roumeliotis

Carwiz

Θλιβερό είναι πως αν θέλανε βάζανε και...5ο

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός με εμφάνιση άθλια, τόσο άθλια που και τον χειρότερο εχθρό του να ρώταγες δεν θα περίμενε να την δει ποτέ, κατάφερε και διασύρθηκε από τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο με 2-4, με το τελικό σκορ να είναι και άκρως κολακευτικό για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Θρύλος το περασμένο καλοκαίρι επιχείρησε για νιοστή φορά τα τελευταία χρόνια μια "ανοικοδόμηση" και η αλήθεια είναι πως για μια ακόμα σεζόν υπήρξε ένα... κύμα πλασματικής υπεραισιοδοξίας "προϊόν" των βαρύγδουπων τίτλων και παραμυθιών των προσκυνημένων ΜΜΕ που μετέτρεψαν παίκτες με ταβάνι σε νέους... Μέσι.

Η ομάδα "χτίστηκε" από τον Αντόνιο Κορδόν που έφερε καμιά 20αριά παίκτες, εκ των οποίων ήρθαν και κάποιοι εντελώς ανεξήγητα μιας και είχαν να παίξουν μπάλα από ένα ως και δυο χρόνια όντας με σοβαρούς τραυματισμούς από τη Νότιγχαμ ή περισσέματα όπως ο Σκάρπα που ένα εξάμηνο πριν από την άφιξή του βροντοφώναζε στα βραζιλάνικα ΜΜΕ "δεν θέλω να πάω στην Ελλάδα, δεν θέλω να πάω στον Ολυμπιακό".

Η τρύπα; Ήταν ξεκάθαρα στην άμυνα. Έγραφα εδώ στη στήλη στις 9 Οκτώβρη: "Ερχεται ένα 20ήμερο... φωτιά για τον Ολυμπιακό με κρισιμότατους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη το οποίο για μένα θα δείξει πολλά για το μέταλλο που είναι φτιαγμένη η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Πέντε ματς-προκλήσεις (ΠΑΟ, Γουέστ Χαμ, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ και ξανά Γουέστ Χαμ) που ο Ολυμπιακός με δυο στόπερ του επιπέδου του θεωρώ ότι θα τα έβγαζε εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο ενώ τώρα τα ερωτηματικά παραμένουν. Οι απαντήσεις; Εντός ασβεστένιων γραμμών σε ένα απολαυστικό και γεμάτο Θρύλο τριβδόμαδο".

Και όχι μόνο εγώ, γράφανε και τα παιδιά με απανωτά ρεπορτάζ εδώ και μήνες: ""Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ετοιμάζει τα πλάνα του για το κλάσικο με τον Παναθηναϊκό και ένα από τα μεγάλα προβλήματα του φετινού Θρύλου στα οποία καλείται να βρει λύση, είναι αυτό στην καρδιά της άμυνας μιας και οι στόπερ των Πειραιωτών είναι εντελώς αφερέγγυοι αγωνιστικά" ή "Ο Ολυμπιακός πλήρωσε σε ένα ακόμα παιχνίδι την κάτω του μετρίου αμυντική γραμμή του και όχι μόνο δεν νίκησε την Τόπολα στη Σερβία αλλά κινδύνεψε και με ήττα, με το 2-2 μάλλον θετικό να είναι για τους Πειραιώτες έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι για μια ώρα αγώνα και προηγήθηκαν με 0-2 χάρη σε τέρματα των Μασούρα 16' και Ποντένσε στο 57' αλλά επαναλαμβάνουμε η τραγική άμυνα χάρισε δυο γκολ στους Ντζάκοβατς 63' και Πάντοβατς 91', ενώ σε μια φάση για σεμινάριο προς αποφυγή αποβλήθηκε στο 71' ο Ντόι" και πολλά ακόμα σχετικά ρεπορτάζ.

