roumeliotis

Carwiz

«Θα έχουμε αρκετές αφίξεις και αποχωρήσεις»

casino loutrakiou
redwell

Μια νίκη επί της Ρέιντζερς και μια ήττα από τη Νόριτς ήταν ο απολογισμός του Θρύλου στα φιλικά στη Μεγάλη Βρετανία με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για το ρόστερ.

Ο 42χρονος τεχνικός τόνισε πως αναμένονται αρκετές ακόμα προσθαφαιρέσεις αλλά σημασία έχει οι παίκτες που είναι τώρα διαθέσιμοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έρχονται. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού...

Για τα δύο πρόσωπα του Ολυμπιακού στα φιλικά στη Βρετανία: «Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προετοιμασία. Ήρθαμε εδώ να δοκιμαστούμε απέναντι σε ομάδες υψηλού επιπέδου. Ήρθαμε να παίξουμε απαιτητικά παιχνίδια με πιο έτοιμους αντιπάλους.

Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι. Όχι τόσο από τα αποτελέσματα, αλλά από τη διαδικασία. Θέλαμε να δοκιμάσουμε τους παίκτες, να χτίσουμε τη φιλοσοφία του παιχνιδιού μας και να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας. Θέλαμε να δώσουμε ευκαιρία σε παίκτες που έλειπαν λόγω τραυματισμών να παίξουν σε υψηλό επίπεδο. Είμαστε ευχαριστημένοι απ’ όλη τη διαδικασία».

Για τον Φρέιρε και πόσο έτοιμος είναι: «Δεν υπάρχει βαθμός ετοιμότητας στην προετοιμασία. Δεν μας ενδιαφέρει σε τι βαθμό είμαστε, αλλά σε τι βαθμό αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας. Αυτό που πετύχαμε ήταν να πάρουν τα πρώτα τους λεπτά ο Φρέιρε και ο Χουάνγκ που επέστρεψε από τραυματισμό. Να πάρουν χρόνο συμμετοχής κι άλλοι παίκτες. Ήρθαμε εδώ να γνωριστούμε καλύτερα και να δώσουμε την ευκαιρία και σε άλλους παίκτες.

Σε γενικές γραμμές έχουμε πετύχει τον στόχο μας. Σημειώνω και την περίπτωση του Μαντί Καμαρά που δεν είχε έρθει στην Αυστρία, αλλά ανταπεξήλθε πολύ καλύτερα από ό,τι περιμέναμε και πήρε περισσότερα λεπτά απ’ ότι υπολογίζαμε. Σε κανέναν δεν αρέσει όταν χάνει ο Ολυμπιακός. Ο στόχος είναι πάντα η νίκη. Δεν έχουμε φτάσει στον βαθμό που θέλουμε, αλλά σίγουρα είμαστε σε καλύτερο επίπεδο απ’ ότι πριν από πέντε εβδομάδες».

Για το αν είναι βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος δέκα μέρες: «Είτε είμαι είτε δεν είμαι, αυτόν τον χρόνο έχουμε. Φυσικά κι είμαι σίγουρος ότι σε δέκα μέρες θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Η αγορά είναι ανοιχτή και θα έχουμε αρκετές αφίξεις και αποχωρήσεις. Όσοι θα είμαστε εδώ, θα είμαστε στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και θα έχουμε τον καλύτερο βαθμό απόδοσης γα ένα ματς που το περιμένουμε όλοι».

Για την απόκτηση του Κένεντι: «Δεν ξέρω τίποτα, βλέπω μόνο όσους είναι εδώ. Όσοι είναι εδώ και μπορούμε να τους αγγίξουμε, γι’ αυτούς θα μιλάω. Δεν θα σχολιάσω κάτι άλλο. Όχι μόνο για τον Κένεντι, αλλά και για όλες τις αφίξεις που θα γίνουν στη συνέχεια. Σημασία δεν έχει ποιος θα έρθει, σημασία έχει η ομάδα. Όποιον και να ρωτήσετε στην ομάδα, αν ρωτήσετε και τον Αντόνιο Κορδόν που είναι από τους καλύτερους τεχνικούς διευθυντές στον κόσμο, θα σας πει ότι σημασία έχει η ομάδα και πώς θα καταφέρει να ενσωματωθεί στην ομάδα ο παίκτης που θα έρθει».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

7 σχόλια

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 21:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Εισαι ασχετος κυριε.Τα λενε οι κοκκινοι πητογυραδες.

  • Μενιος
    Μενιος Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέρσι χωρίς γνωστές της αγοράς και τεχνικό διευθυντή το χρήμα έρεε άφθονο και έγιναν τρομερές σπατάλες. Και φέτος που πήραν τεχνικό διευθυντή δεν έχει ούτε το μισό από το περσινό μπάτζετ με αποτέλεσμα να ψωνίζουμε από την λαϊκή. Μπράβο στη διοίκηση.

  • Κουβας7
    Κουβας7 Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 17:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεχρι τωρα, η συνεργασια σου με τον μαστορα Κορδον ειναι λιγο χειροτερη απο οτι ειχε καταφερει ο Καραπαπας περυσι μονος του. Δανεικοι χωρις οψιον και ελευθεροι β εθνικης. Α και πρεπει οπωσδηποτε να εχουν περασει απο Γραναδα. Αν αποκλειστουμε απο Ευρωπη παρεα με τον Κορδον σας βλεπω μονο να σας κουναμε μαντηλι

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 15:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρόσεξε μην πάθεις τίποτα από τα χρήσιμα συμπεράσματα που βγάζεις. Σε 10 μέρες έχουμε επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι και ακόμα ψάχνεις σέντερφορ. Ποιός δουλεύει ποιόν.

  • νασος
    νασος Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 14:56 Σύνδεσμος σχολίου

    o ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θελει 5 μεταγραφες αυτη την στιγμη χωρις καμια αποχωρηση βγαζω εξω ολεγκ αγκιμπου ..... 6αρι....σεντερ φορ......σεντερ μπακ.....αριστερο μπακ....εξτρεμ.

  • Πάνος
    Πάνος Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 14:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να έχουμε και καλή ομάδα.

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 14:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ξέρω με τι να πρωτοχαρω !!! Με τις αναχωρήσεις η με τις αφήξεις !!! Ελπίζω οι αφήξεις ναναι κοντομανικα και όχι παλτά !!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...