roumeliotis

Carwiz

Μονόδρομος... η νίκη με ΠΑΟΚ στο Φάληρο

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος φιλοξενεί την Κυριακή (21/04, 20:30, Cosmote TV) τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη για την 6η ημέρα των πλέι οφς της Super League, το πρώτο ματς μετά το θρίαμβο και την πρόκριση στην Πόλη επί της Φενέρ στους "4" του Conference League.

Πέραν του... εορταστικού χαρακτήρα, το ματς με τους Θεσσαλονικείς είναι από αυτά που λέμε πως έχουν τεράστιο "πρέπει" καθώς αν δεν φτάσει στη νίκη ο Ολυμπιακός, ουσιαστικά λέει "αντίο" στην υπόθεση τίτλος.

Κρίσιμο ματς σε κατάμεστο φαληρικό παλατάκι καθώς οι φίλοι των ερυθρολεύκων αναμένεται να εξαντλήσουν και το τελευταίο εισιτήριο, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πάντως να προχωρά σε μεγάλο ροτέισον αφήνοντας εκτός παίκτες-κλειδιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βάσκος άφησε αποστολής τους Κάρμο, Ροντινέι, Φορτούνη για λόγους ξεκούρασης ενώ δεν συμπεριέλαβε στους "εκλεκτούς" του ούτε τους Αλεξανδρόπουλο, Μπιανκόν, Καμπράλ για διαφορετικούς λόγους.

Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε 120 λεπτά στην Κωνσταντινούπολη πριν από λίγες μέρες και ο Βάσκος τεχνικός θεωρεί απαραίτητο το φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα για να υπάρχει ένταση στο χορτάρι.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσικίνιο, Ελ Καμπί, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ρίτσαρντς, Μπότης, Τζολάκης, Βέζο, Ζέλσον Μαρτίνς, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Άμπι, Ρέτσος, Ντόι.

Για τον ΠΑΟΚ τώρα, υπάρχει μια σημαντική απουσία καθώς εκτός αποστολής έμεινε ο Κωνσταντέλιας, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ απόντες θα είναι και οι Εκόνγκ και Νάσμπεργκ που είναι καιρό εκτός δράσης.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...