roumeliotis

Carwiz

Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στην Α1

casino loutrakiou
redwell

Εντός της προθεσμίας της 15ης Ιουλίου, η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε τον φάκελο συμμετοχής για την Α1 της Basket League 2021-2022, όπως σας έχει ενημερώσει εδώ και μήνες το RedGoal.

Οι ερυθρόλευκοι καθάρισαν την άνοδο από την Α2 με την αναπτυξιακή ομάδα και πλέον έκαναν το πρώτο βήμα καταθέτοντας ηλεκτρονικά τα έγγραφα, για την μεγάλη επιστροφή μετά από δύο χρόνια, άσχετα αν η κίνηση αυτή, δεν είναι δεσμευτική αναφορικά με την συμμετοχή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.

Για την τελική απόφαση των αδελφών Αγγελόπουλων, θα παίξουν ρόλο οι αλλαγές που θα υπάρξουν προσεχώς στο ελληνικό μπάσκετ και πρωτίστως οι εκλογές της ΕΟΚ, εφόσον αυτές διεξαχθούν στις 12 Σεπτεμβρίου.

Μεγάλο ενδιαφέρον πλέον παρουσιάζει το προσεχές ΔΣ του ΕΣΑΚΕ στις 21 Ιουλίου, όπου αυτή την φορά ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει έχοντας και γνώμη για τα ζητήματα που θα τεθούν επί τάπητος. Σε ότι αφορά στον φάκελο, αναμφίβολα θα είναι πλήρης και θα γίνει δεκτός από την διοργανώτρια αρχή...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

13 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 10:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι λες βρε Dh07;! Διαβάζω τα σχόλιά σου εδώ και αλλού, με μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά κάποιες φορές απλά ΔΕΝ θα παίρναμε πρωτάθλημα ούτε με 100% ευστοχία στα τρίποντα, ας πούμε!

    Συμφωνώ ότι αν είσαι καρα-μαγκας, κερδίζεις και την διαιτησία, όπως κάναμε κι' όλας, αλλά τουλάχιστον 2-3 πρωταθλήματα ακόμη θα τα είχαμε. Δεν σου λέω παραπάνω, γιατί είχε και ομαδάρες ο ΠΑΟ μην ξεχνάμε, και Ομπράντοβιτς, αλλά ειδικά τα τελευταία χρόνια με τον dgp, αξιζαμε τουλάχιστον 2 ακόμη.

    Βέβαια, εδώ φταίνε και οι Αγγελόπουλοι, που από τα μπάτζετ των δεκάδων εκατομμυρίων, πήγαν στο αντίθετο, για 1-2 παίχτες είμασταν πάντα λίγο χειρότεροι από όσο έπρεπε, έπρεπε μία Euroleague ακόμη να είχαμε, αλλά έφταναν σκασμενοι Σπανούλης/Πρίντεζης στον Απρίλιο, και αυτό να το προσέξουν όσοι λένε ότι η ομάδα δεν έχει Ρυθμό λόγω Α1, το πρόβλημα τόσα χρόνια ήταν το σκάσιμο των παιχτών, όχι το αντίθετο. Και φέτος που δεν είχαμε Α1, σε κάποια παιχνίδια φτάναμε να μην μπορεί να κατεβάσει μπάλα ο Σλούκας στο τέλος..

    Να θυμησω σε όσους δεν παρακολουθούν πολύ, ότι η καλύτερη φάση της Euroleague για την σεζόν 2020-21, δηλαδή η φάση που θα παίζει συχνά πυκνά στα showreel είναι το κλέψιμο του Walkup στον Σλούκα και το καλάθι στον αιφνιδιασμό. Φανταστείτε αν είχε παίξει +30 παιχνίδια Ελλάδα ο Σλούκας, με τον Παναθηναϊκό θα τσακωνόμασταν για την 16η θέση..

    Οκ, αποφάσισαν για Α1, δεν είμαι σίγουρος ότι ο Μπαρτζώκας έχει τα επιστημονικά δεδομένα για να κάνει σωστή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, αν παίζει 30 λεπτά και Ελλάδα ο Σλούκας, χαίρω πολύ.. Εδώ θέλει 15αδα βαρβατη, συντήρηση των βασικών και χρόνο σε όσους.δεν παίζουν πολύ μέσα στην εβδομάδα. Θυμάμαι κάτι τραγικά παιχνίδια με 30-35 λεπτά Σπανούλη/Πρίντεζη σε κάτι γυμνασιακά κλειστά για να κερδίσουμε κάτι καφενεία, και με πιάνει ανατριχιλα.. σίγουρα μια Euroleague χάσαμε από κάτι ματσάκια σε Χολαργους και Ροδους..τα είχε κάνει και θάλασσα ο Σφαιροπουλος εκεί στο τέλος..