Με τον ΠΑΟΚ φάνηκε ξανά η "γύμνια" όπως είχε φανεί και με τον Παναθηναϊκό πριν από 15 μέρες που άνετα θα μπορούσε να είναι 0-2 ή και 0-3 το πρώτο ημίχρονο. Το θλιβερό της υπόθεσης; Πέραν του ότι ολόκληρος Αντόνιο Κορδόν δεν μερίμνησε να έχει μια δυνατή αμυντικά τετράδα και είναι η βάση για όλα, υπάρχει και το γεγονός ότι οι αντίπαλοι κατέβασαν... ταχύτητα μετά το 0-4.

Φοβάμαι ότι αν δεν έπεφτε ο ρυθμός οικειοθελώς από τους Θεσσαλονικείς πιο πιθανό θα ήταν να γίνει το 0-5 παρά το 1-4. Ειλικρινά αυτή η αμυντική λειτουργία ήταν για γέλια και για κλάματα, με το βάρος για μένα να πέφτει κατά 80% στην τετράδα των μετόπισθεν καθώς και ο Ροντινέι ανασταλτικά ήταν για τα... πανηγύρια και ο Κίνι ασχολίαστος σε άλλο γήπεδο και οι δυο κεντρικοί μονίμως μπλούπερς, με τον Πασχαλάκη να βάζει το αυτογκόλ της χρονιάς.

Συν τοις άλλοις, ήταν εντελώς σε άλλο κόσμο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ που νόμιζε πως επειδή ήρθε η νίκη με τη Γουέστ Χαμ, τελείωσε η αποστολή η δικιά του και των παικτών του. Πνευματική προετοιμασία μηδέν, στήσιμο ποδοσφαιριστών στο χορτάρι και αγωνιστικό πλάνο υπό του μηδενός, αλλαγές σε ροή αγώνα για σεμινάριο προς αποφυγή. Γενικώς, ένας αχταρμάς που πρέπει να διορθωθεί άμεσα. Ας αλλάξει πρόσωπα, ας αλλάξει σύστημα, ας αλλάξει προσέγγιση αγώνων. Δεν ξέρω, ας κάνει κάτι.

Το να τρως 4 από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και μάλιστα να κατεβάζει... στροφές ο μετριότατος αντίπαλος που θα μπορούσε να σου βάλει κι άλλο, είναι κάτι μακριά από αυτό που είναι ο Ολυμπιακός. Μπορεί η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός ή η Γρανάδα και η Εσπανιόλ να έχουν μάθει να "ζουν" με τέτοια αποτελέσματα, ο Ολυμπιακός όμως όχι. Ή διορθώνεται το πρόβλημα ή μετατοπίζεται στον προπονητή που πάντα είναι το ευκολότερο θύμα...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Pitbull

18 σχόλια

  • Dodos 7
    Dodos 7 Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 20:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπερα σε ολους! Ολοι σχεδον συμφωνουμε πως ειναι κριμα μια τοσο ποιοτικη ομαδα απο τη μεση και μπροστα να εχει τετραδα Ρετσο, Ντοη, Ποροσο και Φρει. Μας βαζουν γκολ ολοι οι απιθανοι! Πως γινεται να το βλεπουν αυτο ολοι οι οπαδοι και να μην το βλεπουν προπονητης, διοοκηση και τεχνικος διευθυντης! Μελμπεργκ, Μανωλας, Σουρερ,Σεμεδο γελανε.....

  • θοδωρής 14
    θοδωρής 14 Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 19:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΆΨΟΓΟΙ , δεν έω να αλλάξω τελεία σε ό,τι είπατε. Απλά φοβάμαι ότι η ομάδα μας από πέρυσι λόγω διάφορων συμφερόντων ενδιαφέρεται πιό πολύ για τον παο. Στο ματς ΕΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΕΑΜΠΤΣΟΥΚ ΝΙΚΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ Ο ΧΟΥΑΝΓΚ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ,ΕΝΩ ΑΚΌΜΑ ΑΝΤΕΧΑΝ. Είναι τόσο εξωφρενικά αυτά που γίνονται που δεν εξηγούνται με .........απλή ασχετοσύνη. Ειδικά με την άμυναγια τα θηρία ,έπεσαν και οι μάσκες. ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 18:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, βάλτε τα replays και δείτε κοσμο που πανηγυρίζει εξαλα και δεν είναι παιδάκια!!!
    Μεγάλοι είναι.
    Αλλά θα σας πω και το εξής...
    Τα "παιδάκια" πάντα υπήρχαν στο γήπεδο.
    Νομίζετε ότι είναι υγείες το να μην έχει αντίληψη ένα παιδί για το τι συμβαίνει; Κι εμείς παιδια ήμασταν και όταν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν είχαμε όρεξη ούτε να κοιμηθούμε.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 17:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλία δεν μπορεί να κάτσει γιατί τσούζει π έχασε ο μαρινακικος συνδεσμος προβατων π τόσο εξυμνούσε και ο πρόεδρος της νοτιγχαμ π αν του ζητούσε θα καθόταν να τον περάσει κάνα χεράκι....

