roumeliotis

Carwiz

Επαφές με Φαλ ο Ολυμπιακός (video)

casino loutrakiou
redwell

Μετά το "όχι" του Τζοκ Λαντέιλ και την όπως όλα δείχνουν βέβαιη μετακίνηση του Κέιλεμπ Ταρζέφσκι στη Μπάρτσα, ο Θρύλος ψάχνει ενίσχυση στη φροντ λάιν του και μια από τις περιπτώσεις, η οποία έχει κερδίσει έδαφος το τελευταίο διάστημα είναι του άσου της Βιλερμπάν, Μουσταφά Φαλ.

Ο ύψους 2.18 μ. και ηλικίας 29 ετών σέντερ, που φέτος έκανε πολύ καλή χρονιά με τη γαλλική ομάδα φέρεται να απασχολεί έντονα τους Πειραιώτες καθώς όπως σημειώνουν ΜΜΕ στο εξωτερικό οι ερυθρόλευκοι είναι σε επαφή μαζί του.

Με παρουσία σε Μονακό, Τουρκ Τέλεκομ και Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο θηριώδης σέντερ φέτος έκανε τρομερό ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα, ενώ έκλεισε τη σεζόν με 8.8 πόντους (σ.σ. 70,1% στα δίποντα), 5.5 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 0.9 μπλοκ κατά μέσο όρο σε 31 ματς.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

 

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

66 σχόλια

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 18:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ απόλυτα με τους φίλους, Φώτη, Creeper,, Γιάννη 777 , Γιώργος Ολυμπιακός.
    Αν χάθηκε πραγματικά ο lloyd και τον και το πήρε ζενίθ τότε είναι οι διοικούντες άξιοι της μοίρας τους ντροπή και αίσχος.
    Δηλαδή πέρυσι ήταν πρόθυμοι να δώσουν δύο εκατομμύρια ευρώ στο καλάθι και πήραν και 1,3 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση από τους Αμερικανούς για το σκι και δεν είχαν λεφτά δεν είχαν πρόθεση να δείξουν επιτέλους ότι θέλουν να ανεβάσουν το γόητρο και το πρεστίζ του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, να επενδύσουνε ένα εκατομμύριο ευρώ συμβόλαιο του jordan lloyd που το θέλαμε και από πέρυσι από τη Βαλένθια.
    Μάλλον τα εκατομμύρια ευρώ του καλάθη θα έχουνε μουχλιάσει μέχρι σήμερα εκεί στο χρηματοκιβώτιο που είναι μέσα.
    Θυμάσαι τι δήλωσε πέρυσι ο Πασκουάλ ζενίθ, Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι στην Ευρωλίγκα, αφού είναι κοντά και διεκδικεί τους παιχταράδες μπροκχοφ, Γκιλ, Πουθρες της γαλατασαράι και τον Ντέκερ.
    Ποιους θα παίξεις τελικά από αυτούς τους παίκτες, κανένα και το πλήθος που ήθελε με τόσο πολύ μας τον άρπαξε ο Πασκουάλ, όπως και τώρα μαθαίνουμε μας αρπάζει το jordan lloyd.
    Δηλαδή για ακόμη μία φορά για να καταλάβει ο κόσμος του Ολυμπιακού τα 2 εκατομμύρια του καλάθι ήτανε μόνο για εφέ . Άρα αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά η ενέργειά τους ότι ήταν ψέμα και κοροϊδία στα μάτια του κόσμου του Ολυμπιακού. Διότι Αν θέλανε πραγματικά να ενισχύσει την ομάδα θα τα δίνει να φάω τα λεφτά σε δύο μεγάλα γκαρντ αξιοπρεπέστατα ισάξια και θα ανεβάζουν το γόητρο του Ολυμπιακού τελεία και παύλα.

