roumeliotis

Carwiz

Κακή εμφάνιση και ήττα 2-0 από Νόριτς

casino loutrakiou
redwell

Το... περσινό κακό αγωνιστικό του πρόσωπο σε σχέση με τον αγώνα στο «Άιμπροξ» απέναντι στη Ρέιντζερς, έβγαλε στο «Κάροου Ρόουντ» ο Ολυμπιακός και ηττήθηκε από τη Νόριτς με 2-0, στον δεύτερο και τελευταίο φιλικό αγώνα του στη Βρετανία.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έδειξε κουρασμένη απέναντι σε μια ομάδα σαφέστατα πιο μπροστά στην προετοιμασία, καθώς σε λίγες ημέρες ξεκινά το πρωτάθλημα της Championship, ήταν άτονη, χωρίς ιδέες και παραγωγικό παιχνίδι, ενώ η πίεση που προσπάθησε να ασκήσει ψηλά δεν δυσκόλεψε ιδιαίτερα τα «Καναρίνια».

Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης η πρώτη συμμετοχή του Νικολάς Φρέιρε στα «ερυθρόλευκα», με τον Αργεντινό στόπερ να αντικαθιστά τον Ντόη, κι ενώ σε λίγη ώρα (19:40) οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν στο «Ελ. Βενιζέλος» τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Κένεντι.

Με το παιχνίδι να κυλά αδιάφορο ως τότε, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20ό λεπτό, όταν σε φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Μακλίν που σούταρε από μακριά για να βρει τον Μπουχαλάκη και να αλλάξει πορεία, ο Τζολάκης δεν κατόρθωσε να αποκρούσει σταθερά και το 1-0 ήταν γεγονός, στη μοναδική ευκαιρία της Νόριτς στο ημίχρονο κι ενώ η ελληνική ομάδα δεν ανησύχησε καθόλου τον Γκαν στο ίδιο διάστημα.

Η πρώτη ερυθρόλευκη απειλή καταγράφηκε στο 48ο λεπτό με ένα αξιόλογο σουτ του Βρουσάι που έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό οι Άγγλοι διπλασίασαν ύστερα από μεγάλο και ανεπίτρεπτο σφάλμα του Τζολάκη.

Σε εκτέλεση φάουλ του Σάρα ο τερματοφύλακας έχασε την εναέρια μονομαχία από τον Ντάφι που πήδησε πολύ ψηλά και πήρε την κεφαλιά χωρίς να κάνει φάουλ και ο Σάρτζεντ, έστω με λίγη τύχη, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, που έμελλε να μείνει ως το τέλος αφού έκτοτε οι πολλές αλλαγές από Μαρτίνεθ και Βάγκνερ επηρέασαν ρυθμό και ποιότητα.

Να σημειωθεί πως αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας στον οποίο δεν σκόραρε ο Ολυμπιακός κατά την εφετινή προετοιμασία του.

ΝΟΡΙΤΣ (Ντέιβιντ Βάγκνερ): Γκαν, Στέισι (60΄ Νούνιες), Ντάφι, Γκίμπσον, Γιαννούλης (60΄ Σπρίνγκετ), Σάρα (60΄ Ίντα), ΜακΛιν, Φάσναχτ (46΄ Ρόου), Ερνάντες (60΄ Φίσερ), Σάρτζεντ (60΄ Πλακετά), Μπαρνς (75΄ Γκιμπς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Τζολάκης, Ροντινέι (46΄ Ανδρούτσος), Ρέτσος, Ντόη (60΄ Φρέιρε), Ραμόν, Ιμπόρα (73΄ Χουάνγκ), Μπουχαλάκης (60΄ Μ. Καμαρά)), Α. Καμαρά (46΄ Φορτούνης), Βρουσάι (60΄ Καρβάλιο), Μασούρας (60΄ Ελ Αραμπί), Μπιέλ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

15 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 14:56 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal δεν αναφερόμουν σε εσένα στο προηγούμενο μου σχόλιο . Κατα τα άλλα αυτή θα είναι η εικόνα του Ολυμπιακού σέ όλοι τη σεζόν. Ο ΜΑρτίνεθ άπο ότι έχει δείξει το πλάνο του είναι το πρέσινγκ για να κλέβει μπάλες και άμεση μετάβαση . Στις οργανωμένες επιθέσεις έχουμε πρόβλημα κυριώς γιατι δεν έχουμε πλάγιους . Δεν έχει νόημα να γυρίζεις την μπάλα γύρο γύρο για να βρείς την μεριά που έχεις υπεραρηθμιά και ότνα η μπάλα φτάσει εκει ο παίχτης σου να την δίνει πάλι πίσω , αρά να χάνετε η ευκαιρία , ή να μην μποριε να βγάλει μια συνεργασία ( βλέπε Ροντυνέη ) , ή να πάει στος εάνς με έναν , δες τους όλους . Για να αλλάξει αυτη η κατάσταση ο Ολυμπιακός θέλει 4 βασικούς δυνατούς ακραίους . Αν πούμε πώς ο Κενεντυ είναι ο ένας , θέμε ακόμα ενα βασικό δεξιο εξτρέμ ( τον Μόουρα ή Μπενσαρκί ) και δυο βασικα ακραία μπάκ . Τα ανέκδοτα Ραμόν και Ροντυνέη πρέπει να τελειώσουν αμα θέμε να σοβαρευτούμε .
    Κατα τα άλλα ο Χεζε που ακούγετε , δεν ξέρω redgoal αν μπορείς να το επιβαιβεώσεις , είναι πολυ καλή περίπτωση . Κατα τα άλλα όπως είχε προβλέψει έτσι γίνετε , πάμε χωρις μεταγραφές σοβαρες στα προκριματικα και μετα βλέπουμε αν κάνουμε και καμια πώληση γιατι δεν υπάρχει φράγκο

