roumeliotis

Carwiz

Με combo Σίτι και 1.95 στην Πορτογαλία

casino loutrakiou
redwell

Στο κουπόνι της Τρίτης (11/04/23) δεσπόζουν οι δύο προημιτελικοί του Champions League. H Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, ενώ η Μπενφίκα φιλοξενεί την Ίντερ. Για τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα Κύπρου, η Πάφος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Λάρνακας.

Πάφος – ΑΕΚ Λάρνακας (19:00)

Η Πάφος ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ομόνοια, πραγματοποιώντας εμφάνιση κάτω του μετρίου. Συμπλήρωσε έξι σερί υποχρεώσεις χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα Κύπρου, με απολογισμό: 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η ΑΕΚ Λάρνακας προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για τρεις (1 ισοπαλία, 2 ήττες) διαδοχικές αγωνιστικές, απέχει στο -4 από την κορυφή με ματς λιγότερο.

Προγνωστικό: Αμφότερες θα επιδιώξουν να βγάλουν αντίδραση, σε παιχνίδι που περιμένουμε να σκοράρουν αμφότερες. Επιλογή το Goal/Goal με 1.87 απόδοση.

Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου (22:00)

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προερχόμενη από οκτώ σερί επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα σε αυτο το διάστημα το Over 2.5 Goals εμφανίστηκε σε έξι (6) περιπτώσεις! Η Μπάγερν Μονάχου είναι η μοναδική ομάδα που μετράει οκτώ νίκες σε ισάριθμες φετινές υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μαζί με την αγγλική ομάδα είναι τα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης.

Προγνωστικό: Μακράν πιο πειστική η εικόνα της Μάντσεστερ Σίτι και έχει τον πρώτο λόγο. Πάμε με το combo bet 1+Over 1.5 Goals σε τιμή 1.98.

Μπενφίκα – Ίντερ (22:00)

Η Μπενφίκα ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 από την Πόρτο στο ντέρμπι κορυφής. Παραμένει σταθερά στην κορυφή του πρωταθλήματος Πορτογαλίας, βρίσκεται στο +7 από τη 2η θέση στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Η Ίντερ συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, με την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στη Σαλερνιτάνα. Χωρίς νίκη για έξι σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Πλέον υποχώρησε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Σέριε Α Ιταλίας, απέχει στο -1 από την τετράδα.

Προγνωστικό: Αμφίρροπη αναμέτρηση και το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ποντάρισμα στα 2-3 Goals με 1.95 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...