roumeliotis

Carwiz

Επική ανατροπή και Κύπελλο στο ται-μπρέικ

casino loutrakiou
redwell

Με επική ανατροπή στο τάι μπρέικ, ο Θρύλος στέφθηκε για 17η φορά στην Ιστορία του Κυπελλούχος Ελλάδας! Οι πολυνίκεις του θεσμού «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 3-2 σετ τον Μίλωνα στον τελικό του Final Four, που φιλοξενήθηκε στο κλειστό της Νεάπολης στη Λάρισα.

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό, οι άμυνες των Πειραιώτες στο κρισιμότερο σημείο και ο εξαιρετικός Μίταρ Τζούρις άνοιξαν τον δρόμο για την ανατροπή και τον θρίαμβο, απέναντι σε έναν Μίλωνα που είδε την ονειρική πορεία του στον θεσμό να ολοκληρώνεται χωρίς τίτλο, παρά τις υπερπροσπάθειες του Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

Οι Νεοσμυρνιώτες αιφνιδίασαν τον Ολυμπιακό στο πρώτο σετ και με τον Γιορνάντοφ να δίνει ρεσιτάλ στην επίθεση πήραν γρήγορα προβάδισμα με 8-5, 14-11 και 18-14, ενώ ακόμη κι όταν οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν σε 18-16, οι παίκτες του Σάκη Ψάρρα είχαν το καθαρό μυαλό για να γράψουν το 1-0 με 25-19.

Στην εκκίνηση του δεύτερου σετ, ο Μίλων κράτησε την ενέργεια του και προηγήθηκε με 7-5, αλλά ο Ολυμπιακός αντέδρασε βασιζόμενος στο μπλοκ σερβίς, πέτυχε την ανατροπή (10-15) και δεν απειλήθηκε μέχρι το 19-25 και το 1-1.

Στο τρίτο σετ οι Πειραιώτες προσπέρασαν δύσκολα με 7-9, ο Μολίνα έβαλε τον Μίλωνα και πάλι σε θέση οδηγού (15-13), αλλά τα λάθη της ομάδας του Σάκη Ψάρρα έβαλαν τον Ολυμπιακό και πάλι σε θέση ισχύος (21-23) μέχρι το 22-25 και το 1-2.

Στο τέταρτο σετ ήταν η σειρά του Μίλωνα να αξιοποιήσει τα λάθη των αντιπάλων και από το εις βάρος του 7-9, απάντησε με τους Θεοδόση και Πουλουγιάν για το... προσπέρασμα με 14-11. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε γρήγορα, αλλά ένα νέο σερί των Νεοσμυρνιωτών με πρωταγωνιστή τον Γιορντάνοφ τους έβαλε και πάλι μπροστά αρχικά με 23-20 και τελικά με 25-22 για το 2-2.

Στο τάι μπρέικ ο Γιορντάνοφ συνέχισε να κάνει την απαραίτητη ζημιά στο αντίπαλο «στρατόπεδο» και ο Μίλων προηγήθηκε με 7-3 από άσο του Μολίνα. Κουμεντάκης και Τζούριτς μείωσαν σε 8-5, αλλά οι Νεοσμυρνιώτες κράτησαν το +3 (10-7). Η συνέχεια όμως ανήκε στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να χαλούν την υποδοχή του Μίλωνα και με μπλοκ του Τζούριτς στον Γιορνάντοφ να προσπερνούν με 11-12 και 12-13. Ο Στερν έδωσε σετ-ματς μπολ στους Πειραιώτες με 13-14, αλλά το λάθος που ακολούθησε έφερε νέα ισοφάριση (14-14). Οι Πειραιώτες όμως είχαν την ψυχραιμία και με τον Τζούριτς πήγαν σε νέο ματς μπολ, για να καθαρίσει με μπλοκ τον τίτλο ο Γκουσταβάο γράφοντας το 14-16!

Τα σετ: 25-19, 19-25, 22-25, 25-22, 14-16

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

12 σχόλια

  • Κανένας
    Κανένας Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 20:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μίλωνας είχα ξαναγράψει πως είναι σπουδαία ομάδα φέτος και τι πορεία έχει κάνει όχι μόνο σε Ελλάδα αλλά και Ευρώπη(8αδα στο Cev cup, αντίστιχο του Europa league)! Κάποιοι όμως έγραφαν πώς δεν γίνεται να χάσουμε τον τελικό από κάποιον Μίλωνα γιατί δεν παρακολουθούν το άθλημα προφανώς! Και ο Μίλωνας δικαιότατα θα έπαιρνε το κύπελλο αν νικούσε. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες των λεπτομερειών.
    Όσο για τον Μπόμπι Γιορντάνοφ αν τον αποκτούσαμε θα έπρεπε να διώξουμε τον Στερν(παίζουν στην ίδια θέση ως διαγώνιοι) που είναι μόλις 27 ετών σπουδαία καριέρα! Ο Γιορντάνοφ είναι 41 και έτσι κάποιοι θα λέγανε για μια ονάδα φουλ γερασμένη. Άσε που όντως η ομάδα είναι γερασμένη και το δήλωσε κσι ο ίδιος ο Τζούριτς χθες. Αν τον είχαμε όλοι θα γκρινιάζατε για Κ.Α.Π.Η. κλπ.

