roumeliotis

Carwiz

Προϊστορία Βόλος-Ολυμπιακός

casino loutrakiou
redwell

Δεν είναι πλούσια η προϊστορία των αγώνων του Θρύλου με τον Βόλο καθώς όπως είναι γνωστό η ομάδα της Θεσσαλίας έχει λίγα χρόνια "ζωής" και ως εκ τούτου και οι "μονομαχίες" της με τους Πειραιώτες είναι περιορισμένες στον αριθμό τους.

Επτά φορές έχουν συναντηθεί στην ιστορία τους ο Ολυμπιακός με τον Βόλο εντός και εκτός έδρας για την Super League και οι ερυθρόλευκοι έχουν 5 νίκες και 2 αναμετρήσεις έχουν τελειώσει ισόπαλες, μια στην Μαγνησία και μια στον Πειραιά.

Στο Πανθεσσαλικό πιο συγκεκριμένα, έχουμε 3 αγώνες μέχρι τώρα με 2 νίκες του Ολυμπιακου και μια ισοπαλία, με τέρματα 1-3 υπέρ των ερυθρολεύκων.

Η ομάδα του Βόλου έχει μια συνέπεια στο σκοράρισμα, αφού έχει καταφέρει να βρει γκολ στα τέσσερα από τα επτά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ενώ και το ένα από τα τρία που δε σκόραρε, τελείωσε με λευκή ισοπαλία.

Ο Ελ Αραμπί έχει σημαντική παράδοση με τον Βόλο στα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού, αφού ξεκίνησε με χατ τρικ στο Ολυμπιακός – Βόλος 5-0 στις 14 Σεπτεμβρίου 2019 και σκόραρε και στα άλλα δύο ματς που υποδέχθηκε την ομάδα της Μαγνησίας. Στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν έχει βρει γκολ και οι σκόρερ των Ερυθρολεύκων ήταν οι Φορτούνης, Εμβιλά, Βαλμπουενά.

Ο Ολυμπιακός τρέχει παράλληλα ένα σερί χωρίς ήττα από τις ομάδες της περιφέρειας, αφού πλέον παραμένει αήττητος σε 35 αγώνες του εκτός έδρας από την τελευταία του ήττα εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης που ήταν στις 21 Οκτωβρίου 2018 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη με 1-0.

Ο Βόλος παραμένει χωρίς νίκη για τέσσερα διαδοχικά ματς, κάτι που δεν είχε συμβεί στην τρέχουσα σεζόν, όπου είχε μέχρι δύο ματς χωρίς νίκη.

Μάλιστα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τέσσερα τελευταία ματς του, επίδοση που είναι η πιο αρνητική της ιστορίας του, αφού στα τρία προηγούμενα χρόνια που συμμετείχε στην Super League δεν είχε μείνει πάλι χωρίς γκολ σε τόσα ματς.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...