roumeliotis

Carwiz

«Ευχαριστώ παίκτες-κόσμο για τη νίκη»

casino loutrakiou
redwell

Σαφώς ικανοποιημένος μετά το 83-60 επί της Μπάγερν στο ΣΕΦ ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στις δηλώσεις του εστίασε ση σημασία της νίκης του Ολυμπιακού και δήλωσε ικανοποιημένος από την βελτίωση του Χασάν Μάρτιν. Πιο αναλυτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά τους παίκτες και τους φιλάθλους γι' αυτή την πάρα πολύ σημαντική νίκη. Είχα μεγάλη ανησυχία για το αποψινό ματς. Η Μπάγερν είναι μια πραγματικά σκληρή ομάδα. Το απέδειξαν όταν νίκησαν εύκολα την Εφές κι εκτός την Άλμπα.

Περιμέναμε ένα δύσκολο και physical παιχνίδι, το οποίο τελικά δεν έγινε λόγω της δικής μας εμφάνισης. Ήταν μια πολύ καλή αμυντική προσπάθεια από εμάς.

Είχαμε την ικανότητα να διαβάσουμε ότι κι αν μας έδιναν στην επίθεση, σκοράροντας 50 πόντους στο ημίχρονο. Για 32-34 λεπτά ήταν μια σπουδαία εμφάνιση για την ομάδα μας.

Αλλά στο τέλος αυτό που μετράει η νίκη, ανεξάρτητα από την διαφορά. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Έχουμε την Βιλερμπάν σε δύο μέρες, μια αθλητική και σκληρή ομάδα.

Πρέπει να επικεντρωθούμε σ' αυτό το παιχνίδι. Έχουμε μια σοβαρή ομάδα φέτος που προσεγγίζει τα ματς όπως πρέπει. Με τον Ερυθρό Αστέρα ήμασταν λίγο... υπερόπτες αλλά δεν έχω παράπονο.

Κερδίσαμε στο Καζάν, το Μιλάνο, την Λάρισα όπου είχαμε ταξίδι. Στον Αστέρα δεν ήμασταν όσο σκληροί έπρεπε. Δυστυχώς ή ευτυχώς, έτσι είναι το πρόγραμμα, αν έισαι λίγο υποτονικός, χάνεις.

Έτσι όπως εξελίχθηκε σήμερα το ματς, είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο σε σχεδόν όλους. Ελπίζω ότι θα είμαστε αρκετά φρέσκοι την Παρασκευή».

Για τον Μάρτιν και την βελτίωση του: «Με ικανοποιεί πολύ, είναι βασικός μας παίκτης. Δεν ήταν σε καλά επίπεδα απόδοσης για γνωστούς λόγους υγείας.

Η υγεία σε κάνει να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου. Όμως έχουμε ένα καλό σταφ εδώ που τον υποστηρίζει. Προπονητές, συνεργάτες, γυμναστές. Καταρτίσαμε ένα πρόγραμμα, δούλεψε σκληρά, έχει χάσει αρκετά κιλά εδώ κι ένα δίμηνο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι καλός παίκτης. Είναι αρκετά καλά σωματικά και πνευματικά και θα μας βοηθήσει περισσότερο».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  • Σταθμάρχης 7
    Σταθμάρχης 7 Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 08:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Παπανικολάου παίζει σαν παίκτης των 200.000;; Ωραία, το διαβάσαμε κι αυτό!! Κατά τα άλλα η ομάδα πετάει!! Με budget λιγότερο των 10 εκατομμυρίων ούτε στα όνειρά μας τέτοια απόδοση!!! 1000 μπράβο στον τεράστιο Γιώργο Μπαρτζώκα!!!

  • Orgismenos
    Orgismenos Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 08:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Μονο με τους πουθεναδες κοιμοσουνα μπαρτζιωκα αντε τωρα

  • Jiannis77
    Jiannis77 Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 06:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Οπότε καταλαβαίνουμε ότι δεν πρόκειται να έρθει κι άλλο 5ρι. Προφανώς δεν θα δηλώσει ποτέ ο προπονητής ότι ο τάδε παίχτης είναι χάλια και ψάχνουμε να τον αλλάξουμε, αλλά όλα δείχνουν οτι η ομάδα θα συνεχίσει ως έχει, με τον Ζαν Σαρλ κατά συνθήκη σέντερ, τον Μάρτιν να δείχνει σημεία ζωής και τον Φαλ να προσευχόμαστε να τον έχει ο Θεός καλά, μην τυχόν χάσει παραπάνω από 2 ματς σερί.

    Ας είναι, ο χρόνος είναι αμείλικτος και τα αποτελέσματα θα δείξουν αν θα δικαιωθεί ο Μπαρτζώκας. Μέχρι στιγμής είναι καβάλα στο άλογο και προχωράει. Εμείς συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ομάδα και περιμένουμε κάθε φορά να την απολαύσουμε στο γήπεδο!

    Η 23/12 πλησιάζει και εκεί θα φανούν πολλά! Κάντε το καθήκον σας κι όλα θα πάνε καλά.

  • Μενιος
    Μενιος Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 03:09 Σύνδεσμος σχολίου

    @Γιαννης777 θα κριθεί για τις επιλογές του. Μέχρι τώρα τον δικαιώνουν. Τρίτους μας έχει παίζοντας μπάσκετ με αρχή μέση και τέλος. Και όλα αυτά με μόλις 7.500.000 μπάτζετ . Το 1.000.000 το παίρνει ο Παπ που παίζει σαν παίχτης 200.000. Δεν είναι κακό να πεις ένα μπράβο στον Μπαρτζώκα για την ομάδα που παρουσιάζει.

  • Γιαννης777
    Γιαννης777 Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 00:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Για την επιλογή που έκανες με παίχτη που έχει να παίξει 18 μήνες θα μας πεις κάτι?
    Για τον φιλότιμο ζαν Σαρλ?Για τον μακισικ?

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...