roumeliotis

Carwiz

Με έδρες Αγγλίας και G/G στο 2.05

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (09/03) περιέχει επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Premier League ξεχωρίζουν τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον και Άρσεναλ-Μπρέντφορντ. Στη Serie A, η Τζένοα υποδέχεται τη Μόντσα. Στη Bundesliga, η Άουγκσμπουργκ φιλοξενεί τη Χάιντενχαϊμ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας ενώ μην ξεχνάτε ότι για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον (14:30)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι της πόλης. Δεύτερη σερί ήττα στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, απέχει στο -11 από την τετράδα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Έβερτον συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, υπέστη εντός έδρας ήττα 3-1 από τη Γουέστ Χαμ. Χωρίς τρίποντο για 10 (5 ισοπαλίες, 5 ήττες) διαδοχικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Προγνωστικό: Περιμένουμε αντίδραση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη σταθερά ντεφορμέ Έβερτον. Ποντάρισμα στον άσο (1) με 1.87 απόδοση.

Άουγκσμπουργκ – Χάιντενχαϊμ (16:30)

Η Άουγκσμπουργκ ήταν απολαυστική και διέσυρε εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 6-0 τη Ντάρμσνταντ. Δεύτερο κολλητό τρίποντο στη Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, βρίσκεται περίπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Χάιντενχαϊμ ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Μόλις μία νίκη στις οκτώ πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 5 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Προγνωστικό: Άουγκσμπουργκ και Χάιντενχαϊμ συνθέτουν ζευγάρι με καλές προϋποθέσεις για υψηλό σκορ. Πάμε με το Over 2.5 Goals σε απόδοση 1.65.

Άρσεναλ – Μπρέντφορντ (19:30)

Η Άρσεναλ πραγματοποίησε καταιγιστική εμφάνιση, διαλύοντας εκτός έδρας με σκορ 6-0 την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Μετράει επτά (7) διαδοχικές επιτυχίες στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, απέχει στο -2 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Η Μπρέντφορντ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με αντίπαλο την Τσέλσι. Συμπλήρωσε τέσσερις (1 ισοπαλία, 3 ήττες) σερί αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην κατηγορία, βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Άρσεναλ αναμένεται να διευρύνει το νικηφόρο σερί. Επιλογή το combo bet 1+Over 2.5 Goals σε τιμή 1.65.

Τζένοα – Μόντσα (21:45)

Η Τζένοα ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από την πρωτοπόρο Ίντερ, αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η Μόντσα έκανε κάκιστη εμφάνιση, διαλύθηκε εντός έδρας με σκορ 4-1 από τη Ρόμα. Δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των πέντε (3 νίκες, 2 ισοπαλίες) υποχρεώσεων στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Τζένοα και Μόντσα συνθέτουν ενδιαφέρον ζευγάρι, περιμένουμε από τις δύο ομάδες να βρουν λύσεις στο σκοράρισμα. Επιλογή το καλοπληρωμένο Goal/Goal με 2.05 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...