roumeliotis

Carwiz

Ανώτερος ΟΣΦΠ Β' καθάρισε 3-0 τον Πιερικό

casino loutrakiou
redwell

Νίκη με 3-0 για τον Ολυμπιακό U23 επί του Πιερικού στον Ρέντη για την 28η αγωνιστική της Super League 2. Πειστική εμφάνιση για τους παίκτες του Ιμπαγάσα που ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, πετυχαίνοντας τρία γκολ με τους Μαρίνο, Κωστή και Αλγκασμί Μπα, έχοντας παράλληλα πολλές ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα τερμάτα.

Κανένα περιθώριο δεν άφησε στον Πιερικό ο Ολυμπιακός. Οι παίκτες του Ιμπαγάσα μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη και το έδειξαν από τα πρώτα λεπτά.

Στο 6’ η διπλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Πινακά και το χαμένο τετ α τετ του Βοΐλη δεν έφερε γκολ ενώ δύο λεπτά μετά, ο Κίτσος έκανε το γύρισμα από αριστερά αλλά το πλασέ του Μαρίνου έφυγε ελάχιστα έξω.

Ο Θρύλος πίεζε πολύ τον αντίπαλό του από τις πτέρυγες με τα ανεβάσματα των Κίτσου, Καρμπόβνικ με το σουτ του Ξενιτίδη και την κεφαλιά του Βοΐλη στο 14’ και στο 15’ αντίστοιχα να σταματούν στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το σκορ άνοιξε στο 19’ μετά το δυνατό σουτ του Μπαγκαλιάνη και το «ριμπάουντ» του Μαρίνου που αφού τρίπλαρε τον Τζήμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πιερικός κέρδισε πέναλτι ωστόσο ο Τζολάκης απέκρουσε με τα πόδια την εκτέλεση του Χαρτσιά κρατώντας το 1-0. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έδειξε τα αντανακλαστικά και στο 32’ όταν βγήκε νικητής στο τετ α τετ με τον Ζαφειράκη.

Καμία έκπτωση στην απόδοσή του δεν έκανε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μισό του ματς. Δύο λεπτά μετά τη σέντρα ο Πινακάς τροφοδότησε τον Βοΐλη που πλάσαρε άουτ, παρόλα αυτά το 2-0 ήρθε τρία λεπτά αργότερα.

Ο Κίτσος έκανε ωραία ενέργεια και σέντρα από αριστερά, ο Τζήμας δεν έδιωξε καλά και ο Κωστή σε κενό ουσιαστικά τέρμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες με Μαρίνο, Ξενιτίδη και Κωστή. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Αλγκασίμ Μπα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων μετά την όμορφη σέντρα του Μαρίνου από αριστερά.

Ολυμπιακός (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κίτσος, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ, Καρμπόβνικ (76’ Ντόι), Ξενιτίδης, Σουρλής (10’ Νταμπό), Πινακάς (69’ Α. Μπα), Μαρίνος, Τσέλιος (46’ Κωστή), Βοΐλης (76’ Αποστολόπουλος).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

1 σχόλιο

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 02 Απριλίου 2022 22:11 Σύνδεσμος σχολίου

    ο ιμπαγάσα κάνει κόντρες με τον Μαρτινς ποιος θα παίξει το πιο βαρετο ποδόσφαιρο . Δεν εξηγήτε αλλιώς
    Πραγματικα καμια ουσία . Ματς χωρις ένταση. Δεν μπορω να σκεφτώ πώς θα μπορούσαν να βελτιωθούν οι παίχτες μας παίζοντας τέτοια μάτς . Δεν είναι παιδικο. Είναι Β Εθνικη. Καλα όσο για το επίπεδο και στη Β ομάδα οι μισοι δεν κάνουνε ούτε για Γ εθνικη . Ειδικα Νταμπο-ΚΑρμπόβινκ είναι ανέκδοτα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...