    Τα ονόματα που ακούμε από το ελληνικό πρωτάθλημα Λαύριο και προμήθεια είναι για γέλια . Ολυμπιακός δεν είναι Λαύριο και δεν είναι Προμηθέας κύριοι διοικούντες.
    Μας είχατε δηλώσει ότι φεύγετε από την α1 εδώ και δύο χρόνια αλλά με την προοπτική θα πηγαίνετε στην Αδριατική λίγκα και τα φτιάχνετε ομαδάρα στην Ευρωλίγκα. Αλλά δυστυχώς δεν κρατήσατε το λόγο σας και όλα αυτά αποδείχθηκαν τελικά μπαρούφες και πυροτεχνήματα.
    Άμα θέλετε πραγματικά Αδριατική Λίγκα θα υπογράφεται το τριετές συμβόλαιο και όχι μόνο ένα έτος και να κάνετε διαπραγματεύσεις για μόνο ένα έτος όπως βγήκαν στο φως της επικαιρότητας και να χαθεί άδοξα και αυτή η Λίγκα.

    Δεν συμφωνώ ότι δεν θα υπάρχει επενδυτής στον ορίζοντα αν αποφασίσουν οι διοικούντες να δώσουν τις μετοχές του Ολυμπιακό σε νέο επενδυτή
    Αν δεν το δηλώσουν δημοσίως να το ξέρει όλος ο κόσμος και να γνωστοποιηθεί στο internet, κανείς δεν μπορεί να δώσει ενδιαφέρον να να μπει και να αναλάβει την ομάδα. Αυτό δεν μπορεί να προδικαζει κανείς από των προτέρων. Μπορεί να βγει Ενδιαφερόμενος από το Εξωτερικό .

  • Arthanos7
    Arthanos7 Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Οπότε φίλε Σάκη η καλαθη η τίποτα! Ήθελαν να κάνουν το κομμάτι τους και τώρα θέλουν να είναι οι καρπαζοεισπρακτορες του Τρακη και του κάθε τυχαρπαστου της Ευρωλίγκα, και μεις θα πρέπει να περιμένουμε πότε θα θέλουν να ξανακάνουν το κομμάτι τους! Ελπίζω να έρθει ο ομπραντοβιτς στο βαζελο μπας και θελήσουν να ξανακάνουν το κομμάτι τους !

  • Creeper
    Creeper Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 22:20 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΣΑΚΗΔ Διονυσάκη πάλι άλλαξες νικ βρε ταλαίπωρε χαχαχα??? Πόσα έχεις πια???!!! Εννοείται οτι δεν σε παίρνω στα σοβαρά οτι και αν πεις. Είσαι η μασκότ του site χαχαχα! Συνέχισε απλόχερα να μας προσφέρεις γέλιο!!!

  • ΣΑΚΗΔ
    ΣΑΚΗΔ Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 21:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΡΟΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΥΠΟΥ CREEPIER
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΕΣΤΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΣΥΜΦΟΛΑΙΩΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΜΑΟΥ ΜΑΟΥ ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ

    ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΠΩΣ ΤΑ 2 ΕΚ ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΤΖΑ;
    ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΗ ΜΟΝΟ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ

