roumeliotis

Carwiz

Με 54 πόντους δεν γλέντησε κανένας...

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός έχασε τα....αυγά και τα πασχάλια σε ένα φαινομενικά εύκολο ματς καθώς υποδεχόταν τον Παναθηναϊκό στο κατάμεστο ΣΕΦ μετά τις δυο "σφαλιάρες" που του έριξε στη Ρόδο και στο ΟΑΚΑ και όλα έμοιαζαν τέλεια για να τριτώσει το καλό, όμως οι ερυθρόλευκοι έδειξαν "γύμνια".

Μεγάλη όμως... γύμνια επιθετικά καθώς μετά τους 53 πόντους στο Μιλάνο, κατάφεραν -γιατί περί κατορθώματος πρόκειται- να βάλουν μόλις έναν παραπάνω σε μια άμυνα-χωνί σαν αυτή του Παναθηναϊκού.

Κι αν οι 66 πόντοι παθητικό με το ένα τρίτο εξ αυτών να προέρχεται από ζαμαμφουτισμό των Πειραιωτών και κωλοφαρδία των πράσινων που έβαλαν κάποια "σκοτωμένα" σουτ είναι καλή επίδοση, οι 54 μπροστά είναι συγκομιδή για να τραβάς τα μαλλιά σου.

Τέσσερα ματς πρωταθλήματος, πέντε Ευρωλίγκας και δύο για το Σούπερ Καπ, μας δίνουν μια εικόνα και όσο και αν λέμε ότι η ομάδα ακόμα μοντάρεται καθώς δεν είχε χρόνο να δουλέψει με απαρτία, το να βλέπουμε παίκτες όπως οι Πίτερς, Κάναν, Γκος να καταρρέουν στα κρίσιμα σημεία ενώ δεν είχαν Μουντομπάσκετ και επιβάρυνση, δείχνει ξεκάθαρα ενα πράγμα.

Λείπει το σκόρινγκ γκαρντ, ο παίκτης που -όπως έλεγε και ο Τόμας Γουόκαπ σε συνέντευξή του τον Ιούλη- θα του δώσεις τη μπάλα και θα του πεις βάλε 25 πόντους και ξέρεις πως θα τους βάλει ενώ και στο "4" έχεις τεράστιο θέμα. Δεν είναι μόνο ποιοτικό καθώς ο Πίτερς είναι ιδανικός για second unit και όχι για να βγάζει τα κάστανα από τη... φωτιά, αλλά και ποσοτικό. 

Ο ευπαθής Λουκ Σίκμα μέχρι τώρα δεν έχει δώσει τίποτα και είναι πετσετάκιας στα ματς αφού πότε ο προσαγωγός του πονεί, πότε ο ίδιος δεν μπορεί. Αποτέλεσμα; Να τρως 30 πόντους από τους 66 του Παναθηναϊκού από τα πράσινα 4άρια Μήτογλου και Ερνανγκόμεθ (σ.σ. έπαιξε και ως σμολ φόργουορντ όταν γύρισε το ματς).

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Μπαρτζώκας την ξαναπατάει με ψηλό σχήμα αφού στο Μιλάνο που η Αρμάνι έπαιξε με Μίροτιτς στο "3", Μέλι στο "4" και Φόιτμαν στο "5", είχε μέγεθος στην άμυνα, έκοψε εισαγωγικές πάσες στους ψηλούς και έδωσε σουτ που δεν μπήκαν, με αποτέλεσμα τους 53 πόντους.

Στο ίδιο... πάτερν και ο Αταμάν με Ερνανγκόμεθ στο "3", Μήτογλου στο "4" και Λεσόρ στο "4" και γύρισε το ματς με τον Ολυμπιακό να πελαγοδρομεί και να δείχνει εντελώς απροετοίμαστος για να αντιμετωπίσει μια ίδια κατάσταση όπως στο Μιλάνο. Στην Ιταλία 53 πόντοι, στο κλάσικο έναν παραπάνω.

Ναι ΟΚ ο Γιώργος Μπαρτζώκας δυο φορές την τελευταία διετία και τρεις συνολικά κορυφαίος προπονητής της Ευρωλίγκας ξέρει καλύτερα απ' όλους μας, αλλά το αλάθητο μόνο ο Πάπας ξέρω ότι το είχε.