  •  Spoofy
    Spoofy Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 13:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο και ευγε σε όλους. Επειδή όμως είμαστε Ολυμπιακός, είναι ντροπή και αίσχος, θα πρεπε να ντρέπεται, η Πολιτεία που χαρίζει αθλητικές εγκαταστάσεις δεξιά και αριστερά να μην έχει εξασφαλίσει στέγη στην δημοφιλέστερη στην πολυαθλητικοτεριρη και πολυνικη όλων των ομαδικών αθλημάτων μια ενιαία στέγη για όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη. Η διοίκηση Μαρινάκη πρεπει να εξαντλήσει όλη της την επιρροή, παντσμε απόλυτη διαφάνεια στο συγκεκριμένο ζήτημα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, μια προτροπη, προςτην διοίκηση της ΠΑΕ, μιας και αυτή είναι ο τροφοδοτης του ερασιτέχνη, αγαπητέ Ευαγγελε, αντί να ξοδεύεις 1-2 μυρια το χρόνο για χειμερινά παλτο της σεζόν στο ποδοσφσιρο, με σπουδή και προγραμμα επενδυστε τα στα τμήματα του ερασιτέχνη για να συμμετέχουν με αξιώσεις στις κορυφαίες διασυλλογικες διοργανώσεις της Ευρώπης.

  • Redwhite
    Redwhite Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 11:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Κυπελλο εμείς πρωτάθλημα ο βαζελος, όπως και στο μπάσκετ! Ποδόσφαιρο τίποτα! Πόλο μόνο!

  • Jiannis77
    Jiannis77 Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 11:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολλά μπράβο στην ομάδα μας για την κατάκτηση του Κυπέλλου!!! Μας έκαναν λίγο καρδιακούς, αλλά χαλάλι!

    Πολλά συγχαρητήρια και στον αξιόμαχο Μίλωνα!

    Μια παρατήρηση μόνο για τον αριθμό των Κυπέλλων Ελλάδας που αναφέρουν όλα τα site. Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει 18 τρόπαια. Το 1994 η διοργάνωση του Κυπέλλου αφιερώθηκε στην μνήμη της Μελίνας Μερκούρη που εφυγε τότε από την ζωή, αλλά για κάποιο λόγο δεν τον περιλαμβάνουν στους τίτλους του βόλεϊ. Ο τελικός είχε γίνει στο Λουτράκι αν θυμάμαι καλά εναντίον του δυνατού τότε Άρη.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 10:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!
    Τουλάχιστον βλέπεις ποιοι αγαπάνε την ομάδα και ασχολούνται με όλα τα αθλήματα όπως πρέπει και όπως είναι σωστό!!!!!!

  • RED WINNER
    RED WINNER Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 07:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ μεγάλη νίκη και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα.Παρ'ολα αυτά και με τα λίγα που γνωρίζω από βόλεϊ δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το πρωτάθλημα.Η ομάδα δε φαίνεται ικανή να πάρει τον τίτλο και του χρόνου πιστεύω θα χρειαστεί μεγάλη ενίσχυση με νεότερους παίχτες.Μακαρι να διαψευστω.Ο Γιορντανοφ φανταστικός έστω και 40αρης (!!!!),ο Τζουριτς όσο αντέχει κάνει τη διαφορά μαζί με Στερν,Τραβιτσα οι Ινταλγκο,Κουμεντακης μπορώ να πω ότι πολλές φορές υστερούν.Δυστυχως δεν υπάρχουν Έλληνες και αυτός ο Θεοδόσης μου έκανε εντύπωση σαν νεότερος, δεν υπάρχουν οι παλιοί σπουδαίοι που προλάβαμε.

  • Μπαρμπας
    Μπαρμπας Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 02:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο ται μπρεικ παρά το λάθος στο 13-14 μετά την ισοφάριση πήρατε δύο πόντους και μας δώσατε ένα τρόπαιο ακόμα.Ερωτηση δεν μπορούμε να πάρουμε τον Γιορντανοφ πάρα πάρα πολύ καλός παίκτης παν πάνω ράφι .Γνώμη μου ποιος θα φύγει θα μου πεις αυτό είναι ένα θέμα.

  • txc
    txc Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 00:51 Σύνδεσμος σχολίου

    μπράβο στα παιδιά,είχαμε χρόνια να πάρουμε το κύπελλο.συγχαρητήρια!

  • Semper seven
    Semper seven Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 00:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στην ομαδαρα για το κύπελλο μπράβο όμως και στον Μίλωνα. Έχει σπουδαία ομάδα.

  • giorgos.
    giorgos. Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 00:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλη Νίκη!!!!!!!!
    Απίστευτη Ανατροπή.
    Θρυλική Κούπα!!!!!!!!!!
    Τώρα Όλα για το πρωτάθλημα κ το Ντάμπλ.
    Το είδα το ματς.
    Πολύ Αξιόλογη ομάδα ο Μίλωνας.
    Πολύ Φερελπις ο Θεοδόσης.
    Παρτον κ Εξελιξε τον.
    Κ Φυσικά ο Μολίνα Παιχταρας.
    ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!!!!!!
    Παρτον Όπως κ ΔΗΠΟΤΕ.
    Του χρόνου αντί για Ινταλγκο ή Στερν.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...