roumeliotis

Carwiz

Φιλικό ΟΣΦΠ με Ιωνικό για καλό σκοπό

casino loutrakiou
redwell

Φιλικό για τις 2 Σεπτεμβρίου έκλεισε ο Θρύλος με τον Ιωνικό, στο πλαίσιο κινήσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα από τις δυο ομάδες, καθώς τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την αγορά πυροσβεστικού οχήματος για την Βόρεια Εύβοια.

Μια καλή ευκαιρία για τους Πειραιώτες να τεστάρουν την ετοιμότητα τους στο αγωνιστικό σκέλος, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν και κοινωνικό "έργο" καθώς τα έσοδα του ματς θα πάνε σε μια ταλαιπωρημένη από τις φωτιές περιοχή όπως η Βόρεια Εύβοια.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • Γαυρίνα 77
    Γαυρίνα 77 Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021 09:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal καλημέρα,
    Το φιλικό με τον ιωνικό μπορούμε να το δούμε κάπου;
    Ευχαριστώ

    REDGOAL: Δεν έχουμε ενημέρωση ότι θα καλυφθεί ζωντανά από κάπου. Μόνο Youtube αν γίνει τίποτα από τον Ιωνικό αλλά και πάλι θα το είχανε διαφημίσει...

  • gp77
    gp77 Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 12:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Σήμερα το πρώτο φιλικό του Θρύλου μας για την καινούρια σεζόν και περιμένουμε να δούμε λίγο μπασκετάκι μετά από τόσο καιρό(έστω από τα βιντεάκια που θα ανεβάσει η ΚΑΕ καθώς δεν θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη).
    Έχοντας σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ μας ας δούμε τι έχουμε.
    Starters λογικά θα είναι οι:
    Σλούκας
    Ντόρσει
    Παπ
    Βεζένκοφ
    Φαλλ
    Αρκετά ποιοτική πεντάδα, ειδικά αν ο Παπ πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, με καλό τρίποντο(οι 4 σουτάρουν με ποσοστό κοντά ή πάνω από 40%), καλή δημιουργία τόσο από την περιφέρεια όσο και από το ποστ με τον Φολ. Υστερεί ίσως λίγο σε αθλητικότητα ωστόσο αν δέσουν καλά νομίζω θα αποδίδουν σε αρκετά υψηλό επίπεδο.
    Second unit θα έχουμε τους:
    Γουόκαπ
    Μακίσικ
    Μεταγραφή
    Ζαν-Σαρλ
    Μάρτιν
    Σίγουρα αναβαθμισμένη σε σχέση με την φετινή μας. Αρκετά αθλητική, υστερεί στο σουτ, ωστόσο αυτό μπορεί να αλλάξει αν ο παίχτης που θα έρθει είναι καλός σουτέρ. Θα μου άρεσε αυτή την πεντάδα να την βλέπω να πιέζει σε όλο το γήπεδο 'πνίγοντας' τον αντίπαλο. Σε πολλά παιχνίδια πιστεύω θα παίξει ίσως και πιο σημαντικό ρόλο για την έκβαση τους από τους starters. Από τον Μακίσικ περιμένω να τον δω με βελτιωμένο σουτ(ένα αξιοπρεπές 35%) το οποίο θα τον κάνει πολύ πιο αποτελεσματικό, τον Ζαν Σαρλ πιο χρήσιμο σαν καθαρό 4 και τον Μάρτιν με καλύτερες τοποθετήσεις και καλύτερη αντίληψη ειδικά στην άμυνα.
    Σαν 11ο και 12ο παίχτη τουλάχιστον στα χαρτιά έχουμε τον Λαρετζάκη και τον Πρίντεζη. Ο πρώτος απέδειξε πέρυσι ότι αξίζει κάθε δευτερόλεπτο που πατάει παρκέ και αν συνεχίσει να σουτάρει εξίσου καλά θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμος και φέτος. Ο Πρίντεζης ακόμα και σε αυτή την ηλικία μπορεί να κάνει πλάκα στο ποστ σε οποιοδήποτε τεσσάρι της διοργάνωσης για 10-12 λεπτά, οπότε και αυτός θα είναι αρκετά σημαντικός.
    Για συμπληρωματικούς μέχρι στιγμής έχουμε τους Λούντζη, Χρηστίδη και δεν ξέρω κατά πόσο υπολογίζεται ο Κολοβέρος. Προσωπικά θα ήθελα να είχε παραμείνει ο Νικολαίδης παίρνοντας σημαντικό χρόνο στο πρωτάθλημα. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα ας αποκτηθεί κάποιος Έλληνας για συμπληρωματικός ψηλός να έχει τουλάχιστον την εμπειρία να ανταποκριθεί 15-20 λεπτά στο πρωτάθλημα, καθώς ο Χρηστίδης έδειξε να έχει δυσκολίες ακόμα και στην Α2.
    Όλα όσα έγραψα είναι τελείως τυποποιημένα καθώς κατά τη διάρκεια της σεζόν θα υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις στις πεντάδες και τους ρόλους των παιχτών λόγω των απαιτήσεων κάθε αγώνα, των τραυματισμών ή της πανδημίας.

  • Άρρωστος Ολυμπιακός
    Άρρωστος Ολυμπιακός Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 15:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal το φιλικό στη Βουλγαρία θα το δείξει κάπου;

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε φίλε

  • Peristeri_7
    Peristeri_7 Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 16:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα Redgoal,έχεις ενημέρωση αν θα το δείξει κάπου?

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Νίκη στο ματς της χρονιάς με Μπάρτσα

Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- είναι...