Ας το ξαναδεί λίγο το "έργο" στο μυαλό του γιατί κάποια πράγματα δεν φαίνεται πως κολλάνε και το "όλοι μαζί μπορούμε" πάει περίπατο όταν καίει το σύμπαν και θες κάποιον να σκοράρει εύκολους πόντους.

Υ.Γ. Κάτι μου λέει ότι και ο Ιτούδης θα παίξει με ψηλό σχήμα και θα ακολουθήσει το πλάνο Μεσίνα και Αταμάν για να περιορίσει τους ερυθρόλευκους επιθετικά. Θα βρει αντίδοτο άμεσα ο Coach-B; Θα φανεί στην Πόλη σε λίγα εικοσιτετράωρα...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Pitbull

92 σχόλια

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 23:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Με "ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ και ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟ η ακομα και τον ΖΟΥΓΡΗ" και τον Καστανά του Λαυρίου στην Ευρωλίγκα.... ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑΡΟΥΡΡΡΡ ΕΙΣΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    ΕΙΣΑΙ GM
    RECRUITER
    SCOUTER
    Φύγε από αυτή την κωλοχωρα, δεν το καταλαβαίνεις ότι χάνεσαι;;;;;;
    Φύγε τράβα στη Γη του Πυρός, στη Λαπωνία, στο Ροβανιέμι με τον Αη Βασίλη, κάνε εσύ τον Αη Βασίλη, τον ΕΤ τον εξωγήινο, δεν ξέρω, φύγε, πετα μακρυά, σε άλλο ηλιακό σύστημα , σε άλλο γαλαξία
    Δεν σε αξίζουμε ρε ΤΕΡΑΣΤΙΕ

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 15:29 Σύνδεσμος σχολίου

    @Naruhitos Guard Φιλε ο Θειος Μισκο σε συνεντευξη του το καλοκαιρι και στην ερωτηση "πως και γιατι ο Ολυμπιακος δυο χρονια τωρα δεν εχει στο ροστερ του κανεναν πελατη του" απαντησε οτι απλα ετυχε και οτι θα επιθυμουσε να ξανασυγεργαστει με τους Αγγελοπουλους. Δεν γνωριζω αν υπαρχει καποιο παρασκηνιο σε αυτον τον τροπον τινα αποκλεισμο του Ραζνατοβιτς αν δηλαδη εχει υπαρξει καποια ρηξη στις σχεσεις της ομαδας μαζι του που ο ιδιος δεν θελησε να αποκαλυψει (τουναντιον εριξε γεφυρες) το βεβαιο ειναι οτι ο Θειος που κινει τα νηματα του μισου ευρωπαικου μπασκετ και οχι μονον θα επιθυμουσε ΔΙΑΚΑΩΣ να φυτεψει τον Σπανουλη στον παγκο του Ολυμπιακου για ευνοητους λογους.
    Και το δουλευει καλα με συγκεκριμενους κοκκινους ΑΡΔ-δουρειους ιππους οπως και με διαφορα εμμισθα τρολλακια που εχουν ξαμολυθει στο διαδικτυο και βαλλουν κατα του Μπαρτζωκα.Ειχαμε δηλαδη τους Sdnaers haters του κοουτς που τον χτυπουν κατ'εντολη dpg τωρα εχουμε και χτυπηματα εκ των "εσω".
    Δεν ξερω αν ο Μισκο θα μας εφερνε ποτε τον Πετρουσεφ αυτο που ξερω ειναι οτι ο Σικμα πρεπει να τελειωσει το συντομοτερο απο την ομαδα.Δεν μπορεις να δινεις πιστωση χρονου σε εναν 34χρονο που στο λιγο που επαιξε εδειξε εκτος τοπου και χρονου και που κυριως μας προεκυψε μονιμα ασθενης. Σε μια ετσι κι αλλιως υποστελεχωμενη frontcourt (Σικμα Πιτερς Μιλουτινοβ Φαλ; Τανουλη δεν συζηταμε για υψηλο επιπεδο και Παπ δεν ειναι για να παιζει στο 4 πανω απο 5λεπτο)
    δεν μπορει να διατηρεις παικτη που ειναι διαρκως τραυματιας.
    Χτες εγραψα οτι ο Μπαρτζωκας εχει γινει αγαπητος στην πιατσα των παικτων και δη των ξενων επειδη ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ και αυτο ειναι κατι που εκτιμαται.Και οτι ως εκ τουτου ο 9ος ξενος ειναι μονοδρομος.
    9ος ξενος ομως θα ειναι λαθος και πιο πολλα προβληματα θα δημιουργησει απ'οτι θα λυσει.Φετος υπαρχει τρομερο προβλημα με τα διαβατηρια.Αν δεν υπηρχε αυτο το ζητημα θα ημουν σιγουρος οτι ο Πετρουσεφ ή οποιος αλλος επιλεγει για να ερθει ως τεσσαροπενταρι θα ηταν εξτρα προσθηκη και ο Σικμα θα παρεμενε στο ροστερ.Οπως ειναι τα πραγματα τωρα ο ξανθομαλλης πρεπει να φυγει.
    Επειδη κυκλοφορουν πολλες φημες στα πλαισια επικοινωνιακου παιχνιδιου (ειδκοτητα του τρακη) αυτο που επισης δεν γνωριζουμε ειναι με ποιο σκεπτικο αποκτηθηκε ο Μπραζντεικις που εμενα μου αρεσει σαν παικτης και βλεπω μεγαλο potential σε αυτον αλλα θα θελα να ξερω την λογικη πισω απο αυτην την κινηση.
    Τον αποκτησαμε επειδη στην ομαδα ειδαν οτι ο Μακκισικ θα λειψει πολυ καιρο ο Μακκισικ ή η αποκτηση του ηταν ανεξαρτητη απο αυτο το γεγονος?Αν ο Μακκισικ ηταν υγιης και απο την αρχη στο ροτεισον της ομαδας (μιλαμε για τον καλυτερο 6ο παικτη της) θα αποκτουσαμε τον Καναδολθουανο θα παιρναμε τριτο χειριστη ή μπορει και κανεναν?

