roumeliotis

Carwiz

Έρχεται 20ήμερο... κρίσεως για Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα στη σεζόν έχει τα ups και τα downs του όμως το "πόρισμα" είναι θετικό καθώς στην Ελλάδα είναι πρώτος στη βαθμολογία της Super League και στην Ευρώπη ναι μεν απομακρύνεται από την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Europa League, όμως έχει ακόμα τέσσερα ματς μπροστά του για να τα καταφέρει.

Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν αντιμετωπίσει εν Ελλάδι κάποια μεγάλη πρόκληση ως τώρα πλην του ντέρμπι με την ΑΕΚ και το 1-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια καθώς όλα τα υπόλοιπα παιχνίδι ήταν με αντιπάλους σαφώς πολλά επίπεδα κάτω και ειδικά μέσα στο Καραϊσκάκη τους μοίρασε τεσσάρες.

Έρχεται όμως ένα καυτό εικοσαήμερο με δύσκολες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και το Europa League από τις οποίες θα έχουμε την ευκαιρία να εξάγουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα για τη δυναμική και το DNA της φετινής ομάδας των ερυθρολεύκων.

Η αρχή γίνεται με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Φάληρο στις 22 Οκτώβρη, με τη Γουέστ Χαμ να ακολουθεί τέσσερις μέρες αργότερα, πάλι στο Καραϊσκάκη για την 3η ημέρα των ομίλων του Europa League.

Στις 29 σειρά έχει ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο και στις 5 Νοέμβρη ο ΠΑΟΚ στον Πειραιά, αφμότερες αναμετρήσεις για τη Super League, με την πεντάδα των κρίσιμων και δύσκολων αγώνων να κλείνει με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο στις 9 Νοέμβρη.

Πέντε παιχνίδια ύψιστης σημασίας για τους ερυθρόλευκους οι οποίοι μέχρι τώρα δείχνουν ποιοτικοί και συνεπέστατοι μπροστά αλλά το ίδιο συνεπέστατοι -αρνητικά όμως- είναι και πίσω με το να δέχονται αστεία και απαράδεκτα γκολ ενδεικτικά της έλλειψης ποιότητας συνολικά στην τετράδα της άμυνας και δη στο κεντρικό δίδυμο αυτής.

Εν κατακλείδι, έρχεται ένα 20ήμερο... φωτιά για τον Ολυμπιακό με κρισιμότατους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη το οποίο για μένα θα δείξει πολλά για το μέταλλο που είναι φτιαγμένη η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Πέντε ματς-προκλήσεις που ο Ολυμπιακός με δυο στόπερ του επιπέδου του θεωρώ ότι θα τα έβγαζε εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο ενώ τώρα τα ερωτηματικά παραμένουν. Οι απαντήσεις; Εντός ασβεστένιων γραμμών σε ένα απολαυστικό και γεμάτο Θρύλο τριβδόμαδο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Pitbull

10 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 09:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Σκέπτομαι πολύ καλά αγαπητό redgoal όπως και οι περισσότεροι φίλοι μέσα στο site που επιλέγουμε για ενημέρωση και σχολιάζουμε ήρεμα και με λογικές απορίες!!!!
    Απλά όταν παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι και επιμένει π.χ. στον Κίνι αντί του Ορτέγκα όπως και σε κάποιους άλλους παίκτες έχοντας εξαφανισμένους κάποιους άλλους με την δικιολογία της ετοιμότητας και της χημείας, είναι απόλυτα λογικό να έχεις κάποιες απορίες.
    Αν τον δικαίωναν ΚΥΡΙΩΣ στην Ευρώπη οι επιλογές του θα μιλούσε κανείς;
    Όταν βγάζει τον Φορτούνη έξω και τον Ποντέσε και κόβει την ομάδα στη μέση βγάζοντας την αντίπαλη ομάδα στην επίθεση δίνοντάς της δικαιώματα (βλέπε και τα δύο Ευρωπαικά παιχνίδια) ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ και έχει εξαφανισμένους κάποιους άλλους έχει λογική ή ψάχνουμε για δικιολογίες;
    Από που έρχονται κάποιοι παίκτες που κάνουν μήνες να παίξουν και αν δεν σου κάνουν τι τους φέρνεις, για να κάνουν παρέα σε αυτούς που παίζουν;

    REDGOAL: Φίλε δεν γίνεται Αύγουστο, Σεπτεμβρη, Οκτώβρη να παίζει με ροτέισον 24 παικτών μια καινούρια ομάδα με νέο προπονητή και φιλοσοφία

