’ αυτό δεν πήραμε οταν είχαμε μεγάλη ανάγκη που χάσαμε άδικα.
    και γι’ αυτό είμαστε σ’ αυτό το σημείο και τα λέμε γιατί χάνουμε τα παιχνίδια διότι έχουμε πολύ κοντό και μικρό ρόστερ.
    αυτή είναι αλήθεια και δε χρειάζεται ο κόσμος να ψάχνει άλλες αλήθειεςη άλλες αιτίες αυτή είναι μία και μοναδική .
    Και σε αυτό είστε οι βασικοι υπεύθυνοι και η βασικήοι ένοχοι για το αποτέλεσμα αυτό .
    ο κόσμος Λατρεύει και καχταρει να να δει την ομάδα να προοδεύσει αλλά δεν έχει παίκτες έμεινε μόνο με οκτώ παίκτες και το βλέπετε το βλέπετε και όμως δεν κάνετε τίποτα και αυτό είναι πολύ μεγάλο κρίμα για την ομάδα του ολυμπιακού που δεν το αξίζει αυτό με τίποτα.

    στα μεγάλα κενά που έχει Παραδείγματος χάρη στο τρία και στο πέντε. Με την αδιαφορία σ’ αυτήν που σπάει καθέν φίλαθλου του Ολυμπιακού τα νεύρα του, είστε επαναλαμβάνω ανίκανοι να δει ολυμπιακός στο μπάσκετ άσπρη μέρα.
    που περιμένουμε όλοι μια μέρα καλύτερη, Και να γελάσουν πάλι τα χείλη των ολυμπιακών φιλάθλων, είστε ανίκανοι να δώσετε ξανά χαρά στους φιλάθλους του ολυμπιακού.
    Ο κόσμος ψάχνει και ψάχνει και ψάχνει να βρει την μεγάλη αιτία γιατί αυτή ομάδα εννοώ φέτος έδειξε πολύ μεγάλα και καλά στοιχεία να προχωρήσει στην Ευρωλίγκα και να διακριθεί και να φτάσει ακόμα και στο φάινάλ-φόρ,.
    αλλά δυστυχώς άδοξα και ατυχές, από την αδράνεια σε αυτή να ενισχύσετε την ομάδα με τους δύο παίκτες αυτούς που έχει ανάγκη η ομάδα, την αφήνετε πάλι όπως και πέρυσι,
    Όπως είναι και τα τελευταία πέντε χρόνια στο έλεος του θεού, και ο κόσμος είναι δικαιολογημένα απογοητευμένος ,και αγανακτισμένος
    Με την τραγική και αδιάφορη αυτή η στάση σας επί χρόνια να είστε μόνο θεατές από το έργο που μας φέρνει μόνο ντροπή εμάς τους φιλάθλους.
    Και θέλετε να λέγεστε και αξιοτιμοι πρόεδροι αυτησ Της μεγάλης υδρίας που λέγετε ολυμπιακος .
    αυτής της δοξασμένης ομάδας που ήδρυσε ο αείμνηστος μεγάλος Νικόλας Γουλανδρής που θα το λέω μια ζωή.

    Καμιά φορά θα ευχόμουνα να ξυπνούσε αυτός ο ο Τιτάνας Νικόλας από κει ψηλά που μας βλέπει και να δει τα χάλια τα σημερινά που αφήσετε Έτσι σ’ αυτά τα χάλια της ομάδας μας, τα σημερινά αυτή την την ομαδάρα μας που αγαπάμε κι αγαπήσαμε πάρα πολύ στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο.
    Στο ποδόσφαιρο που τα είπαμε ο πρόεδρος της ομάδας έκανε και δοξασμένη μας αυτή ομάδα σε σουπερμάρκετ και αφρικανική αποικία ενώ στο μπάσκετ ντρεπόμαστε να δούμε μπάσκετ .
    Βλέποντας αυτό το οδυνηρό θέαμα. Η ομάδα να είναι μπροστά παραδείγματος χάρη στο τελευταίο παιχνίδι με την real Μαδρίτης με 14 πόντους στο ημίχρονο προηγούμαστε και με 16 πόντους και μετά κλατάρει ομάδα.
    διότι αφήσατε κυρίοι Αγγελόπουλοι την ομάδα όπως είπα στο έλεος του θεού . με ένα κοντό μικρό ρόστερ με οκτώ παίκτες. Η ομάδα μετά δεν έχει ενέργεια δεν έχει δυνάμεις κλατάρει.
    και βλέπουμε στο τέλος να χάνομαι τα παιχνίδια και να γίνονται πάντα το ίδιο έγκλημα.
    χάνονται στο παιχνίδι τόσο άδοξα όπως Και με την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη το ίδιο έγκλημα όπως το ίδιο έγκλημα και με την Ρωσία με την Τσεσκα Μοσχάς όπως και το ίδιο έγκλημα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι όπως και το ίδιο έγκλημα με τον Ερυθρό Αστέρα προχθές στην έδρα μας στο σεφ όπως το ίδιο έγκλημα και στην Τουρκία με την με την εφές Πίλσεν μέχρι 3 10 λεπτά να είμαστε ανταγωνιστικοί να πάρουμε το παιχνίδι και μετά να κλαταιρνει ομάδα γιατί έμεινε από βενζίνη διότι η ομάδα έμεινε με οκτώ παίκτες .