  • giorgos.
    giorgos. Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 04:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό που υπάρχουν Ολυμπιακοί που περιμένουν Σωστή κίνηση απο τους Αγγελλοπουλους Πραγματικά με ξεπερνά.
    Κ ρωταω.
    Γυρίζει η ομάδα στην Α1.
    Ποιο το Οφελος;;;;;;
    Θα πάρει το πρωτάθλημα;;;;;;
    ΟΧΙ.
    Θα πάρει το κύπελλο;;;;;
    Ξανά ΟΧΙ.
    Θα εχει παιχνλιδια η ομάδα.
    Και;;;;;
    Θα πάει f-4 να διεκδικησει ευρωπαικο;;;;;
    Ξαναματά ΟΧΙ.
    οι αγγελόπουλοι ασχολούνται με τις εκλογες;;;;;;;;;
    Ξανα ματά κ πάλι ΟΧΙ.
    Τότε;;;;;; τι περιμένετε;;;;;;;;;;
    Τι Απαιτήσεις εχετε;;;;
    Πάρτε το Χαμπάρι.
    Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ ειναι σα τα Λατινικά.
    Νεκρή γλώσσα που δεν μιλιέτε Πουθενά-νεκρή ομάδα που δεν παίρνει τίτλο ποτέ κ πουθενά.
    Υγ. Ξερω ότι το σχόλιο Δε θα δημοσιευτεί.
    Καλή καρδια.
    Εγω Συνεχίζω.

    Γιώργος Ολυμπιακός.

    REDGOAL: Φίλε όταν δεν βρίζεις και δεν λες προσβλητικά πράγματα, τα σχόλια ανεβαίνουν. Τα μισά δυστυχώς από τα σχόλιά σου παραβαίνουν τους κανόνες. Κρίμα τον κόπο σου δηλαδή. Γράφε πιο κόσμια και θα ανεβαίνουν όλα. Όπως θα έχεις παρατηρήσει, εδώ υπάρχει ελευθερία να πείτε ό,τι θέλετε και να εκφράσετε την άποψή σας χωρίς λογοκρισία. Απλά κάντε το κόσμια...

  • Dh07
    Dh07 Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 02:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Djredbul07 και τι μας νοιάζει ρε φίλε τι θα λένε οι άλλοι ?? Δύο χρόνια τώρα είχαν την καραμέλα της Α2 να λένε ,ε τώρα θα βρουν κάτι άλλο . Σιγά . Μασάμε ? Αν θες την δική μου άποψη μπορώ να δεχτώ ότι ο ΠΑΟ μπορεί να είχε εύνοια ,αλλά δεν επηρέασε ποτέ , κανένα χαμένο πρωτάθλημα . Πρέπει να λέμε την αλήθεια ,κυρίως ,στον εαυτό μας . Εγώ εξαρχής δεν συμφωνούσα με την απόφαση . Το να επιθυμείς να φτιάξει το μπάσκετ μας ,με την επιλογή μιας νέας και ίσως πιο φρέσκιας διοίκησης ,το δέχομαι ,αλλά ο Ολυμπιακός έπεσε με την δικαιολογία της διαιτησίας . Αυτό ,όχι ,δεν το δέχομαι . Δεν είναι κακό να παραδεχτούμε ότι δίκαια κέρδισε ,όσα κέρδισε ο παο . Το πιο σημαντικό από όλα είναι να έχει η ομάδα ξανά στόχους . Εντάξει μπορεί να μην είναι 100% μέχρι τέλους ,αλλά βρε φίλε κατέστη αναγκαίο να μην είναι . Δεν γίνεται η ομάδα να βγαίνει από τους στόχους της από τον Απρίλιο και μετά να κάνει διακοπές . Δεν γίνεται να μην διεκδικεί τίτλους . Έστω να τους διεκδικεί . Ο Σπανούλης έφυγε με 3 σερί χρονιά εκτός οχτάδας και στόχων ,πρέπει να γίνει το ίδιο και με Πρίντεζη ? Εδώ θα είναι το σημείο που θα συμφωνήσω με ,τον φίλο μου ,τον creeper και θα πω ότι η διοίκηση τα τελευταία χρόνια δεν έχει πάρει ΜΙΑ σωστή απόφαση και δεν έχει κάνει ΜΙΑ σωστή κίνηση. Ακόμη και οι αποδεσμεύσεις αποδείχτηκαν λάθος . Γενικά όλα λάθος. Αφού από ένα σημείο και έπειτα ήταν σαν κατάρα κάθε απόφαση που παίρναμε να ήταν εναντίον μας . Φέτος όμως κινούνται στον σωστό δρόμο ,μετά από καιρό . Τον Ολυμπιακό τον αγαπάμε επειδή είναι η καψούρα μας ,ούτε για τους τίτλους ,ούτε για τα μπάτζετ ,ούτε για τις πορείες . Για αυτό άλλωστε μετά από τις γελοιοτητες τον τελευταίων χρόνων ,από την ομάδα και από τους δημοσιογράφους , συνεχίζουμε να είμαστε εδώ και να ενδιαφερόμαστε για μια ομάδα που , κακά τα ψέματα ,θυμίζει τσίρκο τα τελευταία χρόνια . Αλλά πρέπει ,πρέπει να έχει , επιτέλους ,στόχους . Πρέπει να διεκδικεί επιτέλους κάτι . Βαρέθηκα να βλέπω αυτή την ομάδα να κάνει μόνο λάθη . Νομίζω ότι στην προσπάθεια να θυμίσει πάλι ,σοβαρή ,ομάδα ο Ολυμπιακός ,η επιστροφή στην Α1 είναι όρος την σωστή κατεύθυνση .

