roumeliotis

Carwiz

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Κ15 ΟΣΦΠ

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός Κ15 είναι πρωταθλητής Ελλάδας μετά τη νίκη του στον τελικό επί του ΠΑΟΚ στη διαδικασία των πέναλτι. Πολυνίκεις στον θεσμό οι «ερυθρόλευκοι» που σήκωσαν την κούπα για τέταρτη φορά μετά από το 2-2 των 80 λεπτών και την επικράτησή τους με 5-4 στα πέναλτι, χάρη σε δύο αποκρούσεις του Ιάσωνα Γεωργακόπουλου! Ζουριδάκης και Δαρβίρας τα γκολ στην κανονική διάρκεια.

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είχε μπει στο ματς ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ, κάτι που παραλίγο να καταφέρει πριν τη συμπλήρωση 20 δευτερολέπτων, όταν ο Κωστούλας «τσίμπησε» την μπάλα μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα με την τύχη όμως να μην είναι με το μέρος του.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν άψογα διαβασμένοι και εκμεταλλεύτηκαν το λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ στο 12ο λεπτό. Ο Κωστούλας έκλεψε λίγο πιο μπροστά από το κέντρο, έκανε την κούρσα και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ζουριδάκη που με πλασέ σε κενό τέρμα έγραψε το 1-0! Ο Θρύλος έλεγξε απόλυτα τον ρυθμό από εκείνο το σημείο και μετά χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο από τον αντίπαλό του, πηγαίνοντας με το υπέρ του σκορ στα αποδυτήρια.

Ο Ολυμπιακός απείλησε με την κεφαλιά του Κωστούλα στο 48’ ωστόσο η παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Φράγκος έφερε την ισοφάριση από το σημείο του πέναλτι και την εκτέλεση του Τσιότα στο 52’.

Το παιχνίδι «άνοιξε» για το επόμενο διάστημα με τον Γεωργακόπουλο να δείχνει τα αντανακλαστικά του στο 56’ και τον Σουλανιάκου να έχει κεφαλιά άουτ ένα λεπτό μετά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες φρόντισαν περισσότερο τα μετόπισθεν με τον Γεωργακόπουλο να έχει ακόμα μία εντυπωσιακή επέμβαση σε φάουλ του Ελευθεριάδη ενώ ο Δαρβίρας έκανε πολύ έξυπνα το πλασέ στο 77’ με τον Μπελερή να αποκρούει. Ότι δεν συνέβη σε όλη τη διάρκεια του β’ ημιχρόνου έγινε στις καθυστερήσεις.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τέρμα του Καρακώστα στο δεύτερο λεπτό όμως ο Ολυμπιακός χάρη στην ατομική προσπάθεια του Κωστούλα που απέφερε το πέναλτι, ισοφάρισε σε 2-2 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση του Δαρβίρα.

Το τρόπαιο κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, με τον Ιάσωνα Γεωργακόπουλο να αποκρούει το πέμπτο και το έκτο πέναλτι του ΠΑΟΚ, χαρίζοντας έτσι το πρωτάθλημα στον Θρύλο! Τα εύστοχα πέναλτι του Ολυμπιακού εκτέλεσαν οι Φίλης, Δαρβίρας, Ζουριδάκης, Φράγκος, Σουλανιάκου.

Ολυμπιακός (Πάντος): Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος, Φράγκος, Σουλανιάκου, Καρκατσάλης, Καρακώστας (76’ Φίλης), Μιχαηλίδης (55’ Οσάφι), Τζώρτζης, Κωστούλας, Δαρβίρας, Ζουριδάκης.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

2 σχόλια

  • giorgos.
    giorgos. Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 00:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε μου το πέναλτι ήταν Πεντακάθαρο.
    Τώρα αν έχετε συνηθίσει τα πέναλτι του μακρυχερινια κ του κουρτιτς.
    Ξύδι.
    Καν δεν έχετε τοπ υπάρχει και βαλσαμικο.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Kosmas777
    Kosmas777 Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 20:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Red goal ίσως μου κόψεις το σχόλιο αυτό.. Σας εκτιμώ αφάνταστα για την δουλειά σας.. Θεωρώ ότι είστε το πιο αντικειμενικο site που ασχολείται με τον Ολυμπιακό μας, όμως εδώ είστε άδικοι.. Έπρεπε να γίνει αναφορά στο πέναλτι που πήραμε... Πραγματικά απαράδεκτη απόφαση που έπρεπε να γίνει αναφορά σε αυτή γιατί έκρινε τον ιδρώτα μικρών παιδιών.. Ευχαριστώ πολυ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...