    να τα βλέπει αυτά και ο κύριος Γουλανδρής από κει ψηλά και να θλίβεται και μαζί μ’ αυτό να θλιβόμαστε κι εμείς.

    Ήθελα να ξέρω ότι από σας τους προεδρους που δε μαθαίνουμε τίποτα , γιατί αυτή η αδιαφορία σας τόσα χρόνια για ποιο λόγο μας τηρειτε με αυτή την οδυνηρή σας και αδιανόητη στον κόσμο του Ολυμπιακού , στάση ;;

    με δύο παίκτες που θέλαμε να αποκτήσετε και να νικούσε ομάδα στους τελικουσ Της Ευρωλίγκας που χάθηκα οδυνηρά και τελείως άδοξα, εαν περνάνε ένα backup του Σπανούλη και ένα backup του Πρίντεζη θα τις σηκωνανε άνετα και δίκαια.
    μας στερήσετε αυτή την χαρά την μεγάλη χαρά να νιώσουμε και να σηκώσαμε να σηκώνομαι άλλες 3 ευρολιγκες.
    Όπως και τώρα μας στερείτε την μεγάλη χαρά μας εδώ και μια πενταετία που φωνάζουμε ανελλιπώς ενισχύςτε την ομάδα για να πετύχουμε στην Ευρωλίγκα .
    αλλά μένετε ανένδοτοι και μένετε πάντα αδιάφοροι .
    Και ομωσ Θα το επαναλβανω μια ζωή και παντα , με δύο βασικους παίκτες και πέρυσι και φέτος θα μπορούσαμε κάτι να Κάνουμε καλό.
    μένετε όμως ανένδοτοι στην στάση σας . δεν ενισχύετε την ομάδα και μένει η ομάδα πάλι άπρακτη και χάνει τα παιχνίδια τόσο άδοξα .
    ενώ θα μπορούσε να έχει κερδίσει τουλάχιστον τρία με τέσσερα παιχνίδια αν είχαμε δύο παίκτες στο τρία και στο πέντε.
    που έπρεπε να το έχετε κάνει ίδια από μόνοι σας και έπρεπε να κάνετε αυτή την ενίσχυση και να βλέπετε κι εσείς και να βλέπει και ο κόσμος να προοδεύει η ομάδα και να διακρίνεται στην Ευρωλίγκα αλλά δυστυχώς δεν το θέλετε αυτό και μας είναι για μας τώρα πλέον όνειρο απατηλό.

    Το έγραψα και σε άλλο post μου ότι δυστυχώς δεν ζούμε στην Ελλάδα για να μπορέσουμε να βρεθούμε στο γήπεδο και να βγάλουμε μια κραυγή μια μεγάλη φωνή και να φωνάζαμε κύριοι Αγγελόπουλοι ενισχύστε την ομάδα με δύο βασικούς παίκτες που χρειάζεται η ομάδα. θα το φωνάζα σε όλο το γήπεδο. και με κάνει μεγάλη έκπληξη αυτά τα παλικάρια που πάνε μέσα 5:με 7 χιλιάδες κόσμος δεν μπορούν να βγάλουν μια φωνή να φωνάξουν και να πουν ενισχύστε την ομάδα κύριοι Αγγελοπουλοι
    αυτό με κάνει μεγάλη εντύπωση.

    Κύριε Αγγελόπουλε αν θέλετε να εξοικονομήσετε λεφτά από τους υπάρχοντες παίκτες το’χω ξαναπεί 100 φορέ κάνετε αναπροσαρμογή συμβολαίου στους δύο παίκτες της ομάδας μας .
    τον Παπανικολάου και τον Σλούκα που αμείβονται και οι δύο για μένα αισχρως με δύο, 8 εκατομμύρια € παρακαλώ και δεν ντρέπονται.
    να προσφέρουν και να φέρουν τον κόσμο σε αγανακτιση με αυτή την απόδοση που μας δίνουν σήμερα μέχρι σήμερα. Ειδικά για τον Παπανικολάου που αμείβεται με 1.000.000 Ευρώ που για μένα είναι απαράδεκτο και απάνθρωπο. Ή πραγματική τους αξία που αν ήμουν εγώ στη θέση σας θα πρότεινα και για τους δύο το μάξιμουμ 900 με χιλιάρικα μέχρι 1 εκατομμύριο € .
    και θα εξοικονομήσετε από τους δύο παίκτες αυτούς τα υπόλοιπα ένα, 8 εκατομμύρια € .
    που θα μπορούσατε να τα επενδύσετε στους δύο αυτούς παίκτες που έχουμε απόλυτη ανάγκη .
    Και ίσως φέτος να κάνουμε κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο στην Ευρωλίγκα. Η απόδοση του Παπανικολάου παραδείγματος χάρη είναι απαράδεκτη και αισχρή τα τελευταία χρόνια με αυτό το Θεάμα που μας προςφέρνει με την απόδοση του.