    REDGOAL: Φίλε πόσα θες να μας τρελάνεις; Δεν πήρα ο ΠΑΟ πολλά πρωταθλήματα από τη διαιτησία; Έλεος ρε φίλε...

  • Creeper
    Creeper Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 23:56 Σύνδεσμος σχολίου

    @PrasinosMoros Πονάς και φταίει ο Πειραιάς Πουθεναικέ σε όλα τα σπορ χαχαχα!!! Μόνο για e-sports είσαι! Κατακόκκινος έχει γίνει ο σβέρκος σου από την χερούκλα του Θρύλου! Συνέχισε να μας διασκεδάζεις σαν καλός γελωτοποιός που είσαι και μόλις τελειώσεις φίλα τα πόδια του αιώνιου δυνάστη σου!

  • Djredbul07
    Djredbul07 Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 23:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ η επιστροφή!!!
    Ήμουν απόλυτα υποστηρικτής του "μέχρι τέλους" & μάλιστα σημείωμα πως άργησε ΠΟΛΥ να γίνει..


    Φύγαμε για 2 λόγους!!!
    1) για την πράσινη παράγκα του Βαζελακοπουλου, ΟΛΟ το σύστημα που έχει φτιάξει!
    2) για την μεγαλύτερη προσβολή στην ιστορία μας το 13-1 του ΕΣΑΚΕ...

    Τώρα μετά από 2 χρόνια επιστρέφουμε Γ Ι Α Τ Ι ?????
    1) δεν έχει αλλάξει τίποτα!!!
    Ο ακατανομαστος έχει 50 δικά του παιδιά...
    Ένα από αυτά θα είναι μπροστινό!
    Το σύστημα του έχει μείνει ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο!

    Το κουμάντο θα το έχει αυτός από τις "σκιές" όπως ακριβώς & στο ποδόσφαιρο ο λαθρέμπορος εδώ & 4 χρόνια..
    2) τέτοια ήττα τέτοια προσβολή σαν το 13-1 δεν έχει ξανά υπάρξει στα παγκόσμια αθλητικά χρονικά..
    ΤΙ άλλαξε? Έχεις κάποια ηθική δικαίωση?
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ

    Για άλλη μια φορά οι Πρόεδροι μας πάνε από ήττα σε ήττα σε όλα τα επίπεδα!
    Και ακόμη εάν στην καινούργια χρονιά σαρωσουμε αθλητικά και πάρουμε τα πάντα, πάλι το ίδιο θα πιστεύω!

    Τζάμπα χάσαμε 2 χρόνια ή δεν θα έπρεπε να φύγουμε ή να το πάμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ( αυτό ήταν που εγώ υποστήριζα ), Μέχρι ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ...

    Αυτή την στιγμή γελάει όλο το σύμπαν μαζί μας
    Η μεγαλύτερη ήττα όλων!

