roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ήττα 3-0 από ΠΑΟ στο Μαρούσι

underarmor
redwell

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ (25-19, 25-18, 25-15) από τον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι, στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Volley League. Οι «ερυθρόλευκες», που στο ξεκίνημα της σεζόν δεν βρίσκονται στον ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας, δεν… μπήκαν στο ματς και δεν παρουσίασαν καλό πρόσωπο στο κλειστό του Αγ. Θωμά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διεκδικήσουν το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε νωθρό ξεκίνημα στο ματς, αφού βρέθηκε πίσω με 6-2, με την Εμμανουηλίδου να μειώνει σε 6-3 και στη συνέχεια, σε 9-4. Χριστοδούλου και Κούμπουρα μείωσαν σε 10-6 για τον Θρύλο, με την Όλμπρεχτ να κάνει το 12-7. Η Κούμπουρα «χτύπησε» για το 16-11, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει στο 20-12. Η Σάλας μείωσε σε 21-14 για τις «ερυθρόλευκες», η Εμμανουηλίδου, με μπλοκ, σε 23-17, με τις «πράσινες» να κερδίζουν το σετ (25-19). Ίδια η εικόνα του Θρύλου και στο δεύτερο σετ, με την Γουίντερς να μειώνει σε 6-3 και την Κούμπουρα σε 8-5. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 10-10, όμως στη συνέχεια, η διαφορά ξέφυγε ξανά, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει στο 22-15 και να κάνει το 2-0 (25-18). Στο τρίτο σετ, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με «άλλο» πρόσωπο, προηγήθηκε με 2-1, με άσσο της Κούμπουρα. Η Σέρβα έκανε και το 3-2 και 5-3, με την Εμμανουηλίδου να δίνει «αέρα» τριών πόντων (3-6) στον Θρύλο. Ο Παναθηναϊκός προσπέρασε (10-6), ο Ολυμπιακός μείωσε σε 16-14, όμως τελικά, έχασε το σετ με 25-15 (3-0).

Τα σετ 3-0: 25-19, 25-18, 25-15

Η διακύμανση:

1ο σετ: 8-3, 16-10, 21-13, 25-19

2ο σετ: 8-3, 16-13, 21-15, 25-18

3ο σετ: 8-6, 16-12, 21-14, 25-15

Παναθηναϊκός (Μπράνκο Γκάιτς): Χατζηευστρατιάδου 7 (5/11 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Ανάε 12 (10/18 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Γκρότους 3 (3/13 επ., 73% υπ. - 45% άριστες), Παπαφωτίου 2 (1/1 επ., 1 μπλοκ), Ανθούλη 24 (22/33 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Μέντιτς 11 (8/12 επ., 3 μπλοκ) / Ρόγκα (λ, 75% υπ. - 50% άριστες), Μεταξά 1 (1/1 επ.)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λορέντζο Μιτσέλι): Εμμανουηλίδου 9 (5/11 επ., 1 άσσος, 3 μπλοκ), Γουίντερς 4 (4/14 επ., 62% υπ. - 34% άριστες), Όλμπρεχτ 1 (1/3 επ.), Σάλας 4 (4/9 επ., 27% υπ. - 7% άριστες), Κούμπουρα 15 (13/34 επ., 2 άσσοι), Χριστοδούλου 2 (1/3 επ., 1 μπλοκ) / Κοσμά (λ, 15% υπ. - 8%), Αντωνακάκη (λ, 67% υπ. - 33% άριστες), Γιώτα 1 (1 μπλοκ), Γενιτσαρίδη 1 (1/5 επ., 40% υπ. - 20% άριστες)

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

6 σχόλια

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 18:37 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow Στο ανδρικο η ομαδα μας φετος ειναι πολυ δυνατη και πιστευω θα επιστρεψει στην κορυφη.Το γυναικειο βολλευ ομως ειναι αρρωστο.Υπαρχει ενα σαπιο περιβαλλον επειδη εχει δημιουργηθει ενα παρεακι που περιλαμβανει παραγοντες και παικτριες-παλιοσειρες το οποιο μικραίνει την ομαδα.Αυτος ειναι και ο λογος που νεαρες ταλαντουχες παικτριες μας ριχνουν ακυρο και προτιμουν αλλες ομαδες ακομα και με λιγοτερα λεφτα!

    Το περσινο παντελως αποτυχημενο πειραμα να μετατρεψουμε την Τοτσιδου σε λιμπερο που μας οδηγησε να παρακαλαμε μεσουσης της σεζον την Αρετα να αφησει το σπιτι της και να επιστρεψει στην ενεργο δραση επρεπε να ειχε γινει μαθημα στους ιθυνοντες.
    Βλεπεις ομως οτι οχι μονο δεν τους εγινε μαθημα αλλα επιμεινανε στο ιδιο λαθος φερνοντας την Κοσμα-μια αλλη ακραια δηλαδη- για λιμπερο!

