roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων και νίκη ΠΑΟ

underarmor
redwell

Βαριά έπεσε η ποινή του αθλητικού δικαστή της Λίγκας του βόλεϊ στον Ολυμπιακό για το κλάσικο με τον ΠΑΟ που διεκόπη λόγω επεισοδίων στις 16 Δεκεμβρίου έξω από το κλειστό του Ρέντη και είχαν ως αποτέλεσμα και τον σοβαρότατο τραυματισμό του αστυνομικού με την ναυτική φωτοβολίδα.

Βάση της απόφασης το ματς κατοχυρώνεται στους πράσινους, ενώ οι Πειραιώτες τιμωρούνται με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 20.000 ευρώ, δηλαδή το ανώτατο που ορίζει ο κανονισμός. H απόφαση:

"Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ...

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τις διατάξεις των άρθρων 1, 10, 13, 14, 17, παρ. 1, 39, 49 και 50 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π., σε συνδυασμό με τα άρθρα 9.2 της προκήρυξης Volley League 2023-24, 1, 5 Πειθαρχικού Δικαίου ΕΟΠΕ, 11 παρ. 5 και 6 της Ειδικής προκήρυξης League Cup 2023-24 και ύστερα από του ισχυρισμούς του εγκαλούμενου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.» στις 15 Δεκεμβρίου 2023 και τα όσα αναφέρονται στα σχετικά έγγραφα του αγώνα Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο. για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς στο γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου 2023...

επιβάλλει:

Στο Τ.Α.Α. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. την ποινή του μηδενισμού της ομάδας και κατακύρωση του αγώνα με σκορ 3-0 επί της αντίπαλης ομάδας, την στέρηση του δικαιώματος της ομάδας να αγωνίζεται με την παρουσία φιλάθλων για 3 αγωνιστικές ημέρες και συνολικό χρηματικό πρόστιμο 20.000 Ευρώ".

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

11 σχόλια

  • Μαικ
    Μαικ Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 23:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Το τεχνικό τιμ στο μπάσκετ κοι ματε χάνουν παιχνίδια μέσα από τα χέρια τους, χωρίς ταιμ άουτ στα κρίσιμα σημεία για οδηγίες (βιασύνη κ λάθη)

  • Semper seven
    Semper seven Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 20:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Στοχοποιημενους μας έχουν έτσι κι αλλιώς οπότε όταν βρίσκουν ευκαιρία μας πετσοκοβουν εξαντλωντας την αυστηρότητα τους. Ας φροντίσουμε από την πλευρά μας να μη δίνουμε τέτοιες ευκαιρίες.

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 20:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατακυρώστε όλα τα ντέρμπι υπέρ του Παναθηναϊκου σε όλα τα αθλήματα! Και μην ξεχνάτε να δίνετε πέναλτι στον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο.

  •  Spoofy
    Spoofy Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 20:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Οπότε Βαγγέλα τι κάνεις τώρα; Βάλε το χέρι στην τσέπη, θωρακισε αγωνιστικά και μόνο την ομάδα, φέρε μεταγραφές του πρεπει, στις θέσεις που πρεπει, και γλέντα τους στο β' γυρο και στα play off, με τεσσαρες. Σε ότι αφορά τον ερασιτέχνη, όρισε μια διοίκηση με ανθρώπους με φίλαθλο πνευμα και όχι φανατικούς. Ο φανατισμός γεννά μόνο βία. Για το μπάτζετ του ερασιτέχνη, 3-4 παιχτες παλτα δανεικούς λιγότερους να παρεις, στο βολλεϋ φτιάχνεις ομαδάρα για f4, δηλαδή οι πολωνοι πώς τα καταφέρνουν. Τέλος να σου ζητήσω Βαγγέλα να αφήσεις τον Ολυμπιακό έξω από οποιοδήποτε πολιτικο παιχνιδι, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ είναι κυβέρνηση από μόνος του.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 19:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Παναθηναικε Παναθηναικε πρωταθλητη στα papers παντοτινε! Περα απο την πλακα παντως αυτη η Κυβερνηση εχει κανει εμας τους Ολυμπιακους να αισθανομαστε οπως οι Χριστιανοι στην Αρχαια Ρωμη.Μονο κατακομβες δεν εχουμε φτιαξει ακομη για να κρυβομαστε με τοσο κυνηγι που πεφτει.Αυτο φυσικα ειναι αποτελεσμα της συγκρουσης του Μαρινακη με τον αδερφο της αγαπημενης κουμπαρας και κολλητης του φιλης.Τα αιτια της συγκρουσης μονο οι ιδιοι τα γνωριζουν σιγουρα παντως δεν ειναι (μονο) αθλητικα.Περισσοτερο πολιτικοεπιχειρηματικα ειναι και στο τελος την νυφη την πληρωνει ο Ολυμπιακος.
    Απο την αλλη με τετοιο συγκρουσιακο χαρακτηρα που εχει ο Μαρινακης δεν υπαρχει και κανεις με τον οποιον να μην εχει τσακωθει (δεν το λεω για να βγαω λαδι την Κυβερνηση) Μονο με το ειδωλο του στον καθρεφτη δεν εχει τσακωθει ακομη και γιαυτο ας μην παιρνουμε και ορκο

