roumeliotis

Carwiz

«Δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμοι...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και  ηττήθηκε από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ με 84-69, στο πλαίσιο της 22ης ημέρας της Ευρωλίγκας, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα στη NOVA...

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο: “Θα κάνουμε προπόνηση και θα δούμε τι έχει συμβεί”.

Για το ότι η άμυνα του Ολυμπιακού δεν ήταν σκληρή όπως στο ΣΕΦ: “Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ελπίζω να δούμε βίντεο, να καταλάβουμε τι φταίει και να το διορθώσουμε”.

Για το αν έχουν επηρεαστεί από τον κορωνοϊό: “Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με αυτό. Έχει να κάνει με άλλα πράγματα τα οποία πρέπει να δουλέψουμε”.

Για το ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός δεν ήταν έτοιμος πνευματικά: “Συμφωνώ 100% με τον προπονητή μου. Πρέπει να δούμε τι πάει λάθος, να το διορθώσουμε και να έχουμε έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο”.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 11:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα είδαμε όλοι, έχει αυξηθεί η μανουρα στην ομάδα, εκεί που ήταν μία γροθιά τώρα εγωισμός/ατομικισμός και κακή κουλτούρα.

    Πάντως για την ιστορία, μετά που ρίχνει βολές ο McKissic, περνάει ο Βεζενκοφ και δίνουν τα χέρια με δύναμη.

    Όπως πέρυσι τον Ιανουάριο που δεν ενισχυθηκαμε, έτσι και φέτος βλέπω να μην αντέχει η ομάδα τα συνεχόμενα παιχνίδια, και αν θα αντέξει, θα φτάσει ο Απρίλιος και θα είναι όλοι ημιθανεις! Από όπου και να το δεις, μικρό ρόστερ δεν επαρκεί για Ελλάδα/Ευρώπη, εδώ το φωνάζουν αυτό CSKA (φέτος δήλωσε ο Βατουνιν ότι σκέφτονται να έχουν άλλη ομάδα στη VTB) και άλλες τεράστιες ομάδες.

  • kasavetis
    kasavetis Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 12:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλη εντύτπωση μου κάνει η φράση του ΜακΚισικ:

    "Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με αυτό. Έχει να κάνει με άλλα πράγματα τα οποία πρέπει να δουλέψουμε”.

    Μάλλον κάτι άσχημο συμβαίνει στα αποδυτήρια και οι σχέσεις του Μπαρτζώκα δεν είναι και οι καλύτερες με κάποιους παίκτες.

    Επί της ουσίας, έχουν δίκιο τα παιδιά που επισημαίνουν ότι άλλες ομάδες με πληρέστερο ρόστερ και μεγαλύτερο μπάτζετ ενισχύονται ενώ εμείς μένουμε στάσιμοι.. 1-2 προσθήκες θα έφτιαχναν την ομάδα αλλά ο κόουτς έχει κολλήματα....

  • Μενιος
    Μενιος Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 00:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν γίνεται ομάδες με πολύ πιο ποιοτικά ρόστερ και γεμάτα να προσπαθούν να ενισχυθούν για την τελική στροφή και εμείς να παίζουμε με 3 ξένους. Είναι έγκλημα κατά της ομάδας αυτό και είστε όλοι υπεύθυνοι. Και προπονητής και διοίκηση.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 00:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Εννοείται, αυτό λέω και εγώ και έγραψα και στο άλλο νήμα του αγώνα. Για 7-8 είμαστε, και αν ξυπνήσει και καμία Φενέρ/Μακάμπι..τρεχατε ποδαράκια μου.

    Όπως και να έχει, 7-8ος είναι καλύτερα από 9-18!

    Efes, Barca, Real, CSKA και Αρμάνι είναι τα φαβορί, και από πίσω ερχόμαστε εμείς με Ζενίτ/Unics πιστεύω. Δύσκολα θα σπάσει η πρώτη 4αδα, ίσως 1 έκπληξη να γίνει λόγω κακού ξεκινήματος Ρώσων/Τούρκων.

  • John 7
    John 7 Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 23:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο τέλος στην Ευρωλίγκα θα περάσουν οι καλύτεροι και τα φαβορί! Το έχουμε πει από την αρχή, είμαστε με το ζόρι 8αδα, αν μπούμε! Δε γίνεται ομάδες σα τη ρεαλ τη μπαρτσα την εφες και τη τσσκα να συνεχίζουν να ενισχύονται και μεις που είμαστε χειρότεροι να παίζουμε με 3 ανύπαρκτους ξένους!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...