roumeliotis

Carwiz

Τρία καλοπληρωμένα Bets από 2.00 ως 3.25

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (03/03) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Στη Serie A, η Νάπολι υποδέχεται τη Γιουβέντους. Στη LaLiga, η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί τη Γρανάδα. Στη Ligue 1 Γαλλίας, η Μονπελιέ κοντράρεται με το Στρασβούργο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας ενώ μην ξεχνάτε ότι για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Βιγιαρεάλ – Γρανάδα (15:30)

Η Βιγιαρεάλ επιβλήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-1 απέναντι στη Σοσιεδάδ. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, παραμένει αήττητη για έξι (2 νίκες, 4 ισοπαλίες) διαδοχικές αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα. Η Γρανάδα προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την ουραγό Αλμερία. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για έξι σερί παιχνίδια στην κατηγορία, απέχει στο -10 από την παραμονή, αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα από τη Θέλτα.

Προγνωστικό: Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Βιγιαρεάλ, ωστόσο περιμένουμε να σκοράρει η Γρανάδα. Επιλογή το καλοπληρωμένο combo bet 1+Goal/Goal με 3.25 απόδοση.

Μονπελιέ – Στρασβούργο (16:00)

Η Μονπελιέ διαλύθηκε με το εκτός έδρας 4-1 από τη Μαρσέιγ, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις επτά τελευταίες αγωνιστικές στη Λιγκ 1 Γαλλίας, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Το Στρασβούργο ηττήθηκε στα πέναλτι στην έδρα της Λιόν, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του γαλλικού Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα με σκορ 3-0 από τη Μπρεστ. Χωρίς νίκη στην κατηγορία για έξι κολλητές υποχρεώσεις, απολογισμός: 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Προγνωστικό: Μονπελιέ και Στρασβούργο συνθέτουν ενδιαφέρον ζευγάρι, αναμένουμε από τις δύο ομάδες να βρουν λύσεις στο σκοράρισμα. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με απόδοση 1.78.

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός (19:30)

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-1 από τον Βόλο. Προέρχεται από μόλις μία νίκη στις έξι πρόσφατες αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 του Άρη, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί. Αήττητος για οκτώ διαδοχικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, απέχει στο -3 από την κορυφή και την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΑΕΚ.

Προγνωστικό: Επικίνδυνη έξοδος για τον Παναθηναϊκό, ο ΟΦΗ έχει την ποιότητα μεσοεπιθετικά για να προβληματίσει. Πάμε με το Goal/Goal σε τιμή 2.00.

Νάπολι – Γιουβέντους (21:45)

Η Νάπολι ήταν καταιγιστική, διαλύοντας εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 6-1 τη Σασουόλο. Επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από τρεις (2 ισοπαλίες, 1 ήττα) αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, συνεχίζει να έχει ελπίδες για να προλάβει την ευρωπαϊκή έξοδο. Η Γιουβέντους νίκησε στις λεπτομέρειες εντός έδρας με σκορ 3-1 και ανατροπή τη Φροζινόνε. Πρώτη νίκη μετά από τέσσερις (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) αποτυχημένες προσπάθειες στο ιταλικό πρωτάθλημα, παραμένει σταθερά στη 2η θέση.

Προγνωστικό: Νάπολι και Γιουβέντους έχουν θέματα στην άμυνα, αμφότερες δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει το ποντάρισμα στο Over 2.5 Goals με 2.35.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...