roumeliotis

Carwiz

Πέρασαν από τη Λαμία οι Νέοι 0-3

casino loutrakiou
redwell

Καλή εμφάνιση και εκτός έδρας νίκη για τους Νέους του Ολυμπιακού με 0-3, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Κ19.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έδειξαν από νωρίς τη διάθεση τους να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη. Στο 13’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουζακίτη, ο Καλογερόπουλος έκανε σε πρώτο χρόνο την κεφάλια, και ο Χαραλαμπόγλου με αριστερό γυριστό έκανε το 0-1.

Ο Ολυμπιακός κυριαρχούσε στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου και είχε σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Στο 38’ ο Δρόσος έκανε σέντρα από αριστερά, ο Χαραλαμπόγλου σκόραρε με κεφάλια, όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι ανώτερος και δεν άργησε να διπλασιάσει τα τέρματα του. Στο 57’ ο Μουζακίτης έκανε την κάθετη πάσα στον Φρέρη, ο οποίος είδε την κίνηση του Χ. Κωστούλα και σκόραρε σε κενή εστία για το 0-2.

Στο 77’ και ενώ ο ρυθμός είχε αρχίσει να πέφτει ο Χ. Κωστούλας έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή με τον αντίπαλο αμυντικό να του κάνει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και με εκτέλεση «πανένκα» διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου είναι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εντός έδρας.

Λαμία (Λ. Παπανικολάου): Τρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ζαλοκώστας, Σεντής, Ρωμανός, Κοχλιός (53’ Απόστολου), Μαργαρίτης, Δρόσος (66’ Τσάτσος) , Καψαλιάρης, Βρέττας (75’ Τσαμαλής), Κοντονίκος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Παπαδούδης, Φρέρης, Ρέτσος (69’ Πετρόπουλος), Κ. Κωστούλας, Καλογερόπουλος, Δρόσος, Κουτσογούλας (54’ Χ. Κωστούλας), Μουζακίτης (69’ Σταράκης), Χαραλαμπόγλου (58’ Μπακούλας), Προκοπίου, Πατήρας (54’ Παπακανέλλος).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...