roumeliotis

Carwiz

«Λεπτομέρειες για να συνεχίσει ο Σάσα στον ΟΣΦΠ»

casino loutrakiou
redwell

Ο πατέρας του Αλέξανδρου Βεζένκοφ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ στο περιθώριο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στον Ηρακλή, τονίζοντας πως ο γιος του θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους Πειραιώτες:

«Είναι κάτι για το οποίο έχουμε μιλήσει και πλέον μένουν οι λεπτομέρειες. Νομίζω ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα ο Αλέξανδρος να παραμείνει στον Ολυμπιακό».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

15 σχόλια

  • legend1925
    legend1925 Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 14:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο και ξανά μπράβο!!! Οι Αγγελόπουλοι φαίνεται να αλλάζουν πολιτική και να φτιάχνουν επιτέλους μια ομάδα με παρών και μέλλον!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 13:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ!!!! Έφυγε ο Σπαν, οσωνούπω θα φύγει ο Πριντ, δεν πρέπει να ξαναφτιάξεις την βάση της ομάδας με ανάλογους σε αξία παίκτες; Ο Παπ κι αυτός οδεύει προς την δύση ποιοι σου μένουν; Ο Βέζε ο Σλούκι άντε και ο Λάρε, οπότε; Πρέπει κανονικά να θεωρούμε δεδομένη την παραμονή αυτών των τριών όταν το υψηλό μπάτζετ Σπαν και Πριντ δεν υπάρχει πλέον, άρα θα πρέπει να το δώσεις στους ανάλογους παίκτες που θα πάρουν εκείνοι την ομάδα στην πλάτη και θα την οδηγούν!!!! Όταν μιλούσε ο κόσμος για Έλληνες ταλέντα που πήγαν σε άλλες ομάδες και μάλιστα Ολυμπιακών φρονημάτων -ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΟΣΟΝ- δεν εισακούστηκε π.χ Ματζούκας, Κώστας Ατετοκούμπο και ο Θανάσης, ακόμα και ο Χουγκάζ, μένει λοιπόν να δούμε αν έκανε λάθος (που μάλλον δεν έκανε)!!!! Η ομάδα δεν έχει ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ψηλούς ΤΑΛΕΝΤΑ από τις ακαδημίες στο 4 και 5 για να κάνεις μία βάση, παρά μόνο γκαρντ που υπάρχουν παντού!!!! Αν ξέρει κανείς ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να μας τους πει!!!! Ούτε σκέψη για να φύγει ο Βέζε, παρακαλούμε τους προέδρους!!!!

  • Gungho 7
    Gungho 7 Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 13:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα, αυτός είναι ο Larry Bird του Ολυμπιακού....

  • MK7
    MK7 Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 12:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηταν δικαιο και εγινε πραξη που ελεγε και μια ψυχη.
    Μπραβο στην διοικηση που επραξε βεβαια το αυτονοητο και συγχαρητηρια και στον Αλεξανδρο γιατι το αξιζε.Δουλευει ακληρα και φαινεται στο παρκε και ετσι ελπιζω να συνεχισει να κανει και να μην επαναπαυτει υπογραφοντας το νεο συμβολαιο με αυξημενες αποδοχες τις οποιες κερδισε.
    Στα υπολοιπα η ομαδα εχει μπει σε παρα πολυ καλο δρομο χρειαζεται ομως αλλες δυο προσθηκες μια βασικη και μια επικουρικη στο 3 και στο 5 αντιστοιχα για να εχει ενα πληρες ροστερ

  • Dimitris
    Dimitris Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 12:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα redgoal ,δινεις πιθανοτητες να μη γινει αλλη μεταγραφη; πιστευω πως η ομαδα εχει γερες βασεις ,θα δουμε πολυ το σχημα γουοκαπ -σλουκα ,με τον μακισικ να παιρνει και χρονο στο τρια ,στο οποιο θα κατεβαινει και ο βεζενκοφ.Κρινω πως θελουμε κατι σαν τον isaiah hicks στο τεσσερα πεντε,ποια η γνωμη σου σχετικα;

    REDGOAL: Με τον Παπανικολάου που βλέπουμε μέχρι τώρα και είναι 3 επίπεδα μακριά από τον καλό του εαυτό και πίσω από την υπόλοιπη ομάδα, υπάρχει ανάγκη για 3άρι χθες...