    Καλή επιτυχία στην ομάδα μας σήμερα το βράδυ καλησπέρα σας με υγεία.

  • Giannis
    Giannis Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 20:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ νομίζω απλά ότι ο γουοκαπ θέλει λίγες ανάσες να παίρνει παραπάνω..αν δηλαδή παίζει έστω πέντε λεπτά κ ο λουτζης στην Ευρωλίγκα θα είναι πιο φρέσκος..κ σίγουρα στην Ελλάδα περισσότερα λεπτά
    .. θέλει μια διαχείριση καλύτερη η ομάδα γενικά.. πρέπει να είναι όλοι σε φόρμα γιατί ο Φεβρουάριος έχει πολλά παιχνίδια κ κύπελλο που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε..

  • TED 7
    TED 7 Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 20:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλα που ειστε εσεις οι σετικοί kasavetis και δινετε τα φωτα σας στους άσετους με αυτες τις βαθυστοχαστες μπασκετικες αναλυσεις. Μπραβο.

  • kasavetis
    kasavetis Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 19:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο φίλος Ζάχος7 τα είπε όλα.... ο Γουόκαπ ήρθε σητ θέση του Τζένκινς για να δώσει άμυνα, οργάνωση παιχνιδιού (να ξεκουράζει τον Σλούκα που έσκαγε την προηγούμενη σεζόν παίζοντας 35 λεπτά), να κάνει 2-3 κλεψίματα, άντε να βάλει και κανένα μπάσιμο άμα βρει τρύπα στην αντίπαλη άμυνα. Τον Γουόκαπ ΔΕΝ τον πήραμε για να βάζει τρίποντα.

    Το πρόβλημα είναι ότι τον έχουν μάθει οι αντίπαλοι και τον αφήνουν στο τρίποντο - του δίνουν το σουτ όπως λέμε στην μπασκετική γλώσσα. Κάποιες φορές λοιπόν που είναι εντελώς μόνο στο τρίποντο θα το πάρει το σουτ αφού οι αντίπαλοι έχουν κλείσει μέσα τους υπόλοιπους. Για να μην συμβεί αυτό θα πρέπει να βγει κομπίνα, σύστημα δηλαδή και να βγει το 3άρι μας ξεμαρκάριστο ή κάποιος άλλος να βγει ξεμαρκάριστος στο τρίποντο και να το πάρει εκείνος. Το κακό είναι ότι ο Παπ έχει κάκιστα ποσοστά, σκοράρει ελάχιστα και ναι μεν παίζει άμυνα αλλά αυτά που κάνει σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν το 1εκ με το οποίο αμοίβεται.

    Συμπέρασμα 1: Η ομάδα έχει τρύπα στο 3 και στο 5. Όσοι δεν τις βλέπουν είναι απλά άσετοι

    Συμπέρασμα 2: Πέρσι αλλάξαμε 3 ξένους γιατί δεν επαρκούσαν (Τζένκινς, Χάρισον, Έλις), το καλοκαίρι θα πρέπει να αλάζουμε τουλάχισοτν 2 ακόμη (Μάρτιν και Ζαν Σαρλ).

  • John 7
    John 7 Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 18:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ απόλυτα με Ζάχος 7 ! Τον γουοκαπ δε τον πήραμε για σουτερ αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε και τριάρι με σουτ αξιόπιστο, αφού ο Παπ δεν υπάρχει φέτος! Είναι πολύ εύκολο να αντιμετωπισεις μια ομάδα που στη πεντάδα της απειλούν 2 από μακριά, ο ένας είναι ο βεζενκωφ, και αλλιώς αν απειλούν 3 4 ! Το καταλαβαίνουν και Όσοι δεν έχουν παίξει μπάσκετ! Οι αντίπαλοι σου άφηνουν ελεύθερο γουοκαπ και παπ και όχι ντορσει και σλουκα. Ο γουοκαπ είναι ντεφορμέ όπως είναι όλη η ομάδα γιατί δε γίνεται να κάνεις συνέχεια υπερβασεις σαν ομάδα! "Φορμαριστηκε " η ομάδα στην αρχή και μετά ξεφουσκωσε ,έχοντας τόσο περιορισμένο σε αξιόλογους ξένους ροστερ ! Κάποια στιγμή θα ξανανέβει το θέμα είναι αν θα προλάβει το τραίνο!

