roumeliotis

Carwiz

Άρεσε πολύ ο Θρύλος 70-66 την Ούνικς

casino loutrakiou
redwell

Πάρα πολύ καλή εμφάνιση από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του "Γκομέλσκι Καπ" κόντρα στην Ούνικς Καζάν της οποίας επικράτησε με 70-66 βγάζοντας πολύ καλά πράγματα στο παρκέ από τη δεύτερη περίοδο και μετά. Εκνευριστική σε βαθμό... αηδίας η διαιτησία, δεν σφυρίξανε τουλάχιστον 5-6 πεντακάθαρα φάουλ που θα τα έδινε και ο Πρίφτης σε Μιλουτίνοφ, Πρίντεζη και Σπανούλη, ενώ στο άλλο άκρο του παρκέ ήταν υπερευαίσθητοι.

Ο Θρύλος χωρίς τον βασικό πόιντ-γκαρντ του ο οποίος είναι ο Γουέιντ Μπόλντγουιν αλλά λόγω τραυματισμού δεν έπαιξε καθόλου και με τον Γουίλ Τσέρι σαφέστατα να δείχνει σε ένα ακόμα ματς ότι δεν είναι κάτι σπέσιαλ ούτε δημιουργικά ούτε εκτελεστικά, έχοντας και τους Σάσα Βεζένκοφ και Αλεξέι Ποκουσέφσκι εκτός, έβγαλε ομορφιές στο παρκέ και επιθετικά και αμυντικά. Θέλει πολλή δουλειά ακόμα η ομάδα για να δείξει τι μπορεί στο παρκέ και ίσως χρειαστεί και μια "ένεση" δημιουργικά στην περιφέρεια αν θέλει να είναι πραγματικά ένα ανταγωνιστικό σύνολο στη νέα Euroleague.

Πρώτος σκόρερ για τους Πειραιώτες ο Γιώργος Πρίντεζης με 18 πόντους, ενώ κυρίαρχος ήταν στους αιθέρες ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με 13 ριμπάουντ και 10 πόντους. Πολύ καλός επιθετικά και ο Κέβιν Πάντερ με 14 πόντους. Για την Ούνικς πρώτοι σκόρερ ο Σμιθ με 17 (3), ο ΜακΚόλουμ 11, ο Τάιους 10, ο Καιμακόγλου 9 (1) και ο Μόργκαν 8.

ΚΑΚΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό εντελώς άστοχο και με δημιουργία για... κλάματα καθώς ο Γουίλ Τσέρι σε ένα ακόμα ματς δεν έδειξε ικανός να πάρει τη "μπαγκέτα". Η Ούνικς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έβρισκε το δρόμο για το καλάθι και ο Θρύλος "αγκομαχούσε" με αποτέλεσμα το 10-4 στο 5' να υποχρεώνει τον Μπλατ να βάλει μέσα τον Κόνιαρη ο οποίος αν μη τι άλλο βοήθησε στην άμυνα πάνω στον ΜακΚόλουμ και τους Πειραιώτες να ξεκολλήσουν κλείνοντας το δεκάλεπτο με 17-12.

ΣΟΥΠΕΡ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Οι ερυθρόλευκοι με τους Πάντερ και Σπανούλη να βρίσκουν στόχο από τα 6.75μ. πέρασαν μπροστά στη δεύτερη περίοδο με 20-22 στο 14' παίζοντας παράλληλα εξαιρετική άμυνα, ενώ στη συνέχεια είχαμε εναλλαγή στο προβάδισμα για να κλείσει το ημίχρονο με 36-37 για τους Πειραιώτες που "ξεδίπλωσαν" στο δεκάλεπτο αυτό την επιθετική τους ικανότητα.

ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ...

Ο Πολ με το μόλις δεύτερο σουτ που πήρε στο ματς μέχρι το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου σκόραρε από το τρίποντο και έγραψε το 38-42, όμως ένα επιμέρους 7-2 για την Ούνικς έφερε ξανά την ομάδα του Πρίφτη μπροστά με 45-44. Ο Πρίντεζης με προσωπικά καλάθια έχοντας συμπαραστάτες τους Μιλουτίνοφ και Ρούμπιτ έδωσαν εκ νέου "αέρα" στον Θρύλο με +5 και 47-52 για να κλείσει το δεκάλεπτο με 48-56 και 12-19 επιμέρους.

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ...

Με την έναρξη της τελευταίας περιόδου οι παίκτες του Μπλατ διεύρυναν το προβάδισμά τους στο +13 με 48-61 στο 31' όμως η άμυνα της Ούνικς και τα καλάθια των ΜακΚόλουμ και Σμιθ έφεραν τους Ρώσους στο -6 με 57-63 στο 34'. Η κούραση έφερε αστοχία και στις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να παίρνουν κακές επιλογές σουτ. Μία συνεργασία Μιλουτίνοφ με Κουζμίνσκας απέφερε κάρφωμα του Λιθουανού για το 61-67 στα 40'' πριν το τέλος όμως ο τελευταίος με τράβηγμα φανέλας σε αντίπαλο ξανάβαλε τους Ρώσους στο ματς καθώς σκόραραν τις δυο βολές και στη συνέχεια πήραν άλλες τρεις από τον Μιλουτίνοφ σε προσπάθεια του ΜακΚόλουμ για τρίποντο ευστοχώντας σε όλες και μειώνοντας στον πόντο με 33'' για τη λήξη. Ο Σέρβος γίγαντας του Θρύλου όμως δεν είχε σκοπό να... χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του Καζάν και με γκολ-φάουλ έγραψε το τελικό 66-70 για τους Πειραιώτες.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-12, 36-37, 48-56, 66-70

Ούνιξ Καζάν (Πρίφτης): Καϊμακόγλου 9 (1), Κολεσνίκοφ, Ουζίνσκι 2, Κλιμένκο 4, Τάιους 10, ΜακΚόλουμ 11, Πάρσον 2, Μάντζαρης 3, Σμιθ 17 (3), Μόργκαν 8.

Ολυμπιακός (Μπλατ): Χαπ, Ρούμπιτ 6, Κουζμίνσκας 4, Παπανικολάου 7, Πρίντεζης 18, Μιλουτίνοφ 10 (13ριμπ.), Κόνιαρης, Πολ 3 (1), Πάντερ 14 (2), Τσέρι, Σπανούλης 8 (2).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...