  • sharyano
    sharyano Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 11:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό είναι ένα ακόμα καλό νέο, αν τελικά επιβεβαιωθεί. Ο Σάσα είναι πια ηγετικό κομμάτι της ομάδας και γύρω του μπορεί να χτιστεί κάτι πολύ καλό και με μέλλον. Φέτος, μήν το ματιάσουμε, έχουν γίνει εξαιρετικές κινήσεις και φαίνεται μια γενικότερη αλλαγή φιλοσοφίας. Η ομάδα δείχνει να έχει καλή χημεία εντός και εκτός παρκέ, οι καινούριοι παίκτες φαίνεται ότι χαίρονται που ήρθαν, οι παλιοί βλέπουν ότι το βάρος μπορεί να μοιραστεί και παίζουν πιο απελευθερωμένα (ειδικά ο Λάρι και ο Ζ.Σ. που από πέρσι τους στήριζα) και νομίζω ότι, αν μη τι άλλο, θα έχουμε μια αρκετά καλύτερη χρονιά. Μέχρι στιγμής, με τις αδυναμίες και τα κενά η ομάδα παίζει πιο όμορφο μπάσκετ, πιο παραγωγικό και δείχνει να είναι σε καλό δρόμο.
    Παραμένουν οι παραφωνίες της διαχείρισης των ριμπάουντ και της κακής εκκίνησης στους αγώνες, καθώς και το κενο στο "3", αφού ο Παπ φαίνεται πως χρειάζεται ακόμα χρόνο για να επανέλθει, αλλά πιστεύω ότι κι αυτά θα δουλευτούν και θα είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί από πέρσι.
    Σε κάθε περίπτωση, αδυνατώ να πιστέψω ότι θα κάνει αρνητικό σερί 7 ηττών, όπως πέρσι, ώστε να βγει εντελώς εκτός στόχου. με σαφή την ποιοτική αναβάθμιση της η ομάδα, πιστεύω θα έχει καλύτερη τύχη. Το αν θα μπει οκτάδα ή όχι, θα παίξουν πολλά ρόλο. Πάντως, είμαι αισιόδοξος. Υγεία να υπάρχει, να μπουν οι τελικές "πινελιές", να στηρίξουμε κι εμείς που όλο γκρινιάζουμε και όλα θα γίνουν. Η επόμενη τριετία θα είναι πολύ καλή πιστεύω.

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 10:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα τι γίνεται με την βόμβα Μπραντον ναιτ?? Ισχύει τελικά η Όχι?? Ανέβασα ένα σχόλιο πάνω σε αυτό σε άλλο άρθρο αλλά δεν το ανεβάσετε.

    REDGOAL: Φίλε έχουμε απαντήσει 10 φορές για το συγκεκριμένο..

  • Τακης
    Τακης Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 23:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Αμυνα παιζει και σε γκαρντ και σε παικτες της θεσης του . Μπορει να αποδοσει και στο 3 και στο 4 με ανεση . Κατεβαζει ριμπαουντ σαν τα στραγαλια . Σουταρα αν και αυτο το ειχε ανεκαθεν . Και γενικα θυμαμαι που λεγαμε και απο παικτης παγκου αλλα τωρα για μενα μαζι με μιροτιτς ειναι οι καλυτεροι στην θεση τους . Θεωρώ αν συνεχίσει και αυτήν την χρονια με τετοιο ρυθμο και ο ολυμπιακος μπει οκταδα οι καβαλιερς θα τον δοκιμασουν . Πολυ ποιοτικος παικτης αν σταθεροποιησει την πασα γιατι και αυτο θελει να το κανει θα ειναι το πιο ολοκληρωμενο 4αρι της ευρώπης.

  • Βαγγελης7
    Βαγγελης7 Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπερα σας, ξενο site εχει ηδη στο ροστερ της ομαδας τον brandon knight, γνωριζετε κατι;

    REDGOAL: Όχι φίλε

  • Βαλ
    Βαλ Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 22:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Οταν δεί κάποιος οτι με 6.7 μύρια ευρώ κοστίζει μόνο ο Λάρκιν και ο Μίσιτς στην Εφές θα καταλάβει την άθλο έχουν κάνει τα αδέλφια και το στάφ για να φτιάξουν μια δυνατή ομάδα με 8 μύρια! Ο Σάσα πήρε ένα μήνυμα όταν πήγε στην Μπαρτσελόνα! Το ίδιο το είχε πάρει και ο Πρίντεζης στην Μάλαγα!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...