roumeliotis

Carwiz

Μόνο νίκη στον... τελικό με Μπασκόνια

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις παρά την ήττα του στη Μαδρίτη προ διημέρου και την Παρασκευή (04/02, 21:30, NS Prime) παίζει... τελικό στη Βιτόρια με την Μπασκόνια καθώς αν χάσει μπαίνει για τα καλά σε περιπέτειες ακόμα και για την 8άδα.

Οι ερυθρόλευκοι που προέρχονται από τέσσερις σερί ήττες όπως και οι Βάσκοι, δεν έχουν στη διάθεσή τους τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και τον Κουίνσι Έισι που έμειναν στην Αθήνα ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθεσιμοι.

Με οδηγό το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Ρεάλ που θύμισαν τον Ολυμπιακό του 2021, οι Πειραιώτες θα κληθούν να παίξουν σκληρή και αποτελεσματική άμυνα και να έχουν ανάλογη κυριαρχία στην επίθεση για να φτάσουν στο πολύτιμο διπλό.

Οι γηπεδούχοι που πλέον βρίσκονται στο 7-15 και στην 15η θέση αρχίζουν να το παίρνουν απόφαση ότι δεν θα μπορέσουν καν να διεκδικήσουν θέση στα πλέι-οφ. Επέστρεψαν από κορονοϊό οι Αλεκ Πίτερς, Σεντερκέρσκις και Κούρουκς αλλά και ο Αμερικανός σέντερ Κοστέλο που είχε πάθει διάστρεμμα πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

12 σχόλια

  • gp77
    gp77 Σάββατο, 05 Φεβρουαρίου 2022 12:10 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe για Hunter έγραψα πριν καμιά εβδομάδα πόσο χρήσιμος θα ήταν και δεν νομίζω να έχει πλέον συμβόλαιο πάνω από 600-700χιλ το πολύ. Όπως επίσης έγραψα και για Hines. Πιο ακριβός βέβαια, αλλά σκέψου πέρα από τα αγωνιστικά οφέλη πόσο κερδισμένοι θα ήμασταν επικοινωνιακά με την επιστροφή του παιχταρά, ειδικά πέρυσι μετά από αποτυχημένες χρονιές που ο κόσμος είχε χάσει την εμπιστοσύνη του στην ομάδα. Μαζί με Σλούκα θα ξανακέρδιζες κάμποσους. Νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια όλες οι ομάδες που πάνε ψηλά έχουν στο ρόστερ τους 2-3 βετεράνους ώστε να δίνουν την απαραίτητη εμπειρία όταν χρειάζεται και να διαχειρίζονται καταστάσεις. Εμείς έχουμε μόνο Πρίντεζη.
    Φίλε @TED7 ο Τέρι νομίζω μας κάνει γενικά, στη θέση του Μάρτιν με έναν ακόμα παίχτη στο 4-5 τύπου Λαντέιλ στη θέση του Ζαν-Σαρλ.
    @kasavetis αυτές τις ρημάδες τις προσθήκες περιμένουμε εδώ και δύο χρόνια αλλά τίποτα. Σε ομάδες με περιορισμένο μπάτζετ νομίζω είναι μονόδρομος η ενίσχυση μεσούσης της περιόδου όπου μπορούν να βρουν παίχτες σε τιμή ευκαιρίας. Ακόμα και ο Έισι αν πηγαίναμε να τον πάρουμε το καλοκαίρι θα στοίχιζε 700-800χιλ, τώρα δεν νομίζω να πήρε πάνω από 200-250χιλ (Στην Μακάμπι ήταν παίχτης εκατομμυρίου).

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 23:02 Σύνδεσμος σχολίου

    20 ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 20+ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΑ 2-3......
    ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

  • George 7
    George 7 Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 22:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα τρελαθούμε κ απόψε....

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 22:12 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΑΓΙΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΗ ΟΔΗΓΗΣΕ ΗΜΑΣ
    ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΠΛΕΟΝ...

  • George 7
    George 7 Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 22:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίκτης Μάρτιν δν υπάρχει ??

  • George 7
    George 7 Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 21:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντί να μαστε 10 πόντους μπροστά το λιγότερο στο πρώτο δεκάλεπτο είμαστε 5 με το ζόρι...αντε να δούμε κι αποψε

  • kasavetis
    kasavetis Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 19:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε gp77, μια χαρά τα λες εσύ.... σε παρακολούθώ εδώ και καιρό και οι απόψεις σου είναι τεκμηριωμένες. κάποαι πράγματα βγάοζυν μάτια όπως:
    - υπάρχει τρύπα στο 5 και στο 3
    - ο Βεζένκιφ μπορεί να πάρει χρόνο στο 3
    - ο Έισι ήρθε σε μας μετά από ενάμισι χρόνο αποχής και αργεί να φορτσαριστεί. Μάλιστα ήρθε σε μια θέση που είχαμε υπεροπλία
    - Ο Ζαν Σαρλ ΔΕΝ είναι 5άρι. Παίζει κατά συνθήκη 5άρι αλλά κανονικό 5άρι δεν είναι. Ο Μπαρτζώκας τον βάζει μόνο στο 5

    Η ομάδα με 2 πρόσθετες κινήσεις το Δεκέμβρη θα ήταν τώρα σούπερ. Ήρθε ο Έισι και μπλέξανε τα πράγματα. Επίσης, το όδι δίνουμε 1εκ στον Παπανικολάου για να καλύπτει τη θέση 3 είναι έγκλημα κατά τη γνώμη μου. Θα μπορούσαμε να έχουμε δύο 3άρια με αυτά τα λεφτά, τον Παπ συν ένα ακόμη με καλό σουτ.

    Τώρα τι γίνεται? Αν είναι να έρθει 1 παίκτης, ε τότε ας έρθει ένα εμπειρο 5άρι στυλ Μπλακ. Στο 3 θα κουτσοβγει η χρονιά με Παπ, και λίγο από Βεζέ, Λάρι και ΜακΚίσικ, θα τα μπαλώσουμε..... Ο Μπαρτζώκας όμως έχει κολλήσει και δεν αλλάζει μυαλά....

  • TED 7
    TED 7 Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 18:01 Σύνδεσμος σχολίου

    gp77 να αλλαξεις δουλεια εννοειται
    ΥΓ ο Μανωλης ο Τερι στη G league καλα τα παει και μ αρεσει εννοειται, αλλα ο αλλος χωρια του οτι ειναι παικταρα μεν μυστηριος δε, δεν εχει γραψει ακομα συμμετοχη. Αρα... να βαζαμε 2ο Εισι στην ομαδα;

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 17:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Άσε ρε gp77, αφού έχει Muosa και Oikonomopoulos, κομπλέ είμαστε..

    Εν το μεταξύ, το μόνο κόλπο που έκανε πέρυσι (και άργησε χαρακτηριστικά) και του έδωσε 2-3 παιχνίδια εκεί που μας είχε πάρει η κατηφόρα, δηλαδή Βεζενκοφ στο 3, φέτος το έχω δει ελάχιστα. Όπως ελάχιστα και τον Λίβιο στο 4.. τρώει απίστευτα κολλήματα ο άνθρωπος..

    Είδα και Bayern αυτές τις μέρες, με τόσο μέτριο ρόστερ πόσο ανταγωνιστική ομάδα έχει φτιάξει ο Τρινκιερι, και δηλαδή, έναν Hunter να παίρναμε!

  • Δημητρης78
    Δημητρης78 Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 15:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Μου μυριζει αιμα με μπαρουτι...
    Δυσκολο...ματσακι....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...