roumeliotis

Carwiz

«Στόχος μας το πρωτάθλημα...»

casino loutrakiou
redwell

Πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα πινγκ πονγκ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας η συνέντευξη Τύπου των πλέι οφ της Α1 Γυναικών. Το «παρών» στο ΣΕΦ έδωσαν, από πλευράς Ολυμπιακού, ο προπονητής Γιώργος Χριστοφοράκης και η Μαρία Χριστοφοράκη, οι οποίοι μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου, δίνοντας το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το Σάββατο (30/3).

Το Σάββατο στις 15:00, τα κορίτσια του Θρύλου θα αντιμετωπίσουν τον ΑΣ Πέρα στο ΣΕΦ, στον ημιτελικό των πλέι οφ της Α1, με στόχο την πρόκριση στον τελικό, λίγη ώρα μετά (17:30), με τον νικητή του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Γιώργος Χριστοφοράκης: «Χαίρομαι που βρισκόμαστε όλες μαζί οι ομάδες, ώστε να μιλήσουμε για τα πλέι οφ. Εύχομαι να γίνουν ωραίοι και σπουδαίοι αγώνες και να κερδίσει ο καλύτερος. Το επίπεδο στις Γυναίκες είναι πολύ υψηλό επίπεδο και συμπληρώνω, ότι κι εμείς τώρα, θα έχουμε κοντά μας δύο πολύ καλές ξένες παίκτριες, με περγαμηνές στο εξωτερικό και είναι σημαντικό να έρθει ο κόσμος στο ΣΕΦ, να τις δει από κοντά.

Για αυτό το Σαββατοκύριακο, επιλέξαμε να έρθει η Πεσότσκα και η Φεν και από τις Ελληνίδες θα έχουμε την Παπαδημητρίου και τη Χριστοφοράκη. Όπως είπαν και τα κορίτσια, τα τρία κορυφαία σωματεία έχουμε σταθεί πολύ καλά απέναντι στο κοινό του αθλήματος.

Ο χώρος είναι ευγενής και δεν χρειάζεται φανατισμούς. Για τον Ολυμπιακό να πω ότι μολονότι παίζουμε σε χώρο μέσα στον Πειραιά, δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό και δεν έχει πειράξει άνθρωπο στη διάρκεια των πρωταθλημάτων κι έτσι, σε καλό κλίμα, θέλουμε να συνεχιστεί η κατάσταση».

Μαρία Χριστοφοράκη: «Στον Ολυμπιακό, προφανώς, δείξαμε στην κανονική διάρκεια ότι είμαστε ξεκάθαρο φαβορί. Διαθέτουμε μεγάλες ξένες παίκτριες, αλλά τα πλέι οφ το αναιρούν όλο αυτό και αρχίζουμε πάλι από το μηδέν. Κάθε ματς είναι διαφορετικό και βέβαια ο στόχος είναι ο τίτλος.

Από την άποψη του αθλητή και όχι των ομάδων, πρέπει να πω, ότι δεν μπορεί να γίνονται όλα τα ματς μέσα σε τέσσερις ώρες. Δεν είναι υπέρ των αθλητριών το πρόγραμμα των αγώνων και το να γίνονται διαδοχικά οι ημιτελικοί και οι αγώνες για τις θέσεις 1-2 και 3-4, θα έπρεπε να γίνει κάτι διαφορετικό οργανωτικά».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...