  • Nickel
    Nickel Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 11:19 Σύνδεσμος σχολίου

    @Andregon Μια όαση τα σχόλια σου πάντα.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 09:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδες, μη σκεφτεστε Πετρουσεφ, ειναι παιχτης του Μισκο.

    Τον ειχαμε ζητησει και πριν δυο χρονια αλλά ο Σερβος μεγαλοατζεντης το μονο που κανει απο το 2012 (δηλ. απο τοτε που εφυγε ο Ιβκοβιτς) ειναι ή να μας φερνει στοιχηματα με σκοπο να τους ανεβασουμε και να τους πουλησει αλλού ή να μας φερνει σαπακια. Εφετος μαλιστα εχει ειδικο λογο γιατι δουλευει ακαταπαυστα να προλαβει την αποτυχία του Αταμαν στους πρασινους.

    Το ιδιο ισχυει και για τον Μπερτς. Αυτη τη στιγμη ειναι μεγαλυτερεςοι πιθανοτητας να τον στειλει στους πρασινους παρα στην Παρτιζαν. Απλά δεν ειμαι σιγουρος οτι εχει άλλα χρηματα το pot που εδωσαν οι συμπαιχτες στον Γιαννακοπουλο (λεγεται οτι το οριο ειναι τα 18εκ.).

  • Γιώργος 7
    Γιώργος 7 Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 22:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Απορώ πως διαλύουμε Αναντολού και μετά χάνουμε σε κατάμεστο ΣΕΦ και κάνουμε Δημήτρη πιο χαρούμενο άνθρωπο πλανήτη. Γιατί ρε πρόεδροι;

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 21:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Αρχίζω να πιστευω το εξής....
    Ο Μπαρτζώκας ξερει πολύ καλά οτι η ομάδα του η φετινη εχει πολλές αδυναμίες και για να μην τους ριξει το ηθικό ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ επιμένοντας στις καμερες οπου σταθει και βρεθεί οτι η ομάδα του ειναι καλή, ικανη κτλ κτλ ωστε να διατηρησει το ηθικό της ομάδας υψηλό.
    Δυστυχώς ομως η κατάσταση αυτή ειναι...πρέπει να κανει κινηση ΑΜΕΣΑ τώρα που ειναι νωρίς. Νιώθω λες και ειμαστε στην περιοδο του Γενάρη που εχει μεταγραφικό σασπένς. Κανονικά δεν επρεπε τετοια εποχη να μιλάμε για προσθήκες, αλλα τα παντα αλλάζουν και πρέπει να προσαρμοστουμε κι εμεις στην νεα πραγματικοτητα. Βλέπεις ομαδες οπως η Παρτιζαν και αλλες ακομα να κανουν μεταγραφές, να δυναμώνουν και ειναι βέβαιο οτι θα αλλάξει πολύ η δυναμική τους.
    Εμείς με το υπάρχον ρόστερ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ. Πηγε στραβά φέτος ολο το πράγμα.
    Μεγαλύτερο ΛΑΘΟΣ ανεπίτρεπτο και αδικαιολόγητο του Μπαρτζώκα δεν ειναι τοσο οι Σικμες.....οσο το οτι κρατησε Παπας και Τανουλη-Τσαμη αντι να παρει 3 αλλους Ελληνες στη θεση τους πιο εμπειρους.

