roumeliotis

Carwiz

Ήττα 2-1 για ΟΣΦΠ Β' στην Ξάνθη

casino loutrakiou
redwell

Την ήττα με 2-1 γνώρισε στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός Β' με τον Κανέ να σκοράτει το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα των Πειραιωτών οι οποίοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα χάνοντας ευκαιρίες για να πάρουν αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός ήλεγχε τον ρυθμό του αγώνα από την αρχή, με την Ξάνθη να περιμένει στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του Ιμπαγάσα ήταν επικίνδυνοι κυρίως από τις πτέρυγες δημιουργώντας καταστάσεις με τους Φαντιγκά και Μαρίνο, με τον Κίτσο να κάνει τη σέντρα από αριστερά στο 11’ και τον Μπα να πλασάρει λίγο έξω.

Αντίστοιχη φάση αλλά από την απέναντι πλευρά στο 24’ όταν ο Μαρίνος σέντραρε από δεξιά και ο Μπα δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή. Ο Τζολάκης ήταν αποτελεσματικός σε δύο φάσεις με τον Διαμαντόπουλο απέναντί του ενώ ο Ολυμπιακός απείλησε εκ νέου με σουτ του Ξενιτίδη εκτός περιοχής που έφυγε πάνω από την εστία. Στο 44’ και σε φάση που ξεκίνησε από φάουλ στον Αποστολόπουλο η Ξάνθη έπαιξε την κόντρα επίθεση και προηγήθηκε με τον Διαμαντόπουλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν στο δεύτερο μισό, κάτι που έκαναν πράξη σύντομα. Ο Κωστή σούταρε ψηλά από το ύψος του πέναλτι στο 54’ ενώ ο Κίτσος τρία λεπτά μετά κέρδισε κόρνερ με δυνατό σουτ από αριστερά.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Φαντιγκά έκανε όμορφη προσπάθεια κερδίζοντας το φάουλ, ο Ξενιτίδης ανέλαβε την εκτέλεση από αριστερά με τον Κανέ να γράφει με προβολή το 1-1.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι πιεστικός με την Ξάνθη να στέκεται εξαιρετικά τυχερή, αφού χωρίς φάση στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσε από το πουθενά το 2-1 με τον Κρητικό σε κόντρα επίθεση στο 81’.

Ολυμπιακός (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κίτσος, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ, Καλογερόπουλος (29’ Αποστολόπουλος), Ξενιτίδης, Κανέ, Κωστή, Φαντιγκά, Μαρίνος (70’ Βοΐλης), Α. Μπα (76’ Σουρλής).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...