roumeliotis

Carwiz

Παπανικολάου 5ος με 2.000+ πόντους

casino loutrakiou
redwell

Πριν μία εβδομάδα, στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, έσπασε το προσωπικό «φράγμα» των 2.000 πόντων στην Basket League και την Κυριακή (12/03) Κώστας Παπανικολάου έγινε ο 5ος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Basket League που έφτασε σε αυτόν τον αριθμό πόντων.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών σημείωσε τους εννιά παρθενικούς πόντους της καριέρας του στην κατηγορία, στην περίοδο 2008-09 ως παίκτης του Άρη και κόντρα στον Προμηθέα είχε έξι πόντους και με αυτούς έγινε ο 5ος, μετά τους Πρίντεζη, Τόμιτς, Σπανούλη και Τάρλατς που έφτασε στους 2.000 με τους ερυθρόλευκους, μετρώντας πλέον 2.005. Το κατάφερε μέσα από τη 265η εμφάνιση του με τον Ολυμπιακό στην κατηγορία.

Η 4η θέση της λίστας των σκόρερ του Ολυμπιακού πάντως είναι αρκετά μακριά, αφού σε αυτήν βρίσκεται ο Ντράγκαν Τάρλατς με 2.503 πόντους.

Ακόμη ο Κώστας Παπανικολάου «σκαρφάλωσε» μία θέση στη λίστα των παικτών με τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Basket League.

Με τις τέσσερις που είχε, έφτασε στις 438 και έγινε ο 7ος της λίστας αφού ξεπέρασε τον Γιώργο Σιγάλα που είχε 435 στην πενταετία 1992-97.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

1 σχόλιο

  • Πανος
    Πανος Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 18:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Αρχισαν τα οργανα για τον Σλουκα. Οσα και να χρειαζονται πρεπει η διοικηση να κινηθει γρηγορα και να κλεσει το συντομοτερο τις ανανεωσεις γιατι οι αλλες ομαδες παραμονευουν σαν τα αρπακτικα. Δεν χρειαζομαστε μεγαλες μεταγραφες. Να μεινει ως εχει η ομαδα με μια ( Κανααν) ή το πολυ δυο αν φυγει ο Βεζενκοφ αλλαγες.

    REDGOAL: Φίλε δεν υπάρχει τίποτα για Σλούκα. Θα ανανεώσει με τον Ολυμπιακό ίσως και πριν το Πάσχα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...