    Η Σαλας ηρθε περυσι το καλοκαιρι "κουτση" μετα τους σοβαρους προπερσινους τραυματισμους της εδειξε μεσα στην σεζον οτι δεν μπορει να επανελθει στα στανταρτς της και παρολα αυτα της ανανεωσαν το συμβολαιο και φετος και συνεχιζει να ειναι η ιδια μετριοτητα. Κλεισανε μια τοπ αμερικανιδα διαγωνιο για να αντικαταστησουν την Χιπε και ξαφνικα ακυρωνουν αυτην την μεταγραφη και φερνουν την Κουμπουρα που στον Παοκ ετσι κι αλλιως δεν εκανε την διαφορα και μαλιστα με εναν χρονο αποχης (δεν ξερω τους λογους) απο τα ταραφλεξ.
    Την Γιωτα την κρατησαμε για χαρη της παλαιμαχης Χριστοδουλου επειδη ειναι κολλητες φιλες σαν αδερφες και πανε λεει πακετο.Η Στελλα εχει σχολασει απο το βολλευ εδω και τρια χρονια πριν καν ξεσπασει η πανδημια.Κι ομως ειναι ακομη στην ομαδα.....
    ΥΓ: Ένας ρεπόρτερ που ηταν στο κλειστο του Αγιου Θωμα εργαψε πως απο τις 80 μπαλες που μοιρασε η Χριστοδουλου στο ματς μονο με δυο πασες "ταισε" την κεντρικη την Ολμπρεχτ που επαιξε τα 3/4 του ματς ενω την κολλητη (Γιωτα) την "ταισε" πολυ περισσοτερο στον πολυ λιγοτερο χρονο που αγωνιστηκε.Απο αυτο το γεγονος και μονο καταλαβαινει κανεις παρα πολλα.....

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 17:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Η μόνη παρηγοριά (....στον άρρωστο) είναι η ανακαίνιση του κλειστού. Επιτέλους πάνε οι "ξεδοντιασμένες" κερκίδες, φρεσκοβαμμένο γήπεδο και όμορφα γκράφιτι να θυμίζουν ιστορικές στιγμές.
    Αγωνιστικά, όντως η επιλογή της Κοσμά ως λίμπερο είναι μάλλον ατυχής (και μην ξεχνάμε τη συμπεριφορά της όταν έφυγε πριν από χρόνια). Όσο για την Στέλλα, ναι μεν αλλά.... (βλ. Βαλμπουενά!).
    Βέβαια ακόμα είμαστε στη 2η αγωνιστική, αλλά η (καθαρή) ήττα με κάτω τα χέρια από βασικό ανταγωνιστή δεν είναι καλός οιωνός. Αντίθετα στους άνδρες οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές. Οψόμεθα...

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 12:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Οταν μου παιρνεις την Κοσμά την ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΗ αυτη παιχτρια με τις πλαστικές που ετρεχε στο DEAL του Φερεντινου να ανοιξει κουτιά, τι περιμενεις???
    Οταν εχεις καταντησει να παιζεις ακομα με την Χριστοδουλου που ειναι ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΗ ενω ειναι πιο αργη απο ριπλέι τι περιμενεις ; ; ;
    Στο βολει απο εκει που ειχαμε ομαδαρες σε ανδρες και γυναικες ξαφνικα μεσα σε 2 χρονια ηρθε η παρακμη!!!
    Λευκη πετσέτα.........
    Τι μου θυμιζει....?????

  • REDTHAN
    REDTHAN Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 11:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Κρίμα ....πολύ κρίμα.....

    Θα γίνει κάτι?? Δεν το βλέπω....γιατί όμως???

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 17:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Μονο θλιψη προκαλει πλεον αυτο το τμημα.Απο σερι νταμπλ τελικο τζαλεντζ και ευρωκουπα μεσα στην τουρκια στην απολυτη παρακμη.Μολις επανηλθε ο βαζελος απο την χρεωκοπια η Διοικηση μας λες και πεταξε επιτηδες λευκη πετσετα.Και δεν ειναι μονο ο περιορισμος στο μπατζετ ειναι και οι αστειες επιλογες παικτριων με βαση τα χρηματα που δαπανωνται.
    Στο βολλευ και δη το γυναικειο το α και το ω ειναι η υποδοχη και η πασα.Εμεις μετα την οριστικη αποσυρση της Κονομι αντι να παρουμε μια κανονικη ελληνιδα λιμπερο π.χ Αρτακιανου Ξανθοπουλου κλπ προσπαθουμε δυο χρονια τωρα να κανουμε πειραματα βαφτιζοντας λιμπερο πρωην ακραιες (με εφεση στην υποδοχη) ψαχνοντας τον αντιστοιχο "θηλυκο κοκκινακη" .Ε δεν προκειται να τον βρουμε.
    Στην δε πασα επιμενουμε στην Στελλα που ναι μεν αποτελει σημαια αυτης της ομαδας πλην ομως εχει κλεισει εδω και καιρο τον αγωνιστικο κυκλο της.
    Υπογραψανε το καλοκαιρι μια Αμερικανιδα διαγωνιο μπομπερ και ξαφνικα λιγο πριν την προετοιμασια μας εφεραν την Κουμπουρα που απηχε απο τα ταραφλεξ εναν ολοκληρο χρονο.
    Κρατησανε την Σαλας με την ελπιδα οτι θα επανελθει στην προ τραυματισμων φορμα της κι αυτη ειναι χειροτερη κι απο περυσι.
    Κριμα πραγματικα

  • Θωμάς
    Θωμάς Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 10:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Κοσμά δεν γίνεται να γίνει λύμπερο στην ηλικία που είναι και ύστερα από τοσους σοβαρους τραυματισμους. Χίπε να βάζει 25-30 πόντους ανα παιχνίδι, δεν εχουμε πλέον. Γουίντερς, Σάλας και Όλμπρεχτ βάλανε 9 πόνοτυς μαζί!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...