roumeliotis

Carwiz

Αλλαγές και μηδενικό περιθώριο λάθους...

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός με την έξω από κάθε ποδοσφαιρική λογική του τον τελευταίο χρόνο, πήρε τη σεζόν 2022-23 αυτό που άξιζε βάσει της εικόνας του, δηλαδή το απόλυτο τίποτα καθώς δεν απέδωσε το παραμικρό στο χορτάρι και ήταν από τον περασμένο Ιούλη μέχρι και σήμερα μια φουλ προβληματική αγωνιστικά ομάδα.

Όλα όσα έλαβαν χώρα από το τέλος της σεζόν 2021-22 μέχρι τώρα στον Ολυμπιακό είναι για να διδάσκονται προς αποφυγή στα πανεπιστήμια του ποδοσφαίρου αφού πραγματικά ακόμα και μια σχολική ομάδα θα είχε μια πιο ορθολογική ανάγνωση των αναγκών και των απαιτήσεων του τμήματος.

Η... καρδάρα με το γάλα χύθηκε και αν μη τι άλλο, εμείς εδώ στο RedGoal και εγώ προσωπικά τα γράφαμε και βαράγαμε καμπανάκια όταν άλλοι σας δούλευαν μέσα στα μούτρα σας λέγοντάς σας για Ολυμπιακό... γκαλάκτικος και άλλες τέτοιες αθλιότητες που μόνο γέλιο προκαλούσαν.

Και τώρα; Τί κάνουμε; Συνεχίζουμε με την ίδια τακτική και πρόσωπα που παίρνουν αποφάσεις ή φέρνουμε κάποιον γνώστη και πάμε για χτίσιμο από την αρχή; Ο Ολυμπιακός αν θέλει να επιστρέψει άμεσα ατη φυσική του θέση που είναι η απόλυτη κορυφή στην Ελλάδα και ένα υπολογίσιμο σύνολο στην Ευρώπη, οφείλει να βάλει ποδοσφαιρανθρώπους στο δυναμικό του.

Θα το γράψω για... νιοστή φορά αλλά αλήθεια δεν με κουράζει μιας και είναι το σωστό και ορθολογικό. Φέρτε αθλητικό-τεχνικό διευθυντή... χθες να στήσει ομάδα από το μηδέν. Οι νυν παρόντες δοκιμάστηκαν και απέτυχαν παταγωδώς. Είναι δυνατόν να ξαναπάρουν αποφάσεις;

Πραγματικά μου φαίνεται αδιανόητο να αποφασίσουν για προπονητή, μεταγραφές και τα πάντα όλα αυτοί που έκαναν 30 μεταγραφές και "βγήκε" η μιάμιση ενώ κατάλληλο τεχνικό δεν πετυχαίνουν ούτε κατά λάθος. Είναι κρίσιμο το "σταυροδρόμι" για τους Πειραιώτες και πρέπει να γίνουν όλα σωστά. Όλα τα βήματα ένα προς ένα μελετημένα και με μηδενικό περιθώριο λάθους.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Pitbull

36 σχόλια

  • 1925
    1925 Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 11:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Το νέο αφήγημα :
    φέρτε "αθλητικό διευθυντή" και θα φτιάξουν όλα.

    Μερικοί ΚΑΝΟΥΝ πως δεν καταλαβαίνουν.
    Ο λαός μας, έχει μια παροιμία : το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι"

    # Free Olympiacos

  • όχι άλλο Ρέαμπτσιουκ
    όχι άλλο Ρέαμπτσιουκ Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 23:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ σε όλα με τον Αλέξανδρο, πλην της πολιτικολογιας στην 1η παράγραφο. Αποχή για να πάρει το μήνυμα αυτή η αλαζονική διοίκηση ότι εδώ και δυο σεζον έχουν τερματι3το κοντέρ του παραλογισμού και της ανικανότητας. Μην ταΐζετε τους Καραπαπάδες.

  • Νικος 7
    Νικος 7 Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 13:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαρινακικος (τον οποιο σιχαινομαι και προτιμω Κοκκαλη), διοτι θα παρω διαρκειας και θα ειμαι διπλα στην Μεγαλη Μου Αγαπη...

    Κι ας εχασε το 5ο της Πρωταθλημα απο το 1996....

    Οκ ρε μαγκες τοτε ειμαι Μαρινακικος, Προβατο και οτι αλλο θελετε, ΤΙΜΗ ΜΟΥ.

    ΥΓ:Για κομματα Βουλη πολιτικους κλπ δεν θα απαντησω διοτι ως γνωριζω το Ρεντγκολ (και καλα κανει) απαγορευει τετοιες συζητησεις εδω μεσα.

