roumeliotis

Carwiz

Πέντε στα πέντε για τις Κορασίδες Α'

casino loutrakiou
redwell

Την απολύτως νικηφόρα πορεία στο Πρωτάθλημα διεύρυνε η ομάδα Βόλεϊ Κορασίδων Α του Ολυμπιακού καθώς επικράτησε με 3-0 του ΑΟΝΣ Μίλων εντός έδρας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Οι «ερυθρόλευκες» έμειναν συγκεντρωμένες μέχρι το τέλος του αγώνα, παίρνοντας την πολυπόθητη νίκη και την 5η διαδοχική στο πρωτάθλημα. Επόμενος αγώνας το Σάββατο στις 2 Δεκεμβρίου, εντός έδρας με αντίπαλο τον ΑΓΣ Άρτεμις, για την 6η αγωνιστική.

Ο αγώνας ξεκίνησε ισορροπημένα και για τις δύο ομάδες με τις «ερυθρόλευκες» να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ με 10-6, αλλά στη συνέχεια ο Μίλωνας με ένα δικό του σερί μειώνει στο σκορ σε 11-10 και με έναν άσσο, φέρνει το παιχνίδι στα ίσια (11-11). Το παιχνίδι εξελίχθηκε στο ίδιο μοτίβο με τις «ερυθρόλευκες» να έχουν συνέχεια το προβάδισμα παίρνοντας το πρώτο σετ με 25-19.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο σετ για τα κορίτσια του Θρύλου καθώς με έναν άσσο και ένα μπλοκ θα πάρουν προβάδισμα στο σκορ με 2-0 και με ένα δικό τους σερί θα φτάσουν στο 5-2. Η ομάδα του Μίλωνα με δυο μπλοκ και με καλή άμυνα, θα μειώσει σε 7-5. Λίγα λεπτά μετά, οι τρεις συνεχόμενοι άσσοι και το πολύ καλό Βόλεϊ θα φέρουν ανάσα και προβάδισμα στις «ερυθρόλευκες», με το σκορ να φτάνει στους 10 πόντους διαφορά (15-5) και με εμφατικό τρόπο να παίρνουν και το δεύτερο σετ (25-16).

Στο ξεκίνημα του τρίτου σετ παρότι οι «ερυθρόλευκες» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-2 έβγαλαν αντίδραση και πήραν εκ νέου προβάδισμα με ένα δικό τους σερί φτάνοντας στο 11-4. Οι πολύ καλές υποδοχές και η πολύ καλή εικόνα συνεχίστηκε από τις Κορασίδες του Θρύλου με αποτέλεσμα να παίρνουν άνετα και το τρίτο σετ (25-16).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π (Σ.ΣΑΡΑΝΤΙΤΗΣ): Μιχαλοπούλου Φ, Τσαγκοπούλου Μ, Τερζάκη Χ, Λιάλιου Σ, Ασημομύτη Γ, Καρατζία Μ, Δαγρέ Β, Παπαδοπούλου Μ, Δημητρίου Ι, Κτένα Μ, Δανίκα Μ, Τριαντοπούλου Μ, Ζαφειρίου Β, Ιωαννίδη Γ.

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ (Γ.ΔΕΝΑΞΑΣ): Κούτσια Δ, Βαρδάκη Μ, Δαγιακίδη Δ, Αμπατζή Κ, Σαββατή Γ, Λουκάτου Μ, Πεντζούρη Δ, Κωστούλα Ε, Κοντού Μ, Πολυχροπούλου Μ, Δημητράκου Α, Τζετσιάκ Α.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...