roumeliotis

Carwiz

Νίκη-τίτλος με Παναθηναϊκό στο Ρέντη

casino loutrakiou
redwell

Μια «ανάσα» από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2023-24, βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Το Σάββατο (20/4) στις 19:00 (OSFP TV), τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τον τρίτο τελικό της Volley League, με μοναδικό στόχο το 3-0, ώστε να τελειώσουν τη σειρά και να κατακτήσουν το νταμπλ.

Μετά τις νίκες (3-2, 1-3) στους δύο πρώτους τελικούς με τις «πράσινες» σε Ρέντη και Μετς, οι «ερυθρόλευκες» δίνουν την τρίτη «μάχη», αποφασισμένες να κάνουν το τρίτο και τελευταίο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volley League.

Λορέντζο Μιτσέλι: «Πρώτη ευκαιρία για εμάς να αναδειχθούμε πρωταθλητές, τελευταία ευκαιρία για αυτούς να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους. Αυτή είναι η πραγματικότητα, θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα αυτό που θα έρθει να κερδίσει.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στους στόχους που έχουμε για το ματς, τις λεπτομέρειες, τη στάση που πρέπει να έχουμε και να παίξουμε φάση με φάση με τη φιλοσοφία μας.

Είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο ματς και για αυτό χρειαζόμαστε όλους τους φιλάθλους μας, να έχουμε έναν παίκτη παραπάνω στο γήπεδο. Θα παλέψουμε για τον Ολυμπιακό».

Μίλιτσα Κούμπουρα: «Περιμένουμε έναν πολύ δυνατό αγώνα, αύριο. Ο Παναθηναϊκός παίζει σε υψηλό επίπεδο. Το κίνητρο είναι τεράστιο και για τις δύο ομάδες, οπότε δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να χαλαρώσουμε.

Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μας βόλεϊ, για να πάρουμε τη νίκη και τον τίτλο. Η παρουσία του κόσμου μας θα είναι καθοριστική. Το ματς είναι πολύ σημαντικό, για αυτό και θέλουμε τους φιλάθλους μας μαζί μας, να μας ωθήσουν στη νίκη».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

6 σχόλια

  • Johnker7
    Johnker7 Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Τις δηλωσεις κοουτς κ Κουμπουρα ,απλα τις κανατε.Επι του πρακτεου κολοκυθια με τη ριγανη.Μας ξεσκισανε.

  • Johnker7
    Johnker7 Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Πετρο εισαι γατα ρε μεγαλε.Γραψτο ακομα καναδυο φορες κ θα μας το παρουν 2-3 στις νικες...Αλλου για αλλου ηταν σημερα.Εχεις βαλει στο παιχνιδι μια τελειωμενη ομαδα.Ειστε κοντα στο να το χασετε κ αυτο...Μπραβο.

  • Πέτρος
    Πέτρος Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 20:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως αυτό δεν το περίμενα με τίποτα. Εύχομαι να συνέλθουν γρήγορα και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Αυτό δεν ήταν βολλεί.

  • Πέτρος
    Πέτρος Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Απόψε έχει γλέντι.

  • ARAFAT
    ARAFAT Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 00:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Θ7 αντί να στέλνει 2000 παιδιά στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα επειδή (λέει) περάσαμε στους 4 του Conference (ε, και?), καλύτερα να στείλει τους μισούς τουλάχιστον Σάββατο απόγευμα στο Ρέντη για να βοηθήσουν τη γυναικεία ομάδα βόλλεϊ του Ολυμπιακού να πάρει πρωτάθλημα ύστερα από 4 χρόνια.

  • Πέτρος
    Πέτρος Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 18:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Αύριο έχει γλέντι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...