roumeliotis

Carwiz

«Πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι»

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος δεν μπόρεσε να πάρει το διπλό στην Μαδρίτη αλλά θα παλέψει σκληρά για να τα καταφέρει Βιτόρια, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (04/02) πως το «κλειδί» της νίκης θα είναι η πνευματική ετοιμότητα των παικτών του:

«Πρέπει να πάρουμε ως δεδομένο ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, είτε παίζεις εντός, είτε εκτός έδρας», τόνισε ο κόουτς της ομάδας του Πειραιά και συνέχισε:

«Απαιτείται μεγάλη ενέργεια σε όλα τα ματς, υψηλό επίπεδο αθλητικότητας, έντασης και αυτό που λέμε physicality επαφών. Το χθεσινό ματς ήταν από τα υψηλότερα δυνατά σε αυτό τον τομέα.

Χρειάστηκε πολλή ενέργεια από μέρους μας χθες για να παίξουμε το παιχνίδι και να το διεκδικήσουμε. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, όμως, πρέπει πνευματικά να ετοιμαστούμε για τον αυριανό αγώνα».

Για το τι πρέπει να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι», ώστε να πάρουν τους δύο βαθμούς στην αναμέτρηση με τους Βάσκους, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε έτοιμοι να ματσάρουμε την ενέργεια της Μπασκόνια, που επίσης παίζει πολύ καλά στο transition.

Εμείς πρέπει να κάνουμε καλές επιλογές στην επίθεση και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε, ώστε να μην τους δώσουμε την ευκαιρία να τρέξουν στο ανοικτό γήπεδο που είναι πολύ δυνατοί».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

8 σχόλια

  • kinis
    kinis Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 10:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Akoy kooyts αυτην ειναι η δουλεια σου την οποια πλεον δεν κανεις καλα..... αυτος ειναι ο ρολος σου κ οχι να δινεις συγχαρητηρια στις ομαδες που μας νικουν και μετα να βρισκεις δικαιολογιες..... ειπαμε ηθελες ενα πενταρι και ενα τριαρι, εσυ πηρες ενα 4 που ειχε να παιξει μπασκετ 20 μηνες και τωρα να καθετε 3 μηνες στον παγκο και να πετας 250.000ε.

    η ομαδα ειχε βλεψεις οσο ειχαν ενεργεια οι 8 παιχτες που βαζεις πλεον ειναι ανθρωπινο να μην εχουν κεινα τα καυσιμα
    αλλη μια σεζον στα σκουπιδια ....

    δεν εχεις οραμα και ορεξη για δουλεια κουραστηκες μας κουρασες αει στο καλο παιδι μου να παρει αλλος σειρα....

    για μενα εισαι η αποτυχια γτ 2 χρονια μου στερεις το μπασκετ με τον ποιο εμετικο τροπο......

    επισης μην αδικουμε και τον βοηθο του γτ σε ματς που ειδα και ειμουν και πισω απο τον παγκο τον παροτρυνε να κανει αλλαγες, να παρει ταιμ αουτ να αλλαξει συστημα ..... αλλα αυτος απλα τους μηδενιζει.

  • Γιαννης777
    Γιαννης777 Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 09:19 Σύνδεσμος σχολίου

    είσαι ότι χειρότερο εχει περάσει από την ομάδα μας

  • ΝΑΣΟΣ
    ΝΑΣΟΣ Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 08:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να μπορούμε να διεκδικήσουμε 5-6 θέση θα πρέπει στα επόμενα 4 παιχνίδια να πάρουμε 3 νίκες (Εφές,Αρμάνι μέσα Μπασκόνια Άλμπα έξω) σε συνδιασμό με νίκες στα αναβληθεν με ΤΣΣΚΑ και Ζενίτ μέσα...δύσκολο! Σε κάθε άλλη περίπτωση ένας εκ τον Εφές,Φενέρ,Ολυμπιακό και ουνικς θα μεινουν έξω με την ουνικς να είναι αυτή τελικά για μένα και τον Ολυμπιακό 8ο αν δεν γίνουν εκπληκτικά πράγματα στο τέλος.Στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα ξέρουμε που μπορούμε να φτάσουμε.Η οκτάδα παντός έχει φανεί με Μπάρτσα,Ρεάλ,ΤΣΣΚΑ,Ζενίτ,Αρμάνι,Εφές,Φενέρ και έναν από Ολυμπιακο και Ούνιξ με μας να έχουμε τον πρώτο λόγο.Η τελική κατάταξη βέβαια θα καθοριστη από επόμενα παιχνίδια αφού έχουμε πολλά και καθοριστικά παιχνίδια με ομάδες της οκτάδας ' Εφές,Ζενίτ,ΤΣΣΚΑ,Μπάρτσα,παναθην και ουνικς μεσα και Μπασκόνια,Άλμπα,Μπάγερν,Μονακό και Βιλερμπάν έξω.Συμαντικη η ήττα με ερυθρό εντός.

  • Νικ
    Νικ Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 00:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ώπα στροφαρα Γιώργη

  • Dim Kat
    Dim Kat Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 23:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε δέκατη θέση με εσένα στο τιμόνι!

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 19:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο Άγιο Όρος καμιά βδομάδα η στο Θιβέτ με το Δαλάι !!!!

  • Δημητρης78
    Δημητρης78 Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 19:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Αμα χασετε και απο αυτους καλυτερα μη γυρισετε στο σεφ ...αρκετα

  • Giannis
    Giannis Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 18:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε ομάδα μπορούμε να πάρουμε το διπλό.. όλοι μαζί με καθαρό μυαλό κ φουλ ενέργεια..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...