roumeliotis

Carwiz

Απίστευτο-σοκαριστικό... φτύσιμο Λεσόρ σε ΠΑΟ

casino loutrakiou
redwell

Τρελή... κονόμα κάνει από τον Παναθηναϊκό ο Ματίας Λεσόρ με συμβόλαιο που του δίνει τα διπλά λεφτά από αυτά που πραγματικά αξίζει, δυο ματς τα έχασε στην Ευρωλίγκα για το τριφύλλι ο ίδιος με 100% δικιά του ευθύνη και σα να μην έφτανε αυτό, γράφει τη νέα του ομάδα στα παλιά του τα παπούτσια και πανηγυρίζει νίκες της Παρτιζάν.

Ο Γάλλος σέντερ δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Αλέκσα Αβράμοβιτς που τον πήρε για να πανηγυρίσουν μαζί τη νίκη της πρώην ομάδας του απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο μεγάλο ντέρμπι της Σερβίας για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Μία φωτογράφος από τη Σερβία, η οποία βρέθηκε στην Stark Arena, ήταν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή, για να απαθανατίσει τη στιγμή και πόσταρε τις φωτογραφίες από τους... τηλεφωνικούς πανηγυρισμούς στο λογαριασμό της στο Instagram.

Με λίγα λόγια, ο διεθνής σέντερ που σέρνεται με τη φανέλα των πρασίνων περισσότερο πανηγυρίζει τις νίκες της Παρτιζάν και φαίνεται πως εδώ είναι εντελώς... τουρίστας και ήρθε επειδή ο ΠΑΟ τον πλήρωσε τρελή υπεραξία.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

4 σχόλια

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 20:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ειναι μυστικο οτι ο Λεσορ θα ειχε μεινει στην Παρτιζαν αν η Οκταγκον δεν ετρεχε να παρει τα εκατομμυρια του Γιαννακοπουλου το περασμενο καλοκαιρι μηπως και τους προλαβαιναν αλλοι ατζεντηδες. Ιδια περιπτωση ακριβως με του Βιλντοζα.

    Τουριστας ομως , οχι. Οι πρασινοι πληρωσαν υπεραξία αλλά σε σχεση με καποιους αλλους παιχτες ο Λεσορ κανει μια προσπαθεια και δεν ειναι κακος. Μπαζει στην αμυνα αλλά εχει καλο παιγινδι στην επιθεση και ενα απο τα καλυτερα ΠΙΡ στην Ευρωλιγκα συνολικα.

    'Αλλο βεβαια αν μονοπωλει τις μπαλες και χαλαει το παιγνιδι των Ερνανγκομεθ και Βιλντοζα. Αυτο δεν ειναι προβλημα του Λεσορ αλλά του Αταμαν που ακομα δεν εχει καταλαβει πως η κινηση τυ Λεσορ στην επιθεση μπορει μεν αποφερει 10-15 ποντους ανα παιγνιδι αλλά στραγγαλιζει το παιγνιδι των υπολοιπων παιχτων και δεν αφηνει την ομαδα του να εξελιχθει.

    Αφηστε τους τωρα να ψαχνουν να παρουν slasher διπλα απο τον Σλουκα. Αν ο Λεσορ εχει διαθεση να του ανοιγει χωρους στο ζωγραφιστο...

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ σε προσκάλεσα και την Κυριακή και την Πέμπτη εις διπλούν να μου τα πεις από κοντά ποντικάκι μου αλλά εσύ έφτασες μέχρι την Ομόνοια. Θα είχες πιο σημαντικά πράγματα να κάνεις όπως φαίνεται.
    Σε γλενταω αντιολυμπιακο τρολ εσένα και τους ομοίους σου. Άιντε για νάνι τώρα γιατί θα δει φως η μαμά και θα σε βάλει τιμωρία να βγάλεις το μήνα μόνο με το ΚΕΑ

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 19:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκτίμησεις που δεν εχουν βγει ως τώρα και ΕΥΤΥΧΩΣ οπως εχω γράψει ευχομαι να διαψευστώ.

