roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Τέλος η Χίπε από τον Ολυμπιακό

underarmor
redwell

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί η Σάσκια Χίπε μετά από εξι χρόνια στον Πειραιά, με τον Ερασιτέχνη να βγαζει την ακόλουθη ανακοίνωση... αντίο στη Γερμανίδα διαγώνιο:

"Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ό,τι ζήσαμε όμως μαζί αυτά τα 6 χρόνια, δεν θα σβήσει ποτέ. Με όλες τις τιμές που αρμόζουν στην καριέρα και το ήθος της, ο Ολυμπιακός αποχαιρετά την Γερμανίδα από... τον Πειραιά, Σάσκια Χίπε!

Μια αθλήτρια που τίμησε από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία, τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και την Ελλάδα την οποία αγάπησε και από την οποία αγαπήθηκε.

Υπάρχουν πολλά highlights που μπορούν να μπουν στο άλμπουμ των αναμνήσεων, όμως ποτέ δεν θα ξεχάσουμε την αφοσίωσή της, την αγωνιστικότητα και το πάθος της, που την έκαναν κομμάτι της άφθαστης Ιστορίας του συλλόγου μας.

Σε ευχαριστούμε Σάσκια".

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

3 σχόλια

  • G27
    G27 Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 22:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι και να πούμε για την τεράστια Σασκια είναι λίγο. Μακάρι να είχαμε σε όλα τα σπορ ξένους που αγαπάνε την ομάδα όσο αυτή. Σ' ευχαριστούμε πολύ, Καμινιωτισσα απ' την Γερμανία.

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 18:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσο κι αν δεν αρέσει, ειδικά σ'εμάς τους παλιότερους, όντως ήρθε το τέλος εποχής για την ομάδα των επιτυχιών.
    Όπως λέει ένα σύνθημα μας "......Η ΓΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ Σ'ΑΦΗΣΩ.......", ομοίως ENA STANDING OVATION ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ Σάσκια για όσα μας χάρισες όλα αυτά τα χρόνια. Έγινες κι εσύ μία από εμάς!
    AΠΛΑ RESPECT!

  • Johnker7
    Johnker7 Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 18:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλη συνεχεια ρε παιχτουρα.Δεν ξερω γιατι φευγεις αλλα εμενα δεν μου καθεται καλα.Αυτη που θελει αλλαγη ειναι η Αγκοστ κ πολλες μετριες Ελληνιδες του ροστερ Εκτος αν πεφτει κ αλλο το μπατζετ κ παμε στα στανταρ τοων ανδρων,οποτε δευτεροτριτοι κ θα λεμε κ ευχαριστω!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

Κούγιας... τέλος από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί λίγους μήνες μετά την ανάληψη...