roumeliotis

Carwiz

Πρεμιέρα με ΑΕΚ στην Α1...

casino loutrakiou
redwell

O Θρύλος επέστρεψε στην Α1 και μετά την κλήρωση της Basket League μάθαμε το ακριβές πρόγραμμα αλλά και τις ημερομηνίες των αγώνων με ΠΑΟ και ΑΕΚ.

Πότε θα έχουμε το ντέρμπι αιωνίων; Όπως έγινε γνωστό η κληρωτίδα έβγαλε το κλάσικο για την 8η αγωνιστική.

Οι Πειραιώτες θα φιλοξενήσουν τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ την 8η αγωνιστική (20/11) ενώ πρεμιέρα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο πρωτάθλημα θα γίνει στο ΣΕΦ κόντρα στην ΑΕΚ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα...

programmaaaaaa

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

6 σχόλια

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 08:31 Σύνδεσμος σχολίου

    εγω ...παλι.. πριν λιγο καταλαβα οτι η Α1 εχει 13 ομαδες... αρα θα ειναι 6 ματς και μια ομαδα θα εχει ''ρεπο'' ας πουμε, δε θυμαμαι να εχει ξαναγινει κατι τετοιο.. , ειναι αλλο ενα δειγμα της καταστασης του Ελληνικου μπασκετ η ...ολα κομπλε ?? To καλο ειναι οτι στον Ολυμπιακο (νομιζω) πεφτει σε διπλη εβδομαδα (το πρωτο εστω, αν δεν ειναι ενα) ...θα μου πεις απ ολα αυτα που γινονται στο μπασκετ αυτο ειναι το θεμα ? Απλα το λεμε... (ειτε παρω ειτε δεν παρω καποια απαντηση)

  • geodiv
    geodiv Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 22:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα συμφωνησω απολυτα με τον συγγαυρο ΜΚ7 για τη διαιτησια. Οι τυποι εστειλαν σαφες μηνυμα. Να ρωτησω, λοιπον, την εγκυρη ιστοσελιδα. Κε Ανδρεοπουλε, τι γινεται με την παραγκα; Τι μαθαινετε για αυτο το θεμα; Εχουν παρει τα μετρα τους οι Αγγελοπουλοι ή θα δουμε το ιδιο εργο; Να υποθεσω οτι ολα θα κριθουν την Κυριακη; Ευχαριστω.

    REDGOAL: Φίλε από την ομάδα λένε ότι έχουν εξασφαλίσει το 50%-50%. Τώρα τί να σου πούμε; Θα δείξει...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 22:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρωτάθλημα και 8αδα, και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! Τίμια και αγωνιστικά. Φέτος έχουμε ομάδα να κερδίσουμε και διαιτησίες, πρέπει να τους σαρώσουμε Ελλάδα, να επανέλθουμε όπως μας αξίζει.

    Αντικειμενικά έχουμε ομάδα 1 και βάλε επίπεδο πάνω από τον βαζελο, δεν υπάρχει δικαιολογία, πρέπει να μπούμε και να τους βάζουμε 10 πόντους τουλάχιστον διαφορά..

    Καλή σεζόν σε όλους, και υγεία σε εμάς, τις οικογένειές μας, και την ομάδα μας!

  • gogos
    gogos Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 22:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγόρι μου sharyano τα είπες όλα! Επιτέλους μια λογική φωνή σε αυτό το σαιτ! (εννοώ για τους αναγνώστες Red goal ).