  • Τσαντας
    Τσαντας Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 18:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Έστω ότι όντως παίρνουμε τον Κάρτερ. Για μένα, πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε άλλους 2 ξένους επιπέδου Ευρωλίγκας, έναν πλάγιο και έναν άσσο. Για τη θέση του πλαγίου θα ήμουν υπερικανοποιημενος με έναν εκ των Ντόρσεϊ και Χιλλιαρντ, για τους οποίους λέγεται ότι ενδιαφερόμαστε. Για τον ασσο τώρα, αν οι Γκος, Γουολκαπ είναι χαμένες υποθέσεις, τότε δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Εγώ πιστεύω ότι ούτε τον Λορένζο Μπράουν μπορούμε να πάρουμε (εμένα θα μου άρεσε, αρκεί να ταιριάζει με τους υπόλοιπους που θα έρθουν). Η λύση του Γουολντεν είναι μέτρια. Τον παρατηρούσα καλύτερα σε κάποια παιχνίδια και είδα ότι πχ δεν παίζει καθόλου πικ εν ρολ. Έχει το καλό ότι δεν εκβιάζει προσπάθειες και είναι γενικά κοουτσαμπλ και εύστοχος στα σουτ που παίρνει. Κατά τη γνώμη μου όμως χρειάζεται άλλον περιφερειακό δίπλα του, που να ειναι αυτός ο κύριος εκφραστής των επιθεσεων (πχ Μακισικ στη 2η πεντάδα;;; ούτε με αυτό είμαστε καλυμμένοι). Επίσης, δεν είναι και ιδιαίτερα φοβερός αμυντικός, τίμιος είναι, αλλά με τον Σλουκα πχ, συγκεκριμένο αριθμό λεπτών μπορούν να συνυπάρξουν μαζί (το ίδιο και με τον Σπανούλη, αν και ελπίζω ο Σπανούλης να παίζει ελάχιστα ως καθόλου). Για 400 χιλλιαρικα δεν είναι κακη περίπτωση, αν δεν μπορούμε να δωσουμε κάτι παραπάνω, ώστε να έρθει κάτι καλύτερο, τι να πω. Ο μελό τριπλ πχ, επιθετικά έχει σαφώς καλύτερο πακέτο. Αλλά στην άμυνα τον βλέπω να έχει θεματακια για Ευρωλίγκα. Και γενικά και αυτός δεν είναι ότι θα κάνει και αυτός την διαφορά. Ο Γκος δυστυχώς ήταν μεγαλη ευκαιρία, χώθηκε στη μέση αυτή η παλιορεαλ και χάθηκε.

  • Creeper
    Creeper Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 18:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Επαναλαμβάνω σε κάποιους με πολύ ασθενή μνήμη!!! Από πέρυσι η εφορία στα συμβόλαια των παικτών έχει μειωθεί περισσότερο από 50%!!! Έχουμε πάρει 1.000.000+ από Ποκουσέφσκι που έχει μείνει ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΟ!!! Υποτίθεται οτι πέρυσι οι λεφτάδες μας πρόεδροι είχαν καβάτζα 2.000.000 για τον Καλάθη!!! ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΟ και αυτό το ποσό!!! Και δεν μπορούσαν να διαθέσουν ούτε το 1.000.000 ευρώ που χρειάζονταν για το Λόιντ οπότε πάνε να πάρουν το μισό Λαύριο!!! Τα συμπεράσματα δικά σας για την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ των ΑΟΡΑΤΩΝ Αγγελόπουλων!!! Προφανώς νομίζουν οτι απευθύνονται σε ιθαγενείς τύπου ΣΑΚΗΣ και dim για αυτό άλλωστε δίνουν μπιχλιμπίδια!!! Αν δεν το έχουν πάρει χαμπάρι, και σε αυτό site αλλά και στα social media ο κόσμος είναι το λιγότερο απογοητευμένος !!! Το "μάγκες Αγγελόπουλοι" από την ΠΟΛΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ αποχώρηση του Ολυμπιακού από το σάπιο πρωτάθλημα της μούμιας και του εφευρέτη είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ever!!!

  • Ανεστης
    Ανεστης Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 17:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα κ.κορρε, διάβασα αυτό που γράψατε για τον πρόεδρο της Βαλένθια και ότι μπορεί να αγοράσει τον ολυμπιακο και τον παο μαζί.Για τον παναθηναικο θα συμφωνήσω (άλλωστε είναι προς πώληση).Ο Juan roig (Ισπανός σκλαβενιττης) όμως είναι σπονσορας και όχι πρόεδρος (ούτε ιδιοκτήτης) της Valencia bc.Βεβαιως είναι δισεκατομμυριουχος,αλλά το ίδιο είναι και οι πρόεδροι του ολυμπιακου(ο καθένας ξεχωριστά).