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 18:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπου μας πετυχαίνουν, μας αφαλοκόβουν.
    Τσάμπα τα διαρκείας όσων αγαπούν την ομάδα και το άθλημα και δεν πάνε για να κάνουν κακό.

  • ARAFAT
    ARAFAT Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 18:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Να σταματήσει η "αιχμαλωσία" του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού από τη Θυρα7..
    Δεν επιτρέπεται η νοοτροπία της Θ7, που δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό, να καθίσταται επίσημη πολιτική του Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ..
    Στον τελευταίο, πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αναλάβει μια σοβαρή διοίκηση..
    Καταλαβαίνω τη πρόθεση του Μαρινάκη να τους έχει μαντρωμένους (με κάποιο τρόπο), και να τους δίνει τη ψευδαίσθηση ότι συμμετέχουν και αυτοί στα "κοινά" του Ολυμπιακού, αλλά.. όλα έχουν ένα όριο.
    Δεν μπορεί αυτό να γίνεται εις βάρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, που (επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά) είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της χώρας.

  • Basketball coach
    Basketball coach Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 17:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέρυσι όταν μπορούσαμε να το πάρουμε στα χαρτιά παίξαμε στο γήπεδο και τους ρίξαμε φάπα ευρωπαϊκή.. φέτος αυτοί αντί να φανούν άνδρες και σωστοί αποδείχθηκαν χάρτινοι...στο μπάσκετ μόνιμα-2 εμείς και αυτοί τα σπάσανε και καθόλου αφαίρεση βαθμών.. αυτό είναι η δικαιοσύνη τους...στη μπάλα πάλι μέτρα εναντίον μας απ τη κυβέρνηση.. μόνο εμείς τιμωρουμαστε παντού.. στην ευρωπη μόνο εμείς χωρίς κοσμο...στην Ελλάδα μόνο εμείς κεκλεισμένων σε άλλο άθλημα.. βλέπε βολευ...οι ομοσπονδίες δε λύνουν το θέμα και οι δικαστές τα περνούν...ΑΣ ΤΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ....ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΙΔΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΓΗΠΕΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ...ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ...

    REDGOAL: Την κυβέρνηση φίλε εσύ την έβγαλες (όχι εσύ, ο Ολυμπιακός). Είχε σηκωθεί ολόκληρος μηχανισμός υπέρ Μητσοτάκη προ τετραετίας. Μην κλαις τώρα. Εμείς που δεν μπλέκουμε τον Ολυμπιακό με κόμματα και πολιτικά, μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε. Όχι όσοι έκαναν πλύση εγκεφάλου για να βγει συγκεκριμένο κόμμα

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτοί οι βάζελοι που πέρσι μίλαγαν για 'ευρωκούπα δώρο της αστυνομίας' τώρα να το βουλώσουν. Εμείς δεν κυνηγήσαμε να το πάρουμε στα χαρτιά, παρά το ότι το 1-3 του πρώτου αγώνα μας είχε με την πλάτη στον τοίχο... το παίξαμε στο γήπεδο και πήραμε την πρόκριση μάγκικα και παληκαρίσια.
    Δεν ξέρω αν η ποινή είναι δίκαια, άδικη, τραβηγμένη ή οτιδήποτε άλλο... ας αρχίσουν να 'ταμπουρώνουν' τα γήπεδα απ τα κακοποιά στοιχεία... τώρα όλα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε... το γήπεδο οφείλει να είναι μέρος διασκέδασης κι όχι μέρος εκτόνωσης του κάθε τελειωμένου.

  • Φάνης 1973
    Φάνης 1973 Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 15:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Η στοχοποίηση ΠΑΕ και Ερασιτέχνη (aka Μαρινάκη) από την Κυβέρνηση είναι ξεκάθαρη…

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...