    Κοροιδευαν κατι αστειοι τυποι οταν εγραφα οτι ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ να ειχα στη θεση τους ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ και ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟ η ακομα και τον ΖΟΥΓΡΗ του Περιστερίου......παρά τον Αμποσί που το παιδάκι δεν κάνει ακόμα τουλάχιστον ουτε για αλλαγή σε αγώνα οικογενειακού διπλού, η τον Τσάμη που το παιδί δεν το πιστευει κανείς.

    Κι επίσης, εχει δει κανείς τον ΚΑΣΤΑΝΕΔΑ του Λαυρίου????? Η θα ασχολουμαστε συνεχεια με τα βυσματα αδερφάκια Μητρου-Λονγκ που μας εχουν πρήξει ολοι!!!!
    Σιγα τους παίχτες.....ο Καστανέδα ειναι 2 κλασεις ανωτερος και νεοτατος....νεος Τζειμς θα βγει και θα το θυμηθείτε!!!

  • Orgismenos
    Orgismenos Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 20:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal. Π..δές ήθελα να γραψω

    REDGOAL: Ναι ρε παιχτούρα, το καταλάβαμε. Σε πειράζουμε...

  • Andregon
    Andregon Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 20:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια ήττα είναι κεραυνός εν αιθρία μόνο για αυτούς που δεν έχουν ιδέα από ομαδικά αθλήματα και βλέπουν υποτιμητικά εύκολους τους αντιπάλους υποβαθμίζοντας τις όποιες προσπάθειες της ομάδας μας όταν κερδίζει.
    Τα τρόπαια θα έχουν πάντα παραπάνω από έναν διεκδικητές .
    Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες, ποτέ δεν υπήρχαν και δεν θα υπάρξουν, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ειδικών συνθηκών αναμετρήσεις δηλαδή για ντέρμπι αιωνίων αντιπάλων.
    Μετά από ένα μεγάλο σερί νικών επί του αιωνίου θα ερχόταν η στιγμή να μας κερδίσει και αυτός.
    Η απογοητευτική στιγμή αυτή δεν είναι λόγος για να βυθιστούμε στην εσωστρέφεια εξυπηρετώντας τις αντίπαλες επιδιώξεις αλλά η κατάλληλη στιγμή για να αποδείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι στα δύσκολα ως ομάδα και ότι μπορούμε διαχειριστούμε προς όφελός μας μελλοντικά τον όποιο σημερινό αρνητικό αντίκτυπο.
    Η ήττα σε έναν αγώνα ντέρμπι όπου το σύνολο των παικτών μας βρέθηκε σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση από ένα αντίπαλο σύνολο που ήταν σε ελάχιστα καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από εμάς, όσο και να μας στεναχωρεί δεν είναι σημείο συναγερμού για το πλάνο της ομάδας.
    Ο λόγος που ο αντίπαλος προχωράει σε περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας του ένα μήνα από την έναρξη της σεζόν μετά από μία σημαντική νίκη στην έδρα της ομάδας μας είναι η παραδοχή ότι τα προβλήματα που έχουν αυτοί στα γκάρντ είναι δύσκολο πλέον να τα διαχειριστούν αφού δεν είναι μόνο αμυντικής φύσεως αλλά και επιθετικής κάτι για το οποίο μας είχαν ζαλίσει με τις φαμφάρες τους ολόκληρο καλοκαίρι.
    Το θέμα όμως δεν είναι αυτοί αλλά εμείς και εμείς έχουμε διαφορετικής φύσεως προβλήματα.
    Οι τόσες πολλές χαμένες βολές δεν έχουν να κάνουν με τον παράγοντα τύχη ή ικανότητα (τις έχασαν και καλοί σουτέρ) αλλά με την έλλειψη συγκέντρωσης κάτι που συνεπάγεται έλλειψη καθαρού μυαλό που είναι απόλυτα συνυφασμένο με την κούραση των παικτών και όχι με την υποτίμηση του αντιπάλου.
