roumeliotis

Carwiz

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Λαλά

casino loutrakiou
redwell

Εδώ και μήνες είχε ενημερωθεί να βρει ομάδα ο Κένι Λαλά, πρόταση όμως δεν έφερε και με τον Σίμε Βρσάλικο να έχει ξεπεράσει τον μήνα εκτός δράσης, ο Γάλλος επέστρεψε στις προπονήσεις των Πειραωτών.

Ο έπειρος δεξιός μπακ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, έκανε... διακοπές όλο το καλοκαίρι καθώς είχε τεθεί εκτός ομάδας και πλέον τίθεται στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν για να μπει σιγά σιγά σε ρυθμό και όταν ανεβάσει... στροφές να είναι μια εναλλακτική στα δεξιά.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

39 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 11:33 Σύνδεσμος σχολίου

    αφου τούς παίρνουμε όλους πίσω , δεν πέρνουμε λέω εγώ και τον Ομάρ που άφησε ελευθερο η Γαλατά ?? Να ξεγνιάσουμε κανένα δυο χρόνια με το δεξι μπάκ .
    Ο Αβιλλα αμυντικα είναι τρύπα και σε όλα τα στηένα θα έχουμε πρόβλημα. Ο Ανδρούτσος δεν είναι μπάκ και καλα θα κάνουν να του δώσουν μια ευκαιρία στο κέντρο , κι ο Βρσάλικο άν κι όταν γυρίσει θα παίζει στόπερ . Ο Λαλα κι αυτος αμυντικα τιποτα το ιδιαίτερο , άσε που έχει και ψυχολογικα θέματα. Φερτε τον Ομάρ να τελειώνουμε !!!
    Αν δεν το καταλάβατε , έχουμε 4 δεξια μπάκ κι όλοι μαζι δεν κάνουν εναν !

  •  James 7
    James 7 Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 18:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά θα συνεχίσω με τους χειρότερους ξένους και θα διαπιστώσω το χάσμα των γενεών! Η τωρινή γενιά θεωρεί τον Οφοε ,τον κασελα, και τον ντουρμαζ παλτά! Ο Κασελα και ο οφοε φεύγοντας από Ολυμπιακό βγήκαν οι καλύτεροι παίχτες 4ων ομάδων τους και έκαναν πρωταθλητισμο σε καλύτερο πρωτάθλημα από το δικό μας ! Εμείς οι παλαιότεροι ζήσαμε παλτά από τα αδαμαντορυχια του Σαλιαρελη ! Παίχτες που πριν και μετά από μας δε έπαιξαν πουθενά! Στο σήμερα τώρα! Ο καμπαλειρο αν είναι ο καλύτερος εξτρεμ που θα πάρουμε απογοητεομαι ! Για Μασουρα τώρα! Τη γνώμη μου την έχω ξαναπεί για τις μεταγραφές, για να χαρακτηρίσω μία μεταγραφή θα πρέπει να ξέρω τους όρους, πράγμα που είναι δύσκολο αυτή την εποχή! Αν ο Μασουρας έφυγε με 5 6 μύρια όλα καλά, αν τώρα δόθηκε με 3 ,4 δεν είναι καλά! Πάντως επειδή ένας φίλος ανέφερε για 10εκ, δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά για Μασουρα! Έχω Πάντως την εντύπωση ότι ο Ισπανός σκοπεύει να παίξει 3 5 2 στο Μέλλον! Αν Πάντως δεν έρθει αριστερό μπακ αξιώσεων δε το βλέπω με τον ρεμπτσουκ αυτό!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 17:55 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπύρος Μανωλάκος
    1-2 φωτό υπήρχαν με τον Χλονγκουάνε στα ερυθρόλευκα και ελάχιστες με τις ομάδες που έπαιξε στην πατρίδα του (δεν υπήρχε ίντερνετ). Και ναι, παρά τ ότι ήταν πολύ μαύρος (και τον λέω με την έννοια ότι εμείς δυσκολευόμαστε να τους ξεχωρίσουμε), οι δύο ποδοσφαιριστές δε μοιάζανε.
    Κι όσον αφορά τον Κάιζερ αυτός ήταν μοναδικός στο είδος του, αλλά και πρωτοπόρος για την εποχή του. 'Επιασε το πνεύμα της χώρας. Ουσιαστικά η πρώτη χώρα που εκμεταλλεύτηκε (και εκμεταλλεύεται) τόσο πολύ εμπορικά το όνομα της κι έχει στήσει οργανωμένα γραφεία μάνατζερ πριν απ οποιονδήποτε άλλο, ήταν η Βραζιλία. Έχουν πουλήσει αναρίθμητες φορές φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Κατάφεραν να μοσχοπουλήσουν σε Ευρωπαϊκές ομάδες (και κορυφαίες ακόμα), αμέτρητες φορές μετριότατους ποδοσφαιριστές που δεν προλάβαν να ζεστάνουν καν τη θέση τους. Από παιδάκι θυμάμαι ότι σε κάθε Μουντιάλ την 22άδα (ή όσο έβγαινε) της Βραζιλίας την απαρτίζαν κατά 50% οι κορυφαίοι της ποδοσφαιριστές και το άλλο 50% λιγότερο γνωστοί που απλά προοριζόντουσαν για να πάρουν μεταγραφή στην Ευρώπη αμέσως μετά τη διοργάνωση. Πολλές φορές μάλιστα αυτός ο κανόνας πέρναγε ακόμα και στην 11άδα της Βραζιλίας.
    Κι όσο κι αν την υποστήριζα αυτή την ομάδα, κάθε φορά με εκνεύριζε ολοένα και περισσότερο αυτό το βιολί. Σε σημείο που να μου γυρίσει τελείως τούμπα, να την αντιπαθήσω και μόνο που δεν πανηγύρισα τα 7 που φάγανε μέσα στο σπίτι τους απ τους Γερμανούς, τους οποίους αντιπαθώ όσο κανέναν άλλον. Εκείνο το ματς το θεώρησα σα Θεία Δίκη.