  • sharyano
    sharyano Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 17:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν θα κρύψω ότι χαίρομαι πολύ που, έστω και με ημιτελή τη δουλειά του #μέχρι τέλους, η ομάδα επιστρέφει στο πρωτάθλημα και θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε σε περισσότερα παιχνίδια φέτος. Δεν μπαίνω καν σε προβλέψεις για φαβορί και αουτσάιντερ, που γίνονται από το πρωί, αλλά κρατώ την εκ των πραγμάτων πιο ενδιαφέρουσα χρονιά που θα ζήσουμε, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της. Επίσης, να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές κρύβει πολλές παγίδες και, σε συνδυασμό με το επίσης δύσκολο πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών στην Ευρωλίγκα, ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος θα πρέπει να είναι μήνες που εμείς οι φίλαθλοι θα πρέπει να δείξουμε υπομονή και στήριξη.
    Με λυπεί που, παρά τα βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση που έχουν ήδη γίνει στην ομάδα, η γκρίνια και η προσμονή στη γωνία για κράξιμο με την πρώτη στραβή παραμένουν "κανόνας" και οι λογικές φωνές την εξαίρεση, αλλά θέλω να πιστεύω ότι προϊούσης της χρονιάς, η ίδια η ομάδα θα δίνει απαντήσεις.
    Αγωνιστικά, θα συμφωνήσω με κάποιους πολύ προσγειωμένους φίλους για τα κενά που υπάρχουν στο "3" και το "5", που, όμως, έχουμε ακόμα χρόνο για να καλυφθούν, οπότε, ας δώσουμε λίγη πίστωση στην ομάδα. Βεβαίως, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε και τις δυο εσωτερικές μετεγγραφές, αυτές του Λαρεντζάκη, που ξεκινά με τρομερή αυτοπεποίθηση και κερδίζει με το σπαθί του και το κάθε δευτερόλεπτο, προσφέροντας σε πολλούς τομείς και του Ζαν-Σαρλ, για τον οποίο όλο το καλοκαίρι έγραφα ότι είναι καλός παίκτης και μπορεί να προσφέρει. Για τον Μάρτιν, από πέρσι δεν ήμουν ενθουσιασμένος, όμως, με έναν πυλώνα ακόμα, θα ήμασταν όλοι λιγότερο αγχωμένοι. Όταν ολοκληρωθεί και επίσημα το ρόστερ, θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα, όμως, σε πρώτη φάση, δεν μπορούμε παρά να είμαστε αισιόδοξοι.
    Το πού θα φτάσει η ομάδα, κανένας δεν ξέρει. Το μόνο που πρέπει να ζητάμε είναι υγεία και όλα θα γίνουν. Αρκεί κι εμείς να κάνουμε αυτό που πρέπει. Να είμαστε στις κερκίδες και να στηρίζουμε. Για μια χρονιά, έστω, η ομάδα το έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 15:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαβασα το πρωι κατω απο το αλλο αρθρο σχετικα με το χθεσινο φιλικο πολυ ευστοχες (μερικες μαλιστα αριστα εμπεριστατωμενες) αναλυσεις τοσο για τα κενα του ροστερ που δυστυχως ειτε δεν βλεπει ο κοουτς ειτε καλυπτει την αδυναμια της διοικησης για περαιτερω ενισχυση οσο και για τον τροπο που αγωνιστηκε η ομαδα.
    Εχω ξαναπει οτι πολλοι φιλοι που καταθετουν τις αποψεις τους εδω μεσα γνωριζουν καλα το μπασκετ και με καλυψαν πληρως.Δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω πανω σε αυτα τα ζητηματα.Καθαροτερη εικονα και ενα καλο preview της ερχομενης σεζονν θα εχουμε μετα τα φιλικα της Κυπρου κοντρα σε τοπ ομαδες.
    Αυτο ομως που ειδα οτι εμεινε ασχολιαστο ειναι η ελεινη χθεσινη διαιτησια της τριαδας Κορομηλας-Πουρσανιδης-Μανος που συνεχισε ακριβως απο εκει που την ειχαμε αφρησει οταν εκεινο το βραδυ του Φλεβαρη η ομαδα αποχωρησε απο το παρκε του ΟΑΚΑ και κηρυξε στον βαζελακοπουλο και την παραγκα του-την μεγαλυτερη που γνωρισε ποτε ο παγκοσμιος αθλητισμος-τον ανενδοτο με την λεζαντα #μεχριτελους.
    Ο βαζελακοπουλος μεσα στους επομενους μηνες ειναι δεδομενο πως θα φυγει οπως επισης θεωρω δεδομενο οτι ΔΕΝ θα εκλεγει το πιονι του και η συνεχεια του ο Παπανικολαου ειχα ομως γραψει μεσα στο καλοκαιρι πως η επομενη διοικηση της ΕΟΚ θα εχει πολλη δουλεια μπροστα της για να καθαρισει τον κοπρο του Αυγεια και ειχα τονισει οτι αυτο πρεπει να γινει ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ της Basket League γιατι αλλιως ελοχευει ο κινδυνος το #μεχριτελους να καταληξει σε φιασκο.
    Τοτε μαλιστα ειχε παρεηξηθει και ενας τρολοκλακαδορος απο τους γνωστους λιβανιστες των αφων και με ειχε ειρωνευτει.
    Φανταζομαι θα του αρεσε χτες η διαιτησια-μηνυμα με τα δυο ανυπαρκτα φαουλ στον Φαλ το ανυπαρκτο φαουλ του Σλουκα που εδωσε τρεις βολες στην Μονακο σχεδον σε νεκρο χρονο πριν την αναπαυλα το ανυπαρκτο φαουλ του Αλεκου στον Μοντεγιουνας σε κρισιμο σημειο του ματς στην τεταρτη περιοδο και ενα σωρο αλλα υπουλα σφυριγματα που εδειχναν συγκεκριμενες προθεσεις.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...