    Αυτοί οι μαζικοί τραυματισμοί (συνολικά 5 κάποια στιγμή) στην έναρξη της σεζόν σε συνδιασμό με την απόκτηση παικτών που κουβαλούσαν μικροπροβλήματα και δεν ήταν αγωνιστικά έτοιμοι να βοηθήσουν άμεσα αναγκαστικά μίκρυναν το ροτέϊσον της ομάδας με αποτέλεσμα σήμερα αυτή να φαίνεται εξουσθενωμένη.
    Προφανώς με την πάροδο του χρόνου που θα επανέλθουν όλοι στις θέσεις τους, θα αποκατασταθεί εν μέρει το πρόβλημα έλλειψης ενέργειας. Αυτο που δείχνει μάλλον δυσκολότερο να αποκατασταθεί είναι η χαμηλή παραγωγικότητα αφού ναι μεν η επιστροφή του Μακίσικ και του Σικμα θα εξορθολογίσει την υπερβολική χρήση κάποιων υφιστάμενων παικτών αλλά θα έχει μάλλον μικρή σχετικά θετική επίδραση στο σκοράρισμα.
    Βεβαίως η εξαιρετική άμυνα μας είναι ικανή να μας κρατήσει ψηλά αλλά για παραπέρα ίσως και να μην αρκεί.
    Ομως άλλο προβληματισμός, άλλο ισοπέδωση.Δεν είναι δυνατόν να χάνει η ομάδα και να κρίνονται οι απόντες.
    Ο Σίκμα δεν μπορεί σε κάθε αγώνα να κρίνεται ενώ δεν αγωνίζεται στο παρκέ. Δεν ήρθε ποτέ ως αντικαταστάτης του Βεζένκωφ αφού αυτόν τον είχαμε αποκτήσει την προηγούμενη σεζόν που ήταν πάλι επίφοβος να φύγει ο Σάσα και λέγεται Πίτερς. Τον Σίκμα τον πήραμε για να έχουμε κάποια από τα χαρακτηριστικά του Πρίντεζη.
    Αν κοιτάξει κανείς στην όχι τόσο μακρινή σεζόν 2021-2022 θα παρατηρήσει στις θέσεις των φόργουορντ ότι εκτός του παραμένοντα Παπανικολάου, αντί Εϊσι έχουμε Μπραζντέϊκις, αντί Βεζένκωφ έχουμε Πίτερς, αντί Πρίντεζη έχουμε Σίκμα και ο μόνος που λείπει σήμερα είναι κάποιος (καλύτερος) αντί του Ζαν Σαρλ.
    Προφανώς τα γνωρίζουν τα ποιοτικά προβλήματα οι ιθύνοντες αλλά η ύπαρξη ήδη 8 ξένων στο ρόστερ και η έλλειψη διαθέσιμων ικανών Ελληνων παικτών σε συνδιασμό με το γεγονός ότι είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν τους κάνει δικαιολογημένα διστακτικούς στο να πάρουν κάποια απόφαση που θα μπορούσε αντί του αναμενομένου να ενισχύσει την ομάδα στο τέλος να δημιουργήσει προβλήματα στην συνοχή της.
    Ξέρουν καλύτερα από όλους μας ότι τα σχέδια επί χάρτου μέσα σε μια σεζόν, όσο καλά και να έχουν καταστρωθεί, μέσα στο παρκέ με την πάροδο του χρόνου θα συμβούν γεγονότα και καταστάσεις μη προβλέψιμες και ανατρεπτικές για τις οποίες ίσως αναγκαστούν να τα αναπροσαρμόσουν.
    Δεν είμαστε όμως σε φάση για βιαστικές κινήσεις, δώστε τους επιτέλους πίστωση χρόνου να δουλέψουν μαζί ως ομάδα και μετά οι ιθύνοντες θα έχουν (και θα έχουμε) ασφαλέστερα συμπερασματα.

  • Nic
    Nic Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 20:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδια το σχολιο μου μια γραμμη ειχε γιατι τοχασα λιγακι ,η φταιει το pc μου?

    REDGOAL: Φίλε ό,τι στέλνετε ανεβάζουμε...

  • Orgismenos
    Orgismenos Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 20:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Με πόρτες δεν βάφουν αυγά και χωρίς λεφτά δεν φτιάχνεις ομάδα άντε τωρα

    REDGOAL: Μπαλκονόπορτες ή γκαραζόπορτες; Χα χα χα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...