  • TED 7
    TED 7 Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 17:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Καθολου ανεξηγητη η πτωση του, απεναντιας. Τα εχουμε ξαναπει. Ο Θρυλος εχει στηθει με 4 γκαρντ (δεν υπολογιζω το Λουτζη) απο τα οποια μονο το ενα δημιουργει για την ομαδα και τον εαυτο του (εννοειται Σλουκας). Αρα η δημιουργια ειναι κυριως ομαδικη δουλεια. Οταν η ομαδα λοιπον πασαρει γρηγορα και κινειται στο χωρο, και ασιστ βγαινουν, και νουμερα γραφουν ολοι. Τωρα που η ομαδα ειναι και κουρασμενη, και απροπονητη λογω κορωνοιου, την κινηση χωρις τη μπαλα δεν την εχει. Ειναι στατικη. Αρα στρεφονται ολοι στο Σλουκα, τον κλεινεις και κανεις τη μιση δουλεια. Αρα ειναι ευκολο να τη διαβασεις. Οποτε αφενος τα σουτ ειναι σκοτωμενα, αφετερου παικτες οπως ο Γουοκαπ που δεν ειναι κλασσικοι σουτερ αλλα παικτες ψυχολογιας τουβλαρουν.
    Και το ξαναγραφω, 50 σουτερ να παρεις στο 3 και αλλους 50 σεντερ ποιοτητας, αν δεν εχεις πανω απο δυο γκαρντ που δημιουργουν για την ομαδα και τον εαυτο τους μπροστα δεν πας.
    ΥΓ για να μη νομιστει κατι, εννοειται οτι ο Γουκαπ ειναι πολυ καλη προσθηκη και καλως μας ηρθε. Σοβαρος, νοικοκυρης. Ειδικα στην αμυνα με αλλαγες του Μπαρτζωκα ειναι ταμαμ. Αλλα καλο ειναι να αξιοποιουνται οι παικτες με βαση αυτα που μπορουν να προσφερουν κι οχι μ αυτα που θα θελαμε να.

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 17:23 Σύνδεσμος σχολίου

    1ον. Xανει ο Γουοκαπ ενα τριποντο ..και μετα ακους και μερικα παραμυθια (Μονο εμεις μπορουμε να εχουμε κοντους με κακο σουτ, 3αρια που δεν σκοραρουν και 5αρια που ζυγιζουν 50 κιλα!!!) Ο Λαρετζακης δεν εχει κακο σουτ εχει ενα αλφα σουτ , ο Ντορσει εχει πολυ καλο σουτ γενικα , ο Σλουκας εχει καλο σουτ ..αρα μονο ο Γουοκαπ δε βαζει (τριποντα) που παλιοτερα εβαζε (απ οτι λενε) , μετα στα τριαρια ο Παπ δεν εχει κακο σουτ γενικα και κανει πολλα πραγματα για να κοιτας το σκοραρισμα μονο , ο Μακισικ το εχει βελτειωσει το σουτ δινει αιφνιδιασμους εχει λεει απ.. παιζει αμυνα ..νικαει το Βαζελο κλπ... και ο Βεζενκοφ στο 3-4 εχει πολυ καλο σουτ και σκοραρει με πολλους τροπους κοντα και μακρια απο το καλαθι , στο 5 ο Φολ δεν ειναι 50 κιλα , ο Μαρτιν δεν ειναι 50 κιλα , ο Σαν ζαρλ ειναι 4 που παιζει και στο 5 ..και εχει και τριποντο . ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΛΙ... ?? (ερωτηση χωρις να περιμενω απαντηση) . 2ον. Μονο εμεις ειμαστε στην 8αδα με τετοιο μπατζετ (η ειμαστε απο τις λιγες ομαδες αν δεν ειναι ετσι,) οι αλλες ομαδες εχουν αλλα μπατζετ ...αλλα αυτο δεν το λενε μερικοι που λενε οτι λενε. 3ον.Για το Γουοκαπ ''ειπαμε'' ισως πρεπει να σταματησει να σουταρει τριποντα οσο δεν τα βαζει ...θα αρχισουν να τον στοχευουν σαν τον Καλαθη ...παλιοτερα εστω (ο οποιος εχει καλυτερο σουτ αυτη τη στιγμη) ..αν δεν το κανουν ηδη (που παιζει να το κανουν) ...ας κανει 1000 σουτ τη μερα ? (τι να πω) κι οταν αρχισει να τα βαζει ας ξανασουταρει , σουτ μεσης αποστασης εχει , το λεει απ το εχει ..ας κανει αυτα πιο πολυ..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...