roumeliotis

Carwiz

Απόδειξη... τίτλου στην Τούμπα

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός κάνει τη χειρότερη σεζόν των τελευταίων ετών μέχρι τώρα και εκτός του ότι αποχαιρέτησε νωρίς νωρίς κάθε όνειρο ευρωπαϊκής διάκρισης, είναι πίσω και στη βαθμολογία της Super League μιας και βρίσκεται στην 4η θέση.

Κι όμως, ακόμα και ο φετινός κάκιστος και ερασιτεχνικά σχεδιασμένος Θρύλος, αν βρει έστω κατά το ελάχιστο τρία-τέσσερα ορθολογικά πράγματα να κάνει στο χορτάρι, μπορεί να φτάσει στον τίτλο.

Απέναντί του δεν έχει τίποτα... μεγαθήρια αλλά ομάδες χαμηλότατου ποδοσφαιρικού επιπέδου και αν οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο -5 από την κορυφή, υπεύθυνοι είναι οι ίδιοι και κανένας άλλος μιας και ένας ακόμα και μέτρια στημένος Ολυμπιακός θα ήταν ήδη στο +10 και θα ψάχναμε για τον δεύτερο.

Και εκεί που πετάς βαθμούς με ΠΑΣ Γιάννινα, νικάς με το... ζόρι τον Άρη, χάνεις κι άλλους βαθμούς με τον Ατρόμητο και δυσκολεύεσαι με τον ΟΦΗ, οι συνδιεκδικητές αποδεικνύουν πόσο "καφενεία" είναι και τα πάνε ακόμα χειρότερα. 

Ξαφνικά, βρίσκεσαι για τα καλά μέσα στο παιχνίδι του τίτλου ακόμα και αν δεν το πιστεύεις καλά καλά εσύ ο ίδιος καθώς η ενίσχυση στην καρδιά της άμυνας η οποία είναι και το άλυτο πρόβλημα σου δεν ήρθε ποτέ, τα εξτρέμ-στοιχήματα Κανός και Μπουτούτσι ήρθαν τελευταία μέρα των μεταγραφών, ο Ραμόν δύσκολα θα εκπαραθυρώσει από την ενδεκάδα τον Ρέαμπτσιουκ και ο Μπακαμπού θα πρέπει να αποδειχθεί βιονικός.

Κι αυτό διότι αν τυχόν τραυματιστεί, ο Ελ Αραμπί δύσκολα θα βγάλει σερί ενενηντάλεπτα και να είναι αποδοτικός, τουλάχιστον με την εικόνα που δείχνει φέτος.

Και ενώ συμβαίνουν όλα τα παραπάνω έχεις μοναδική ευκαιρία να γυρίσεις τα πάντα... τούμπα κάνοντας διπλό στην Τούμπα. Θα είναι "δήλωση" μια νίκη παιρνώντας αέρα από την έδρα του ΠΑΟΚ στο επερχόμενο ντέρμπι. Κάτι ανάλογο δηλαδή με αυτό που έκαναν οι Θεσσαλονικείς στη Λεωφόρο με το 0-3 επί του Παναθηναϊκού προ ημερών.

Τώρα τελείωσαν τα μα και τα μου και τα σου και τα του... Δεν έχει άλλες δικαιολογίες. Μίτσελ και παίκτες καλούνται να φύγουν με μεγάλο διπλό από την Τούμπα και να προκαλέσουν... τσισάκια στα μπατζάκια των υπόλοιπων που λιγουρεύονται τον τίτλο. 

Για μένα είναι το ματς της χρονιάς αυτό με τον ΠΑΟΚ. Είναι το παιχνίδι που καθορίζει τα πάντα. Πας, τους γλεντάς και φωνάζεις δυνατά "μάγκες, όσο χαρήκατε χαρήκατε. Από 'δω και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς και εσείς πίσω στα καβούκια σας". Μπορεί να τα καταφέρει ο Ολυμπιακός; Θεού θέλοντος και Μίτσελ... επιτρέποντος, μπορεί. Τα υπόλοιπα στο χορτάρι.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Pitbull

9 σχόλια

  • Αλεξανδρος
    Αλεξανδρος Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 20:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Οταν λεω μας φτανει και το Χ να εξηγησω οτι φυσικα και δεν πρέπει να έχουμε απώλεια βαθμών αλλά θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικά τα παιχνίδια με αεκακι σε πρωτάθλημα και κύπελο. Πιστεύω ότι τον παοκ θα τον τελειώσουμε στα πλειοφ αν οχι τωρα.

    Θεωρω οτι δεν πρέπει να ρισκάρουμε να δώσουμε αέρα στην αεκ στο κύπελο γιατί αν καταφέρει να μας αποκλείσει τότε θα μας κόστισει σε ψυχολογία στο ντερμπι για το πρωταθλημα (που σιγουρα ειναι μακρια ακομα αλλα η κακη ψυχολογια απο ενδεχομενο αποκλεισμο υπαρχει κινδυνος να μας επηρεασει). Πρέπει εμείς να κάνουμε ζημια στην ψυχολογια της αεκ.

  • Γιωργος
    Γιωργος Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδια καλησπερα.Θετικη σκεψη να εχουμε,και να σταματισουμε γκρινια.Και την Κυριακη 2 απο τουμπα εως Καισαριανη.

  • Αλεξανδρος
    Αλεξανδρος Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 18:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Πες μας λίγο ποιους παίκτες αποκαλείς σαπακια ρε Καρλοβασι... Ετσι να μαθουμε κ εμεις λιγη μπαλιτσα απο τους διαβασμενους σαν εσενα...

  • Αλεξανδρος
    Αλεξανδρος Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 17:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Μας φτανει και το Χ στην Τούμπα. Εμένα μ ενδιαφερει να εγκαινιάσουμε το νέο σπίτι της Κούλας με ένα βαρβάτο διπλό, ν αρχισει να γράφει το κοντέρ και στο νέο κοτέτσι. Άλλωστε πρέπει να μειώσουμε την βαθμολογικη διαφορα στο πρωτάθλημα και να τους κόψουμε τον αέρα.

  • Οικονομόπουλος Πάρης Νέο Καρλόβασι
    Οικονομόπουλος Πάρης Νέο Καρλόβασι Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 16:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Οπως τα γράφετε. Πας κερδιζεις και τρεμουν μετα. Αλλα πώς να κερδισεις με τα σαπακια και την κλαψα για τη διαιτησια. Κουλα γιναμε

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 13:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Σαν την παλια διαφημιση της εφοριας.Πηρες αποδειξη?Πιενες λεμε.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 13:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Προσωπικά, έχοντας ζήσει και παλαιότερες καταστάσεις, θα έλεγα ότι καλύτερο θα ήταν σε πρώτη φάση να λέμε να μη φύγουμε από κει με κάνα ντορτι.

  • AngK7
    AngK7 Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 12:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Η τελευταίες δύο παράγραφοι τα λένε ΟΛΑ ! Έτσι ακριβώς ! Αν δεν.... στην τούμπα τελείωσε το πρωτάθλημα..... και μένει το κύπελλο και αν δεν..... την Πέμπτη όλα τέλος...... Επομένως αυτή την εβδομάδα κρίνονται όλα !

  • Αρης
    Αρης Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 10:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ και επαυξάνω με το άρθρο.0-1 και άντε γεια

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...