    REDGOAL: Φίλε ιδιοκτήτης είναι

  • Creeper
    Creeper Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 17:08 Σύνδεσμος σχολίου

    @Πλ Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια! Έχεις καταλάβει οτι είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και όχι Ζαλγκίρις, Άλμπα κλπ. Ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί και όχι να έχει στο οπλοστάσιο του νεροπόστιλα και σφεντόνες εναντίον πυρηνικών όπλων!!! Και επίσης νομίζεις οτι άμα πάρουμε Κάρτερ, Ντιαλό κλπ. και αποδειχθούν σούπερ παίκτες δεν θα την κάνουν και αυτοί σε ένα δύο χρόνια για άλλες ομάδες με σοβαρό πορτοφόλι και όχι τα ψίχουλα των Αγγελόπουλων? Εκτός και αν δεν έχεις κανένα πρόβλημα που ο Ολυμπιακός έχει καταντήσει φυτώριο και εκκολαπτήριο παικτών που τους "ψήνει" για να πάρουν καλή μεταγραφή στις σοβαρές ομάδες της Ευρωλίγκας! Αν εσύ και μερικοί άλλοι έχετε συμβιβαστεί με την μετριότητα να ξέρεις οτι την συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του Ολυμπιακού την ενοχλεί αυτή η κατάσταση με τους Αγγελόπουλους να ψωνίζουν ούτε καν από το δεύτερο ράφι αλλά από το τριτο-τέταρτο!!!

  • Πλ
    Πλ Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 15:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα,Προτιμαω ,το ρίσκο με αγνώστους ,νέους παίκτες,Κάρτερ,Ντιαλό κλπ .παρά να δώσουν1500000..και βάλε,σε παίκτες που έρχονται μονο για ενα χρόνο..δε ξέρω τα πράγματα έχουν αλλάξει. Και νομίζω ,δεν μπορεί ,η ομάδα μας,να ακολουθήσει....τις μεγάλες οικονομικά ομάδες,σε αυτό το "Ρυθμό"...Οπότε ,ας πάμε σε πολλούς νέους και μια δύο προσθήκες έμπειρων..redgoal έχουμε τίποτα από αύριο?

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε από αύριο φίλε αλλά δεν θα αργήσουν να ανακοινώσουν τον πρώτο παίκτη

  • giorgos.
    giorgos. Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 15:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμένα Δεν με απασχολεί τι παίχτες θα έρθουν. Με Απασχολούν άλλα Απείρως πιο πολύ Σημαντικά πράγματα.
    1ον. Περιμένω απαντήσεις στην απόφαση του Σπανούλη να γυρίσει στην εθνική του πιτινο,του τρακη κ του βαζελακοπουλου.
    Όταν ο Ολυμπιακός είναι σε Πόλεμο με την ομοσπονδία τότε Κανείς κ ξαναλέω ΚΑΝΕΙΣ δεν έπρεπε να παίζει εκεί.
    Πόσο μάλλον ο Σπανούλης που είχε σταματήσει 6χρονια κ κοντεύει τα 39.
    Πάει αυτό.
    2ον. Η διοίκηση του Ολυμπιακού άφησε τους παίκτες να πάνε στην εθνική.
    Κακώς Κάκιστα.
    Πάει κ αυτό.
    3ον. Με τίς εκλογές της ομοσπονδίας μπάσκετ δεν ασχολείται.
    Πάει Κ αυτό.
    4ον.
    Μένει μέχρι να φύγει ο βαζελακοπουλος κ οι Αγγελόπουλοι κοιμούνται. Κ οι παίκτες του Ολυμπιακού εθνική;;;;;;
    ς όχι.
    Νισαφι πια!!!!!!
    ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Κ μη πει κανείς ότι η εθνική είναι Άλλο.
    Εγώ δεν είμαι Ετσι.
    Κανείς παίχτης του Ολυμπιακού στην εθνική.
    Κ όποιος θέλει να πάει Λύση συμβολαίου κ Ελεύθερος να πάει όπου θέλει.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...