    Θεωρω οτι το μηνυμα του φιλου Αλεξανδρου περασε κατα λαθος

    ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΦΟ ΜΟΥ

  • Κώστας Νίκαια
    Κώστας Νίκαια Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 13:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ απόλυτα με το κείμενο του redgoal

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 10:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα .Τελικα αν δεν μπορεις να γραψεις το σχολιο σου χωρις ταυτοχρονα να χαρακτηριζεις εναν αλλο ,δυο τινα συμβαινουν .Η εχει τραυματικες εμπειριες απο την οικογενεια του ,η το σχολειο του που αχρηστο σε ανεβαζανε , ηλιθιο σε κατεβαζανε η τωρα στον εργασιακο σου βιο εισαι σαν τον κοκοβιο στις Ελληνικες ταινιες,δηλ εισαι της σφαλιαρας ,οποτε οταν σχολας πιανες το πληκτρολογιο και οποιον παρει ο χαρος.Υ.Γ. Δηλαδη στην καφετερια εναν φρεντοτσινο τον παραγγελνεις φρεμπεεεεεετςςςςςς.Και που να σφιξουν οι ζεστες.Υ.Γ2Μαρινακη πουλα κι ας ερθει η μαριγω να αγορασει.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 10:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Σοβαρά τώρα αγαπητό redgoal;
    Για να μας πουν όλοι αυτοί που δεν θέλουν τον Μαρινάκη ποιος νάρθει;
    Ονόματα, όχι σαχλαμάρες και αοριστίες και αν είναι κάτι πολύ καλύτεροι πρώτοι εμείς οι Ολυμπιακοί θα το αποθεώσουμε!!!!!
    Γιατί οι αρχιμπούρδες και οι αερολογίες έχουν κι ένα όριο!!!!
    Αυτοί που μας θέλουν να γίνουμε σαν τις ομάδες τους με τους Μελλισανοαφραγκούζους για να μη πούμε κάτι χειρότερο και το παίζουν δήθεν αγανακτησμένοι Ολυμπιακοί, για να γίνουμε θλιβεροί σαν και δαύτους, με κάθε 10 χρόνια πρωτάθλημα μέσα από όργια και άλλα αίσχη συμμαχιών, αυτά να τα ξεχάσουν!!!!!
    Εμείς είμαστε μόνοι μας γιαυτό είμαστε μοναδικοί, γιατί δεν θέλουμε "δεκανίκια" και οι άλλοι θα μας βλέπουν με κυάλια όπως πάντα, 47 εμείς 40 όλοι οι άλλοι, αυτό λέει η ιστορία και η πραγματικότητα και όχι οι μπούρδες και οι σάχλες!!!!
    Και βεβαίως σε όλα τα αθλήματα αυτό συμβαίνει και αυτή είναι η διαφορά μας με τους άλλους!!!!
    Όποιοι έχουν αντίρρηση και θέλουν να γίνουμε σαν δαύτους τους ανύπαρκτους να πάνε εκεί να το απολαύσουν!!!!!!

  • melanuras7
    melanuras7 Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 10:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα σας. Για να μην εχετε αντιπαραθεσεις μεταξυ σας, σας λεω αυτο. Ο ΟΣΦΠ εχει παρει 22 Πρωταθληματα σε 25 χρονια!!!!!!!! Καποια χρονιά θα χασει και ενα Πρωταθλημα. Δεν χαθηκε ο κοσμος. Δεν μπορει ο ΟΣΦΠ εσαει να περνει Πρωταθληματα. Ελεος. Μια χρονιά παμε να το χασουμε και κανετε λες κι εχει ερθει το τελος του κοσμου. Ολυμπιακος ειμαστε και θα ορθοποδησει η ομαδα αμεσα. Ο Μαρινακης ηταν που πειρε την ομαδα απ'τον Κοκκαλη και του εδωσε ΗΔΗ!!! σε 11 χρόνια 10 τιτλους και ισαριθμες εξοδους στην Ευρωπη. Αυτος ειναι που ενω οι αλλοι βολοδερνανε στην αφανεια, ο ΟΣΦΠ εκπροσωπουσε ΜΟΝΟΣ του την Ελλαδα. Μην κανετε σαν να μην εχει συμβει τιποτα τοσα χρόνια. ΠΡΩΤΟΙ ημασταν και ΠΡΩΤΟΙ ειμαστε. Ολα θα γινουν και πολι σωστα οπως ηταν μεχρι τωρα. Απο εναν Ηρακλειωτη Ολυμπιακο.

