roumeliotis

Carwiz

Τίποτα δεν χάθηκε αλλά και τίποτα δεν...πείθει

casino loutrakiou
redwell

Για... νιοστή φορά την τρέχουσα σεζόν ο Ολυμπιακός πυροβολάει τα πόδια του και πραγματικά κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην κατακτήσει τον τίτλο. Τρόπος του λέγειν φυσικά, αλλά ουσιαστικά έτσι ακριβώς είναι μιας και οι ερυθρόλευκοι έχουν πετάξει στα σκουπίδια διψήφιο αριθμό βαθμών στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στα πλέι οφ, που αν δεν το είχαν κάνει τώρα θα μετράγανε αντίστροφα για τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός το παίρνει και ο Ολυμπιακός το χάνει. Η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ είναι κατά την ταπεινή μου άποψη μέτριες ομάδες περιορισμένων δυνατοτήτων και το γεγονός ότι είναι στα ίδια επίπεδα με τους ερυθρόλευκους δεν οφείλεται στην αγωνιστική εκτόξευσή τους αλλά στην καθίζηση του Θρύλου.

Ο Ολυμπιακός έπεσε ποιοτικά αρκετά τον τελευταίο ένα-ενάμιση χρόνο και ήρθε στο ίδιο λέβελ με αυτούς και φυσικά το πληρώνει μέχρι τώρα με ταπεινωτικούς αποκλεισμούς από την Ευρώπη και κατά πάσα πιθανότητα αποκλεισμό και από το κύπελλο μιας και το 3-0 από την ΑΕΚ, μοιάζει δύσκολο να ανατραπεί.

Τι μένει; Ο τίτλος του πρωταθλητή. Γκέλαρε ο Παναθηναϊκός στον Βόλο και εσύ τι έκανες; Από 2-0 ισοφαρίστηκες σε 2-2 στο τελευταίο εικοσάλεπτο από τον Άρη στο Καραϊσκάκη και ενώ γνώριζες πως με νίκη θα ήσουνα στο -1 από την κορυφη και με 8 αγωνιστικές να υπολείπονται.

Χάθηκε κάτι; Εκτός από δυο πολύτιμους βαθμούς, απολύτως τίποτα άλλο. Υπάρχει ακόμα δρόμος αλλά φίλοι μου, προσωπικά δεν πείθομαι ότι δεν θα ακολουθήσει κι άλλο στραβοπάτημα, κι άλλο μπλακ-άουτ, κι άλλες άστοχες και ακαταλαβίστικες επιλογές του προπονητή, κι άλλα "δώρα" των αμυντικών του Ολυμπιακού που είναι επιπέδου ΟΦΗ και Άρη και όχι της κορυφαίας δύναμης της χώρας μας.

Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά φοβάμαι ότι δεν θα βγω κι αυτό γιατί πραγματικά δεν με πείθει η ομάδα ότι μπορεί να παίξει 8 αγώνες με το μαχαίρι στα δόντια και να κατακτήσει τον τίτλο. Είναι πολλά τα αγωνιστικά... στραπάτσα μέσα στη σεζόν με κάτι Βόλους, ΠΑΣ Γιάννενα, Ατρόμητους και άλλους που πραγματικά δεν ξέρω πώς μπορεί να βγάλει η ομάδα την καρδιά του πρωταθλητή και να πάρει το 48ο.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Pitbull

4 σχόλια

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 22:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Προφανώς και τίποτα δεν χάθηκε, θεωρητικά ακόμα κι ο Βόλος αν κάνει 3Χ8=24 βαθμούς με ήττες και "αλληλοφαγώματα" των υπολοίπων μπορεί να βγει πρωταθλητής! Η διαφορά των 3 βαθμών είναι θέμα (υπό συνθήκες) μιας νίκης!
    Τα ερωτήματα είναι:
    - ΜΠΟΡΟΥΜΕ; Ναι μπορούμε με σαφώς πιο ορθολογική διαχείριση του όποιου υλικού έχουμε και εννοώ διαχείριση της χρησιμοποίησης των παικτών στο σύνολο των υπολοίπων αγώνων, αλλά και σε κάθε αγώνα ξεχωριστά (θέση, τακτική κτλ), ώστε να πάρουμε από τον καθένα το 100% που μπορεί να δώσει. Σε καμία περίπτωση δεν είναι οι άλλοι καλύτεροι από εμάς!
    - ΘΕΛΟΥΜΕ; Τραγικό να υπάρχει το ερώτημα αν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θέλει να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά οι κινήσεις της διοίκησης από την αρχή της χρονιάς θέτουν αυτό ακριβώς το ερώτημα!
    Κάποια στιγμή είχε τεθεί (από την διοίκηση νομίζω) ο στόχος να πάρουμε τα πρωταθλήματα 2023-24-25 ώστε με την συμπλήρωση 100 ετών ζωής του ΘΡΥΛΟΥ μας να έχουμε 50 πρωταθλήματα. Γιατί δεν ταυτίστηκαν διοίκηση-προπονητής-παίκτες με αυτό τον στόχο, όπως είχε γίνει κάποτε με τα 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα; Γιατί δεν έγινε και αυτός ο στόχος ψύχωση όπως τότε;
    Οφείλει κάποια στιγμή η διοίκηση, αν όχι να απολογηθεί για τις ενέργειες και πρακτικές της φετινής χρονιάς, τουλάχιστον να μας γνωστοποιήσει το πλάνο της για την επόμενη. Τα σόου στις συνελεύσεις της ΕΠΟ και οι άναρθρες κατά πάντων κραυγές στα ΜΜΕ έχουν γίνει τουλάχιστον γραφικές (σε επίπεδο Λουτσέσκου) και δεν ποιούν τιμή στον δοξασμένο μας σύλλογο. Πρακτικές και συμπεριφορές ανώριμου 15χρονου δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με την Πειραιώτικη ΜΑΓΚΙΑ!!!

  • George Melanuras
    George Melanuras Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 22:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Οταν 3 προπονητες, φευγουν μεσα σε διστημα 7 μηνων σαν αποτυχημενοι, τι καταλαβενετε, οτι φταινε αυτοι, η οι παικτες? Ανιδεοι εκει στην διοικηση. Σκεφτειτε λιγο. Καποιο ιχνος μυαλου...

  • Γυμνός με τα χέρια στις τσέπες
    Γυμνός με τα χέρια στις τσέπες Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 21:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Η διοίκηση είναι για κλάματα... παράτησαν την ομάδα από την αρχή της χρονιάς

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 18:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστό το άρθρο του RG αλλά εμείς σώνει και καλά θέλουμε να αυτοκτονήσουμε. Ακατανόητο εντελώς.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...