  • Azeooo
    Azeooo Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 17:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Φερτε και τον Μπακακη ρε..

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 16:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΄Ημαρτον όχι άλλο τραλαλά !!!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 15:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαγκες αφου η κουβεντα πηγε εκει, οποιος θελει να γελασει λιγο ας γκουγκλαρει "Καρλος Καιζερ". Ο τυπος επρεπε να εχει ηδη να εχει γινει ταινια

    Ηλια δεν ξερω αν θυμασαι αλλα πολλοι στο προσωπο του δηθεν Χλοουανε ειχαν αναγνωρισει το μπατλερ απο τον πυργο της Αιγινας

  • grig
    grig Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 14:37 Σύνδεσμος σχολίου

    4 δεξιά μπακ, 3 αριστερά μπακ 5 σέντερ μπακ. Μου θυμίζει το ανέκδοτο "παιδιά να οργανωθούμε..."

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 14:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν βάζετε μάγκες τα παλτά που πέρασαν από την ομάδα θα πέσει ο σέρβερ. Ειδικά επί Μαρινάκη που κάθε χρόνο έρχονται 20+ ποδοσφαιριστές και οι πιο πολλοί πάνε δανεικοί κι αγυριστοι.

  • Greg07
    Greg07 Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 14:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Jiannis77 έλα ρε φίλε δεν το ήξερα !!!! Κρίμα για τον εντβαλντο, όπως και να έχει , είχε γίνει μεγάλο σουσουρο τότε, πωπω αμπονσα και ο άλλος ο Αμπουαγκουε όπου πήγαινε ο Ντούσαν , με συμβόλαιο το μαύρο διαμάντι, καλά Μανωλάκος το τερματισες εσύ αχαχαχαχχα που τους θυμήθηκες ρε θηρίο και εσύ όλους αυτούς , james 7 νομίζω ότι ο Μουτσοντριγκο δεν ήρθε ποτέ σε εμάς , νομίζω ότι κάθε χρόνο ερχοτανε και κάθε χρόνο έχανε το αεροπλάνο και τελικά τον έφερε ο ιωνικός του Καννελακη νομίζω , πάντως μάγκες αφού έχουμε κουράγιο και το διασκεδάζουμε χαλάλι μας , να είμαστε καλά και να θυμόμαστε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα εξαιρετικό δευτερεύον πράγμα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
    Redgoal ευχαριστώ!!!!!!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 13:43 Σύνδεσμος σχολίου

    @James7
    Ο συγχωρεμένος Τόμας Χλονγκουάνε δεν ήτανε παλτό. Ήταν η μεγαλύτερη απάτη στα χρονικά. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής υπήρξε πολύ μεγάλος γκολτζής στο πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής, της χώρας της οποίας καταγόταν. Τον έφερε υποτίθεται ο Σαλιαρέλης μετα βαιων και κλάδων, αλλά έπαιξε δύο φιλικά ως αλλαγή και εξαφανίστηκε.
    Το θέμα είναι ότι στα κατάστιχα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Νότιας Αφρικής δεν αναφέρεται πουθενά ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μετακινήθηκε με μεταγραφή στο εξωτερικό.
    Με άλλα λόγια άλλος ποδοσφαιριστής δηλώθηκε και άλλος ποδοσφαιριστής ήρθε.
    Αυτό για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι για το τι ξεπεσμούς έχουμε ζήσει σαν ομάδα. Γιατί κατά τη γνώμη μου κάτι τέτοιο είναι πολύ χειρότερο από μία ήττα με 7-0 από τη Γιουβέντους.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...