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 10:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Μου αρέσει αυτή η φαγωμαρα που πέφτει ανάμεσα στους ολυμπιακούς !!! Δείχνει , υγεία ,πάθος , αρρώστια !!! Οι χαρακτηρισμοί αποκορύφωμα της εκτόνωσης !!! Γίδια , πρόβατα , σανοφαγοι,βελαζοντες , σκουζοντες , πρωσοπικες αντιπαραθέσεις για το ποιος έχει δίκιο ,άδικο , ΑΡΩΣΤΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ,αυτοί είμαστε !!! Η συνταγή είναι απλή !!! Αν δεν ξέρεις να μαγειρέψεις αν πατήσεις στο γκουγκλε Φασαλαδα θα σου βγάλει συνταγές !!! Παίρνεις τα υλικά και τη φτειαχνεις !! Αν πατήσεις ποδοσφαιρική ομάδα σου βγάζει προπονητής παίχτες (υλικά ) !!! Εδώ είναι το θέμα ποιος διαλέγει τα υλικά !!!! Αν δεν εμπιστεύεσαι το μάγειρα ( προπονητή ) παίρνεις κάποιον που ξέρει από υλικά (παίχτες) μπορεί να διακρίνει αν είναι φρέσκο το σέλινο αν βράζουν οι φασολες (τεχνικός διευθυντής η όπως αλλιώς θέλετε να τον ονομάζεται) εγώ θα τον ελεγα ποδοσφαιρανθρωπο !!! Να κόβει ρε παιδί λίγο το μάτι του !! Αν δεν έχεις δίπλα σου έναν τέτοιο πας χαμένος !!! Βάλε δύο έμπιστους που να ξέρεις ότι το κάνουν για το καλό της ομάδας !!! Που θέλω να καταλήξω , ότι έχουν περάσει πολλές μορφές από τον Ολυμπιακό και δεν υπάρχει κανένας από τις μεγάλες αυτές προσωπικότητες στην ομάδα !!! Δεν γράφω ονόματα αλλά υπάρχουν πολλοί !! Το θέμα είναι ότι ψωνίζουμε από κάνα δυο μαγαζιά και από τις αποθήκες τους !!! Εκεί δεν έχει τα υλικά που χρειάζεται η ομάδα !!! Διαβάζω εδώ και εκεί ότι χρειάζεται δύο χρόνια για να φτειαξει ομάδα ο Ολυμπιακός !!! Ναι το γράφουν οι ειδιμονες !!! Με πιάνουν τα γέλια !!!! Φέτος στη χειρότερη χρονιά μας μέχρι πριν τρεις αγωνιστικές μας έτρεμαν !!! Μετά ατομικά λάθη , κοράκια , λάθη Μαριγώς μας πάτωσαν ξανά !!! Αν είχες ένα δίδυμο Μελπεργκ, Αβραάμ, στα σέντερ μπακ ,ένα Γκιγιέρμο στη θέση του Βίλα δίπλα στο Χουάν ,ένα Ποντεσε στα εξτρέμ έστω μόνο με αυτούς δε θασουν ομάδα ? Το κάνουμε θέμα για να δείξουμε ότι θέλει χρόνο για να κτήσεις ομάδα !!! Για Ευρώπη συμφωνώ απόλυτα !!! Αλλά για Κουλές Πόες και Ορκ για πλάκα τους παίρνεις το πρωτάθλημα !!! Έτσι όπως πάει το πράγμα θα βγούμε σε αυτό το κοφερνσε οπότε ευκαιρία είναι και Ευρώπη με εύκολες ομάδες να παίζεις και το πρωτάθλημα να πάρεις και ομάδα να φτιάξεις !!! Τα υλικά και ο μάγειρας κάνουν το φαγητό !!! Αυτοί πάντως που ασχολούνται μεχρι τώρα με μεταγραφές είναι παράδειγμα προς αποφυγήν !!! Άσχετοι , πανασχετοι έως επικίνδυνοι για την ομάδα !!! Δρόμο !!! Έχουν γελοιοποιηθεί τελείως το ποσοστό επιτυχίας τους αγγίζει με τα βίας το 5% !!!!

  • Red Jorge
    Red Jorge Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 09:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλίμονο να γυρίσουμε την πλάτη στον Ολυμπιακό μας και να σταματήσουμε να υποστηρίζουμε την ομάδα ειδικά τώρα που βρίσκεται σε αυτή τη θέση με έναν πρόεδρο που κοροιδεύει και έχει κανει την ομάδα έρμαιο της προσωπικής του ατζέντας (μην σταθώ στο γεγονός ότι έχει μικρύνει το μέγεθος της ομάδας με το επίπεδο του ίδιου και των συνεργατών του). Συνεπώς, θα δώσω τα εύσημα στους συνοπαδούς μου που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα έχοντας κριτική σκέψη και γνωρίζοντας απόλυτα τι πρεσβεύει ο Θρύλος μας... υποστηρίζουμε τον Ολυμπιακό μας και όχι τον Μαρινιακό.
    Το μείζον θέμα λοιπόν είναι πως θα βγει ο Θρύλος μας απο αυτή την ομηρία που τον έχει καταντήσει μαριονέτα στα προσωπικά συμφέροντα του Μαρινάκη.

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 09:07 Σύνδεσμος σχολίου

    RG, γνωρίζεις αν με την τρίτη θέση εξασφαλίζουμε το γιουρόπα λίιγκ ή πέφτουμε στο κόνφερενς; Αν δεν πάρουμε ούτε την τρίτη, η τέταρτη θέση πού βγάζει;

    REDGOAL: Europa θα βγει ο ΠΑΟΚ μέσω Κυπέλλου. Εμείς πάμε για Conference

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...