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 22:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτοί οι παίκτες που αγνοούνται ή τους βλέπουμε πολύ λίγο μπορούμε να μάθουμε αγαπητό redgoal τι γίνεται;
    Όχι τίποτα άλλο απλά να ξέρουμε τι γίνεται και τι να συζητάμε, αν θα υπάρξουν παίκτες της ομάδας ή να μιλάμε για άλλους ξεγράφοντας τους!!!!
    Έτσι για την κουβέντα μας, να ξέρουμε σε τι βάση να μιλάμε για την ομάδα και για ποιους παίκτες να υπολογίζουμε.
    Υποτίθεται ότι υπάρχει ο Πορόζο που δεν τον έχουμε δει τόσο ώστε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα, ούτε καν τον Ορτέγκα και Ρίτσαρντς, πόσο μάλλον τον Μπιανκόν που αγνοείται. Το ίδιο ισχύει για τον Σολμπάκεν πόσο δε μάλλον για τον Μπρίνιτς.

    REDGOAL: Δεν γίνεται να παίζουν 25 παίκτες φίλε και την ίδια ώρα να προσπαθείς να αποκτήσουν και χημεία. Σκέψου λίγο...

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 20:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας ελπισουμε αυτο το 20ημερο κρισης ,μην παθουμε εμεις κριση.

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 20:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Με την αιρεση οτι η τομπολα δεν θα παρει αλλον βαθμο ειτε στο γηπεδο της ειτε εκτος εδρας.Πιο λογικο βλεπω να μην παρουμε εμεις βαθμους με την Γουεστ χαμ μεσα -εξω ,με την βολφπουργκ στη Γερμανια,παρα η τομπολα να μην παρει αυτη.Μετα την ισοπαλια χλωμιασε ακομα και το μιλκο καπ.Δεν πειραζει ακομα χτιζουμε,μιας και μπηκαμε στο εξοικονομω,ανακαινιζω.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 14:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν θα συνεχίσει την συνήθεια να βγάζει έξω τον Φορτούνη, τον μοναδικό παίκτη που μπορεί να πατάει την αντίπαλη περιοχή και να δημιουργεί ρήγματα μαζί με τον Ποντέσε όλα είναι πιθανά για την 28η Οκτωβρίου που λένε κάποιοι φίλοι!!!!
    Όποιος προπονητής έχει εμμονές και βάζει πάνω από την ομάδα και την ίδια την αξία του τον εγωισμό και τα σπαστικά του καλύτερα να πάει σπίτι του σε όποιο άθλημα και αν βρίσκεται!!!!
    Κανένας και για κανένα λόγο δεν είναι πάνω από την ομάδα!!!!

  • RED WINNER
    RED WINNER Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 13:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Η μεγάλη τρύπα της ομάδας είναι στα στόπερ όπου κανείς δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.Και μπροστά πλην αυτών που ξεκινάνε δε βλέπω ιδιαίτερη βοήθεια μέχρι τώρα.Ελ Αραμπι δεν υπολογίζεται και μάλλον δεν μπορεί, Γιοβετιτς τίποτα, Σολμπακεν απλή αναφορά, Σκάρπα ένα και το αυτό,ο Βρουσαι πιο καλά ως δεξιός μπακ οπότε θα έχουμε θέματα διότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές.Ισως ένα σχήμα με τρία χαφ να λειτουργήσει καλύτερα διότι οι μπροστά μαρκάρουν με τα μάτια,το είδαμε και πέρυσι μόλις μπήκε ο Σαμασεκου ότι βελτιώθηκε όλη η λειτουργία.

  • κωστας
    κωστας Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 13:25 Σύνδεσμος σχολίου

    28η Οκτωβρίου ημέρα παρελάσεων !!! Λέτε ? Αν και δεν το νομίζω εκτός και εάν έχει εμμονές και το συνεχίσει !!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 11:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειναι προφανές οτι το βάρος θα πέσει στα εγχώρια. Στην Ευρώπη μία νίκη στο Καραϊσκάκη επί της Τοπολα εξασφαλίζει το conference.... αυτός είναι ο στόχος.

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 11:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολυ σωστο αρθρο, τωρα θα δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος...

    Αν και με τετοια αμυνα θεωρω οτι ο σακος θα ειναι τρυπιος...

    2-3 θα βαζουμε μπροστα 2-3 θα τρωμε πισω, η χαρα του οβερ!!!!

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 11:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Δύσκολα θα παραμείνει ο Μαρτίνεζ μετα απο αυτα τα μας , αν δεν αλλάξει μυαλα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...