roumeliotis

Carwiz

Γκολ Champions και Combo 1.97 στη Λισαβόνα

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τετάρτης (06/03) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς για τη φάση των «16» του Champions League διεξάγονται τα ζευγάρια: Ρεάλ Μαδρίτης-Λειψία και Μάντσεστερ Σίτι-Κοπεγχάγη. Στο Europa League, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποδέχεται την Αταλάντα. Στην Championship Αγγλίας, η Σαουθάμπτον φιλοξενεί την Πρέστον. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας ενώ μην ξεχνάτε ότι για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Αταλάντα (19:45)

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας προέρχεται από το οριακό εντός έδρας τρίποντο με σκορ 3-2 επί της Φαρένσε. Βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας. Στο +1 από τη Μπενφίκα και με παιχνίδι λιγότερο, στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Η Αταλάντα ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 από τη Μπολόνια. Υποχώρησε στην 6η θέση της βαθμολογίας στη Σέριε Α Ιταλίας, απέχει στο -5 από την τετράδα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Αταλάντα αγωνίζονται με επιθετική φιλοσοφία, αμφότερες σκοράρουν με συνέπεια. Επιλογή το combo bet Goal/Goal+Over 2.5 Goals με 1.97 απόδοση.

Σαουθάμπτον – Πρέστον (21:45)

Η Σαουθάμπτον επέστεψε στις επιτυχίες, κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 4-3 τη Μπέρμιγχαμ. Διέκοψε το αρνητικό σερί των δύο ηττών στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, απέχει στο -8 από την απευθείας άνοδο, αλλά με ματς λιγότερο από την Ίπσουιτς. Η Πρέστον προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Χαλ. Αήττητη για επτά σερί αγωνιστικές στην αγγλική Τσάμπιονσιπ, με απολογισμό: 4 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Η Σαουθάμπτον υπερέχει σε όλα τα επίπεδα και περιμένουμε να συνεχίσει με νίκη τις υποχρεώσεις της. Ποντάρισμα στο combo 1+Over 1.5 Goals με απόδοση 1.65.

Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία (22:00)
Α’ Ματς, Λειψία-Ρεάλ Μαδρίτης: 0-1

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στη Βαλένθια. Διατηρείται σταθερά στην κορυφής της βαθμολογίας στην ισπανική Λα Λίγκα, βρίσκεται στο +7 από τη Χιρόνα, έχει ξεκάθαρο προβάδισμα στη μάχη του τίτλου. Η Λειψία διέλυσε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 4-1 τη Μπόχουμ. Άμεση επιστροφή στα τρίποντα στη Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, απέχει σε απόσταση βολής από την είσοδο στην τετράδα.

Προγνωστικό: Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προβάδισμα πρόκρισης, τη στιγμή που η Λειψία καλείται να ρισκάρει σε μεγάλο βαθμό. Πάμε με το ασιατικό Over 3 Goals σε τιμή 1.80.

Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη (22:00)
Α’ Ματς, Κοπεγχάγη-Μάντσεστερ Σίτι: 1-3

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο ντέρμπι της πόλης. Αήττητη για 12 (10 νίκες, 2 ισοπαλίες) σερί αγωνιστικές στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται στο -1 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Η Κοπεγχάγη ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 από τη Μίντιλαντ στο ντέρμπι κορυφής. Απέχει στο -3 από την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα Δανίας.

Προγνωστικό: Το σκορ της πρώτης αναμέτρησης δεν αφήνει περιθώρια στην Κοπεγχάγη, που δεν έχει λόγο να παίξει με σκοπιμότητες. Ποντάρισμα στο Over 3.5 Goals με 1.95 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...