roumeliotis

Carwiz

Όλα για το διπλό-παρακαταθήκη στο Ισραήλ

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος έχει μπροστά του μια μεγάλη "μάχη" με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ την Πέμπτη (20/01, 21:05, NS Prime) για την 22η ημέρα της Euroleague με μοναδικό στόχο το διπλό και την επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα από τη Φενέρ.

Χωρίς προβλήματα οι ερυθρόλευκοι αφού άπαντες είναι διαθέσιμοι, ακόμα και ο Σακίλ ΜακΚίσικ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ταξίδεψε στο Ισραήλ. Στο μυαλό των Πειραιωτών είναι μόνο η νίκη-παρακαταθήκη για την επίτευξη υψηλών στόχων στη συνέχεια.

Από την άλλοι οι γηπεδούζοι ξεκίνησαν καλά τη σεζόν, αλλά πλέον βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση και χτυπημένοι από τον κορονοϊό καθώς έδωσαν το τελευταίο τους παιχνίδι στη διοργάνωση προ τριών εβδομάδων γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 82-76 από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο, που σήμανε το έβδομο σερί χαμένο ματς της Μακάμπι στη Euroleague.

Έχοντας κατρακυλήσει στην 13η θέση με ρεκόρ 7-11, η Μακάμπι ψάχνει απεγνωσμένα αντίδραση με σκοπό να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες της για τα πλέι οφ την ώρα που ο Θρύλος του 12-6 κυνηγά το πλεονέκτημα έδρας.

Τον αγώνα για την 22η αγωνιστική θα διευθύνουν ο Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), η Άντε Πάντερ (Γερμανία) και ο Ουγκ Τεπενιέ (Γαλλία).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • Johnker7
    Johnker7 Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 22:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ομαδαρα με τα ολα της!Γλεντα μας Σφαιροπουλε...Μια μας φταιει ο κορωνοιος,μια το φαρδος του Νεντοβιτς,μια η αστοχια στις βολες.Ο Μπαρτζωκας,ο Σλουκας η ηγεταρα κ το ροστερ που ειναι μονο για Ελλαδα δεν φταιει ποτε?Λουστειτε τα.Τα λεμε απ το Σεπτεμβρη,ετσι δεν πας πουθενα.

  • ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 22:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι εμμονή στους χρόνους πάλι κατάρευση...παιδιά έναν παίχτη που τον πληρώνουμε 2μυρια και βάλε το χρόνο που είναι;από πέρυσι τον ψάχνω.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 22:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ
    ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΚΟΡ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ 57 ΠΟΝΤΟΥΣ

  •  George 7
    George 7 Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 22:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο επόμενος για ανάσταση σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο παρακαλειται να περάσει από Ολυμπιακό.Απο σφαλιάρα σε σφαλιάρα.Μπραβο παιδιά.

  • RedV
    RedV Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω σήμερα αποχαιρετάμε την 4αδα...

  • kinis
    kinis Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 21:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Η τρελα του μπαρτζωκα να μην παρει εναν σεντερ.
    αυτοκαταστροφικος απλα.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΓΩ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΘΑ ΒΑΖΑΜΕ 3-4 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ.....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...