  • Arthanos7
    Arthanos7 Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 22:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Οπότε τώρα που γυρίζουμε Α1 δεν θα υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία, αλλιώς θα είμαστε σαν τις βρεγμένες γάτες που έκαναν πίσω και ο τρακης θα συνεχίσει το έργο του!

  • Ηρακλής
    Ηρακλής Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 22:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Κικο μιλάμε για βοθροσαιτ από τα λίγα . Σαπιλα . Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να γράφει αλήθειες ,όχι να κάνει προπαγάνδα υπέρ του παο και του παοκ . Καλά ειδικά στο ποδόσφαιρο δεν το συζητάμε καν . Η κατάσταση σε αυτό το βοθροσαιτ έχει φτάσει σε απερίγραπτο σημείο . Και δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να κλείσει με κάποιο τρόπο . Οι οπαδοί που σχολιάζουν μοιάζουν με λοβιτομημενα πλάσματα ,το πορτοκαλί σάιτ της σαπιλας τους έχει φτιάξει μια ολόκληρη κοινότητα . Ζουν μόνοι τους στον μικρόκοσμό τους και το απολαμβάνουν . Οι άνθρωποι που πληρώνονται από εκεί θα έπρεπε να πάψουν . Μιλάμε ότι γράφουν ανακρίβειες μόνο και μόνο επειδή είναι τα τσιράκια κάποιου παοκ και παο . Για λυπηση όλοι εκεί μέσα . Ένας ,προς ένας χρειάζονται βοήθεια σε πολλούς τομείς .

    REDGOAL: Παίδες δεν ωφελεί κάπου να ασχολείστε εδώ με άλλα σάιτ. Εντάξει είπατε αυτά που θέλατε, ας το λήξουμε σας παρακαλούμε. Δεν έχει νόημα. Πηγαίνετε και κράξτε τους εκεί απευθείας αν θέλετε...

  • Κίκο7
    Κίκο7 Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηρακλής: πραγματικά, το βοθροσάιτ που αναφέρεις μαζέυει όλη την ακαδημαΙκή κοινότητα. Απίστευτες ποσότητες χολής και κόμπλεξ. Το καλό με αυτό το τερατούργημα είναι ότι είχε μαζέψει όλα τα πυροβολημένα, τα βρίσκαν μεταξύ τους, και είχαν ξεκουμπιστεί από τα υπόλοιπα σαϊτς. Τελευταία όμως βλέπω κάνει εξαγωγές, προφανώς γιατί και οι ίδιοι βλέπουν ότι ούτε στην δεκάδα των top αθλητικών sites δεν μπαίνουν πλέον (σύμφωνα με το Αλέξα).

    Πάντως είναι πραγματικά θλιβερό και ταυτόχρονα ανακουφιστικό και χαρμόσυνο να βλέπεις πόσο πόνο και κόμπλεξ έχει προκαλέσει η ΘΡΥΛΑΡΑ σε όλα τα αθλήματα.

  • Στέφανος
    Στέφανος Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 21:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Είμαι υποστηριχτης του mexritelous φανατικά αλλά πλεον πιστευω οτι αν συνεχίσουμε Α2 πλεον αποβαίνει σε βάρος της ομαδας μας. Πρώτα από όλα το οικονομικό που γράφετε ότι είναι τρία μυρια ειναι το 1/3 του μπατζετ μας επιπλέον και δεν είναι εποχές για να αφήνει η ομάδα τέτοια λεφτά υστερα το αγωνιστικό φαίνεται καθαρά ότι η ομάδα δεν μπορεί να βρει ρυθμό, οι παιχτες που δεν έχουν λεπτά συμμετοχής μενουν στασιμοι, απογοητεύονται που δεν παιζουν και δεν μπορείς κανένα νέο τυπου Λουντζη Κάρτερ Χαραλαμπόπουλο να τους εξελίξεις και κάτι ακόμα γιατί να τους αφήνουμε να παιζουν μόνοι τους στο μόνο άθλημα που τους έμεινε να πανηγυρίζουν αν τους παρουμε τον τίτλο θα κάνουνε πορειες και συλλαλητήρια κατά Τρακη Αλαφούζου κλπ

  • Γιαννης777
    Γιαννης777 Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 19:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι ντροπή redgoal που ανεβάζεις μηνύματα σε σάιτ δικό μας

    REDGOAL: Γιατί φίλε; Άμα δεν βρίζει, δεν υπάρχει θέμα. Ίσα ίσα που έχει και πλάκα να μιλάς με τον απέναντι. Δεν βλέπουμε γιατί είναι ντροπή...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...