    REDGOAL: Φίλε δεν μας προκύπτει ότι υπάρχει πρόθεση να πληρωθούν μεταγραφές φέτος τύπου 5-6.000.000 ευρώ όπως με Μπιέλ. Άντε να δώσει 2.000.000 ευρώ μάξιμουμ.

  • Τάκης Πεύκη
    Τάκης Πεύκη Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 12:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα redgoal και στην ομάδα. Να πω και γω κάτι μπορεί να είναι βλακεια, να μην κάνουμε όλοι τους προπονητές. Η ΑΕΚ πήρε τον Λιβαι που τον κοιταγαμε και εμείς, τώρα ποιος τον απέρριψε δεν ξέρω. Θα πάρει χοντρά λεφτά αν τον δώσει στην Λανς και κοιτάει τον Μπαλντε που πέρσι έβαλε 12 γκολ. Εμείς τι κάνουμε και γιατί κοιτάμε παίκτες για φορ με 5,6 γκολ το πολύ και σχετικά μεγάλους; Ας κοιτάξουμε και εμείς προς τα εκεί, ειναι καλός προπονητής ο Αλμειδα και έχει μάτι. Δεν ειναι κακό, φορ δεν θέλεις;. Προσωπική άποψη εκφράζω, αν είναι λάθος οκ

  • GEO
    GEO Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 11:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά φιλικά είναι λογικά η ομάδα θα έχει σκαμπανεβασματα στην απόδοση της θα δοκιμάσει όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεσή του ο προπονητής .Το ότι αρκετοί για να μην πω οι μισοί και βάλε δεν κάνουν το ξέρουμε αλλά θα πρέπει να κρίνει και να αποφασίσει και ο Μαρτίνεθ πριν κάνει τις όποιες εισηγήσεις του

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 09:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΑΝΑΣΗΣ
    ΜΗΝ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΠΙΤΟΓΥΡΑ
    ΜΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

  • ΘΑΝΑΣΗΣ
    ΘΑΝΑΣΗΣ Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 08:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτο ειναι το μεγαλείο του Ολυμπιακού.Αλλόθρησκοι οπως η Χαλκίδα 7 να βαφτίζονται Ολυμπιακοί για να γράφουν στο site.
    Οσο για την ομάδα το φιλικό έδειξε στον προπονητή ποιοι μπορούν να σταθούν στα θελω του και τις απαραίτητες προσθήκες που πρεπει να πραγματοποιηθούν .

  • Redwhite
    Redwhite Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 00:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού είδα δίδυμο στο κέντρο ιμπορα, μπουχαλακη μπορώ να πω ότι δεν ζητάω κάτι άλλο φετος. Ευλογία να έχουμε και τους δύο και στην ίδια ενδεκάδα μάλιστα.

  • giorgos.
    giorgos. Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 23:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Έναν Σεντρε-μπακ μπακ Ηγέτη,έναν Σέντερ φορ Γκολτζη κ δύο εξτρέμ. Αυτά.
    Για Βασικοτατους μιλάμε.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Σπύρος ΟΣΦΠ
    Σπύρος ΟΣΦΠ Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 21:58 Σύνδεσμος σχολίου

    οπωσδήποτε γρήγορο 6αρι , εξτρέμ και αριστερό Μπακ! ο Ραμόν δεν είναι Μπακ !

  • 1965red
    1965red Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 21:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Διώχνουμε Ζιγκερνάγκελ Μπιτίκι Κούντε Καντέ Ρατζέλοβιτς Ακιμπού και σωστά τους διώχνουμε.
    Αλλά τόσα χρόνια κρατάμε Μπουχαλάκη
    Τουλάχιστον αυτούς υπάρχουν και ομάδες που τους θέλουν τον Μπουχαλάκη μέσα σε ένα τρίμηνο μας τον γύρισαν πίσω.

  • Άρης χ
    Άρης χ Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 21:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Τζολάκης πολύ λίγος , ουτε για δεύτερος ας πάει κάπου να ψηθεί και βλέπουμε.Μπιέλ συνεχίζει τα λάθη, χρειαζόμαστε 4-5 μεταγραφές τουλάχιστον και κάποιοι θα πρέπει να "" χαιρετήσουν" !

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...