roumeliotis

Carwiz

Πρωταθλήτριες οι Νέες γυναίκες του Θρύλου

casino loutrakiou
redwell

Τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διατήρησαν οι νέες γυναίκες κ19 της ακαδημίας πόλο του Θρύλου επικρατώντας στον τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος με 13-6 επί του Αλίμου ΝΑΣ.

Οι «ερυθρόλευκες» με κορυφαία την Φωτείνη Τριχά που σημείωσε 6 τέρματα έδειξαν ανώτερες καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων και δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης από τους αντιπάλους τους.

Στον τελικό που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 31/3 στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, τα κορίτσια του Θρύλου παρότι βρέθηκαν στην αρχή πίσω στο σκορ με 0-2, στην συνέχεια με τα τέρματα της Χριστοδούλου και της Τριχά έφεραν το ματς στα ίσια σε 2-2 και 4-4.

Στην συνέχεια, η Χριστοδούλου θα βάλει μπροστά τον Θρύλο 6-5 με την Δρακωτού να διαμορφώνει το 7-5 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκες» «έσφιξαν» την άμυνα τους και κατάφεραν να δεχθούν μόλις 1 γκολ, ενώ δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης της αντίπαλης ομάδας με αποτέλεσμα να φτάσουν στο τελικό 13-6, κατακτώντας έτσι το πρωτάθλημα Ελλάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-3, 4-2, 5-1, 1-0.

Ολυμπιακός ΣΦΠ (Σ. Τοροσιάδης): Κωτσάκη Χ, Λογοθέτη Δ, Τζωρτζακάκη Ζ, Οικονόμου Ε, Τριχά Φ, Οικονόμου Μ, Δρακωτού Δ, Κουκουφίκη Μ, Χριστοδούλου Α, Κλεισούρα Ε, Γρηγορίου Ε, Βόγκα Μ, Κωνσταντοπούλου Ε, Κραβαρίτη Μ, Παπαδοπούλου Θ.

Άλιμος ΝΑΣ (Γ. Μπενόπουλος): Λέκκου Αι, Ζλάτου Ζ, Κοβάσεβιτς Ε, Βιδάλη Ι, Θεοφανοπούλου Δ, Καραμάνη Ι, Δασκαλάκη Α, Σιγάλα Α, Μάνη Σ, Μπιτσάκου, Περόνα Μ, Μουστάκα Ι, Παπανδρέου Ι, Καρέλλι Β, Χριστοφοράτου Χ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Νίκη στο ματς της χρονιάς με Μπάρτσα

Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- είναι...