roumeliotis

Carwiz

Μάντσεστερ Σίτι στο 1.88 και Over

casino loutrakiou
redwell

Στο κουπόνι της Τετάρτης (19/04/23) ξεχωρίζουν οι δύο ρεβάνς από την προημιτελική φάση του Champions League. Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Ίντερ φιλοξενεί την Μπενφίκα. Στην Championship Αγγλίας, η Μπλάκμπερν αντιμετωπίζει την Κόβεντρι. Στην ελληνική Super League 2, ο Ηρακλής κοντράρεται με τον Μακεδονικό. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Ηρακλής – Μακεδονικός (14:45)

Ο Ηρακλής προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’. Με 2-3 Goals ολοκληρώθηκαν και οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 2. Ο Μακεδονικός επικράτησε εκτός έδρας 1-0 απέναντι στον Αλμωπό, με γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από τέσσερις (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Αποτελεσματικός εντός έδρας ο Ηρακλής και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.82 απόδοση.

Μπλάκμπερν – Κόβεντρι (21:45)

Η Μπλάκμπερν κόλλησε στο ισόπαλο 0-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χαλ. Συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην αγγλική Τσάμπιονσιπ, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η Κόβεντρι επιβλήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-0 της ΚΠΡ και πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα. Πρώτη νίκη έπειτα από τρεις (2 ισοπαλίες, 1 ήττα) σερί αποτυχημένες προσπάθειες στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Αμφότερες κρίνονται ασταθείς το τελευταίο διάστημα, σε αναμέτρηση που λογικά θα έχει γκολ και στις δύο εστίες. Ποντάρισμα στο Goal/Goal σε απόδοση 1.88.

Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Σίτι (22:00)
Α’ ΜΑΤΣ, Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν Μονάχου: 3-0

Η Μπάγερν Μονάχου προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Χόφενχαϊμ. Μετράει μόλις μία νίκη στις τέσσερις τελευταίες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις. με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-1 κόντρα στη Λέστερ. Δέκατη (10η) διαδοχική επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις, σε αυτό το διάστημα το Over 2.5 Goals εμφανίστηκε οκτώ φορές.

Προγνωστικό: Σε εξαιρετική κατάσταση η Μάντσεστερ Σίτι και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Επιλογή το Over 1.5 Goals της αγγλικής ομάδας με 1.88.

Ίντερ – Μπενφίκα (22:00)
Α’ ΜΑΤΣ, Μπενφίκα-Ίντερ: 0-2

H Ίντερ συνέχισε την καθοδική πορεία στο πρωτάθλημα, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από τη Μόντσα. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για πέντε σερί αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 4 ήττες! H Μπενφίκα υπέστη δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, με το εκτός έδρας 1-0 από την Τσάβες. Παραμένει σταθερά στην κορυφή και στο +4 από την Πόρτο, στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Προγνωστικό: Αναγκασμένη να ρισκάρει από νωρίς η Μπενφίκα, σε παιχνίδι που αναμένουμε πολλά τέρματα. Ποντάρισμα στο Over 2.5 Goals με 1.90 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...