roumeliotis

Carwiz

Σηκώνει εμφατικά τον τίτλο στο...πράσινο σπίτι

casino loutrakiou
redwell

Μια «ανάσα» από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2023-24, βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού και θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει την Πέμπτη (18/04) μέσα στο "σπίτι" του Παναθηναϊκού.

Πιο συγκεκριμένα, στις 18:00, οι ερυθρόλευκοι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν τους πράσινους στο κλειστό του Μετς, στον τρίτο τελικό της Volley League, με μοναδικό στόχο το «διπλό», ώστε να τελειώσουν τη σειρά και να κατακτήσουν τον τίτλο.

Μετά τις «καθαρές» νίκες (0-3, 3-0) στους δύο πρώτους τελικούς με τους «πράσινους» σε Μετς και κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», ο Θρύλος δίνει την τρίτη «μάχη», αποφασισμένος να κάνει το τρίτο και τελευταίο βήμα για την κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Ντανιέλ Καστελάνι: «Μπροστά μας είναι ο τρίτος τελικός, αύριο, στην έδρα του Παναθηναϊκού. Η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη όχι απλά να παίξει, αλλά να παλέψει. Είμαστε συγκεντρωμένοι στην τακτική μας για αύριο. Για εμάς, η σειρά είναι 0-0. Θέλουμε να παίξουμε το ματς με τη μέγιστη ενέργειά μας και με επιθετικότητα. Στη διάρκεια του ματς θα βρούμε και θα καταλάβουμε ποιο θα είναι το κλειδί, για να επικρατήσουμε».

Δημήτρης Τζιάβρας: «Είμαι όλοι έτοιμοι και αποφασισμένοι, να δώσουμε τέλος στη σειρά των τελικών στο αυριανό ματς. Θεωρώ, πως αν κρατήσουμε την καλή απόδοση των τελευταίων παιχνιδιών και είμαστε σοβαροί από την αρχή, έχουμε την ψυχολογία και τον χαρακτήρα να φύγουμε πρωταθλητές από την έδρα του Παναθηναϊκού.

Σίγουρα, θα είναι ένας τελείως διαφορετικός τελικός από τους δύο προηγούμενους, καθώς πλέον κρίνει τον τίτλο, ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει με την... πλάτη στον τοίχο. Όμως, θα παλέψουμε για να μη δώσουμε ελπίδες στον αντίπαλο».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

1 σχόλιο

  •  Johnker7
    Johnker7 Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 21:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Χασαμε μεγαλη ευκαιρια να το τελειωσουμε.Τωρα αλλαζει το πραγμα.Την αμαρτια μου θα την πω.Το βολλευ ανδρων κ το μπασκετ γυναικων το φοβαμαι πολυ.Πιο πολυ γιατι χασαμε στο τσακ κ σε παρομοιες περιπτωσεις ,εχουμε δει οτι γυρναει τελιως το εργο.Μακαρι να μην συμβει!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Νίκη στο ματς της χρονιάς με Μπάρτσα

Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- είναι...