  • Ηλίας Κόρινθος
    Ηλίας Κόρινθος Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 16:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδια ο Κωστας Χανια ζει; Φοβαμαι μην επαθε κανενα εγκεφαλικο μετα το τετραμπαλο

  • Σπύρος ΟΣΦΠ
    Σπύρος ΟΣΦΠ Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 15:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ακριβώς redgoal. πάντα ο προπονητής θα είναι το εύκολο θύμα.
    μόνο που ξεχνάτε ότι "ο φούρναρης, ότι υλικά του δώσουν, αντίστοιχο ψωμί θα βγάλει"

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 14:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Ευρώπη δεν περιμένει,ενώ η Ελλάδα ακόμη δεν ξεκίνησε.Την Πέμπτη θα δούμε πραγματικό Ολυμπιακό.Αν δούμε στην Αγγλία το ίδιο σκηνικό, τότε θα αποδειχθεί περίτρανα ότι το παρασκήνιο είναι πραγματικά μεγάλο και σκοτεινό.

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 14:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλό μεσημέρι με υγεία πάνω απ' όλα για ολους.Καλη μέρα για τα τρολλ του πιτογυρου δεν συμφωνείτε;Πάντως από μια γύρα που έκανα ,ούτε ο πύργος του Πειραιά δεν έγειρε σαν της Πίζας ,το μετρό δούλευε κανονικά,ρεύμα ,νερό είχαμε τίποτα δεν μαρτυρούσε το "κοσμοϊστορικό "γεγονός που έλαβε χώρα στο Καραϊσκάκη με την νίκη του μπαουγκ και όχι στην Γάζα.Οι ισορροπημένοι το έχουμε κατατάξει στην ιστορία,οι άλλοι τσάι και συμπάθεια.Υ.Γ.Οι ΕΕ λέει θα ανακοινώσει το 12ο πακέτο των μέτρων εναντίων των ρωσων ολιγαρχων.χιχιχιχιχι.(κινέζικος γελωτας).

  • Grig
    Grig Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 13:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως τα λέτε. Φάγαμε 4 και αν ήθελαν έβαζαν κι άλλο...Είχα την ψευδαίσθηση ότι τουλάχιστον για Ελλάδα η άμυνα είναι καλή και μπορεί να σταθεί. Δυστυχώς όχι. Κι ο προπονητής έκαψε έναν παίχτη (Σλομπάκεν) που έχει έρθει ξενερωμένος και δανεικός. Σιγα μην δείξει ενδιαφέρον μετά τα χθεσινά...Το θέμα είναι πώς θα ανακάμψει ψυχολογικά η ομάδα. Έρχεται ματς στην Αγγλία και εκεί τα γήπεδα είναι κατηφορικά. Προσοχή μην κλατάρει η ομάδα γενικά!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 13:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγχαρητήρια σε οσους πανηγυρισαν τα 2 γκολ του Ολυμπιακου.

    Μιλάμε για ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΔΙΑ.

    Με αυτά ειναι 100% βέβαιο οτι ο πάτος δεν εχει τελειωμό!

    Συνεχιζουμε να ονειρευόμαστε! 7 χρονια τωρα οι εφιάλτες δεν εχουν τελειωμό.

    REDGOAL: Εντάξει, μην τσουβαλιάζεις. Ήταν και παιδάκια στο γήπεδο που χάρηκαν με το γκολ της αγαπημένης τους ομάδας. Μην τσουβαλιάζετε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...