    Το οτι η ομάδα του Βαζελου δεν ειναι ΟΜΑΔΑ και δεν μπορουν οι παίχτες τους να αναδειχτούν, δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλοί παίχτες. Ο Λεσόρ ειναι καλός παιχτης οπως και οι Γκάι, Χουάντσο και Βιλντοζα.

    Αυτοί οι παίχτες θεωρείς εξυπνακια Θοδωρή οτι αν επαιζαν (οχι ολοι μαζι) αλλα ενας η δυο απο αυτους στην δική μας ομάδα, με το καλό κλιμα, την οργάνωση και την πειθαρχία που υπάρχει στο τμημα μας, και ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ του Μπαρτζώκα δεν θα ηταν καλύτεροι ; ; ; ;

    Οσο αφορά την ενίσχυση του Ολυμπιακού, ΕΠΙΜΕΝΩ να λεω οτι θελουμε παιχτες. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ. Αλλά γιατι αυτοί ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ για να βγει ολοκληρη η χρονιά και πάντα θα υπάρχει καποια απουσία που θα δυσκολευει το εργο των υπολοίπων.

    Θεωρώ κακή τη μεταγραφή του Σικμα...
    Θεωρώ λάθος timing την μεταγραφη του Μπρασντέικις γιατι δεν τον θεωρώ ετοιμο για Ολυμπιακό ακόμα. Αλλά οκ, πες αυτός ηρθε και μπορει να αποτελέσει μελλοντικά εναν καλό παιχτη που θα βοηθησει.
    Θελουμε 1-2 μεταγραφές ακόμη για να δυναμώσει το ροστερ σε θέσεις που οι παιχταραδες που υπαρχουν τραβάνε γερό κουπί.

    Τελος, να σου πω αστειες τυπε, οτι χαιρομαι που κρατάς αρχείο με τα σχολια μου..............αυτό αποδεικνύει ποσο ΠΙΤΟΓΥΡΟΣ εισαι και πληρώνεσαι για αυτό. Προσωπικά σχολιο αλλου δεν εχω κάτσει ποτέ να κρατήσω με σκοπό να του την πω μελλοντικά. Φαντάζομαι ομως και αλλα σχολια που εχω πει ξεφτιλισμένε, στα οποία εχω δικιο, θα τα εχεις κανει γαργάρα....
    Καραγκιοζης μια ζωή θα εισαι...κουτσοθόδωρε!

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 17:59 Σύνδεσμος σχολίου

    RG ΣΕΡΝΕΤΑΙ Ο ΛΕΤΣΟΡ;;;; Δεν μπορεί...
    Λόγια μεγάλων ανδρών, νο 472:

    Red7ArrowΤετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 09:33Σύνδεσμος σχολίου
    οσο για τον Λεσόρ...εγώ τόσο στην Εθνική του ομάδα, όσο και πέρυσι τουλάχιστον που τον ειδα στην Παρτιζάν, ΜΙΑ ΧΑΡΑ δυνατός και ευστοχος στις προσπάθειες του τον ειδα.
    Πολύ αθλητικός, πολύ ικανός στο ένας με έναν, εχει πάθος και παίζει με τσαμπουκά.
    Ισως τα προηγ χρόνια να μην είχε στηριχτεί η να μην είχε πάρει το ρόλο που επρεπε στις ομάδες που έπαιξε.
    Ειναι ομως νέος ηλικιακά, σε καλή περίοδο φόρμας και με καλή ψυχολογία.

    ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ........οτι οπως εμείς μπορουμε να κανουμε μεχρι Φλεβάρη του 24 μεταγραφές...ετσι κι εκείνοι μπορουν!

    Ποιος σας λέει εσάς οτι μεχρι τότε λοιπόν, η ηδη ενισχυμένη ομάδα του βάζελου δεν θα ενισχυθεί κι άλλο ; ; ;

    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ.....ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ!

    Ξεχάστε τους Γκουντάιτις και τους Πονίτκες και τους Καλαιτζάκηδες και τους Γουόλτερς

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...