roumeliotis

Carwiz

Σπρώχνει... Καβαλέιρο ο Μέντες (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Κόνραντ ντε Λα Φουέντε για να κάνει τη διαφορά στα άκρα της επίθεσης αλλά μέχρι τώρα πραγματοποιεί χαμηλές... πτήσεις κάτι που καθιστά απαραίτητη την απόκτηση ενός παιχταρά για τα "φτερά".

Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει κόψει πολλούς εξτρέμ, την ώρα που ο Ζόρζε Μέντες προτείνει επίμονα τον Ιβάν Καβαλέιρο. Πρόκειται για 29χρονο Πορτογάλο ο οποίος ανήκει στη Φούλαμ αλλά δεν έχει κάνει κάτι ιδιαίτερο εκεί και οι Άγγλοι θέλουν να ξεφορτωθούν το βαρύ συμβόλαιό του και γι' αυτό προτίθενται αν βρει ομάδα να τον αφήσουν ακόμα και ελεύθερο.

Με τη Φούλαμ έχει 104 ματς (36 Πρέμιερ Λιγκ και 68 Τσάμπιονσιπ) με απολογισμό 11 γκολ και 8 ασίστ και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2024, καθώς αγοράστηκε το Γενάρη του 2020 έναντι 11.800.000 ευρώ.

Κλασικά έχει περάσει απ' όλες τις ομάδες επιρροής Ζόρζε Μέντες ο 29χρονος άσος αφού φόρεσε τις φανέλες των Μπενφίκα, Μονακό, Λα Κορούνια και Γουλβς με τις οποίες είχε συνολικά 182 παιχνίδια με 26 γκολ και 25 ασίστ.

Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι στα 3.000.000 ευρώ με το πικ να το πιάνει το 2016 στα 12.000.000 ευρώ. Με καταγωγή από την Ανγκόλα, είναι 2 φορές διεθνής με την Ανδρών της Πορτογαλίας χωρίς να σκοράρει ή να δώσει ασίστ.

Σε πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια, το γεγονός ότι τον προτείνει ο Ζόρζε Μέντες που έχει φέρει δεκάδες ακόμα πελάτες του στον Πειραιά, δίνει ένα... αβάντζο στον Ιβάν Καβαλέιρο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Θρύλος δεν εξετάζει και άλλες επιλογές.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

29 σχόλια

  • Ιωαννης
    Ιωαννης Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 12:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Θέλουμε στυλ Ούνας !!

    Να μπαίνει περιοχή με τριπλά !!ποσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν !!!

  • Xristos
    Xristos Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 09:49 Σύνδεσμος σχολίου

    RG καλημέρα, διάβασα ότι η Βενέτσια μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας Ιταλίας είναι σε επαφή με τόν γιανουζαι, και ότι ο παίχτης ζήτησε τρία εκατομμύρια ευρώ, και λέω τώρα εγώ δεν έχει ο Ολυμπιακός τρία εκατομμύρια ευρώ να πάρει τον πεχταρα αυτόν, Μαρινάκη κάνε την υπέρβαση μία φορά, και φέρε τόν.

  • Pre..7
    Pre..7 Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 08:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ότι θα πήγαινε και για δύο εξτρέμ το ακούμε από την αρχή του καλοκαιριού... Πήραν το ζινγκερναγκεν και όταν είδαν ότι δεκαριζει είπαν πάλι δυο θα πάρουμε.... Δεν είχε να κάνει με τον αμερικανό... να τονίσω ότι δεν ξέρω πως θα τα πάει σαν παίχτης αλλά όχι να του καταλογίσουμε ότι δεν τα πάει καλά σε μια ομάδα που παραπαίει σε όλες της γραμμές...

  • Μπουτίκ κρεάτων
    Μπουτίκ κρεάτων Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 23:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι ξεμενει παιρνουμε, απ τον μβιλα και τον πεπε έχουμε να παμε να παρουμε παιχτη. Ο, τι περισευει από ρόστερ, ελευθερους και δανεικούς.

  • Semper seven
    Semper seven Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 21:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλεος πια! Βαρέθηκα να ψωνίζουμε από το πανέρι και απ' ότι έχει ξεμείνει στον Μεντες...

  • Pre..7
    Pre..7 Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 20:45 Σύνδεσμος σχολίου

    χαμηλές... πτήσεις???? Σε μια ομάδα προβληματική τα βάζουμε με τον νέο παίχτη... Ναι δεν έβαλε 10 γκολ στα 2 ματς που έπαιξε

    REDGOAL: Τοτε γιατί πάνε να πάρουνε και άλλον εξτρέμ αφού μένει ο Μασούρας, έχει Ζινκερνάγκελ και Γκάρι;

  • Κωστας
    Κωστας Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 18:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάρτε ρε αυτόν τον Γιανουσαι αφού είναι παιχταρας δώστε του τρία το χρόνο κάντε του τριετές συμβόλαιο και ΠΟΥΛΗΣΤΕΤΟΝ 15 το δεύτερο χρόνο !! Αφού το βλέπετε λογιστικά έτσι το γράφω και γω !! Μανι μανι 12 μύρια κέρδος θαχετε !!! Και 4 να του δώσετε 11 θα πάρετε ΚΑΘΑΡΑ ! Και θαναι σαν να έπαιξε τζάμπα φέτος !!! Εδώ δώσατε 2 στον Αραμπι στα 36 !!!

  • James 7
    James 7 Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 18:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή πραγματικά είναι να απορεί κάνεις! Είναι δυνατόν ο Παιχταράς Γιανουζαι να ερχόταν με 3εκ? Και μεις γιατί δε τα δίνουμε ενώ όπως λέει ένας φίλος έχουμε (?) δώσει 5 για καμαρα και 1 για ζιγκερλαγκερ?

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 17:18 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Ρασκοκι
    Εαν αληθευει οτι ζηταγε ο Γιανουζαι 100 χιλ λιρες εβδομαδιαιως απο την Γουεστ Χαμ,δηλαδη συμβολαιο 7 εκ ευρω τον χρονο,τοτε πιο πιθανο ειναι να τον δουμε να καταληγει σε τιποτα Εμιρατα η στο Αμερικανικο MLS,παρα σε ευρωπαικη ομαδα.
    Αλλα δεν πιστευω οτι στην ηλικια που ειναι θα φυγει απο τα σαλονια του παγκοσμιου ποδοσφαιρου που ειναι η Ευρωπη.Στα 30 του χρονια ισως.
    Οσο για εμας,δινουμε 4 εκ ευρω για Αμπουμπακαρ,5 εκ για Ονιεκουρου και 4 εκ για Πεπε,αλλα δεν δινουμε 3 και 3,5 εκ ευρω στον Γιανουζαι?
    Γιατι μηπως θα χαλουσαν οι ισορροπιες στα αποδυτηρια?Μα θα τα επαιρνε αυτα τα λεφτα , ο μακραν καλυτερος μπαλαδορος στο ροστερ ,ο καλυτερος μαλιστα απεναντι σε παντελως αμπαλους μπροστα του.
    Η μηπως ο Αλεξανδρης διαμαρτυρηθηκε ποτε γιατι ο Τζιοβανι επαιρνε ετησιως τα διπλα η και τριπλα απο αυτον?

  • Gino7
    Gino7 Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 16:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Mαλιστα...εγώ νομίζω ότι στα 3 μύρια θ μπορούσε να φτάσει η ομάδα μόνο με bonus κ μόνο ;ν δν έδινε αυτό το παχυλό συμβόλαιο στον Ελ αραμπι...οπότε δν βλέπω να υπάρχει περιθώριο επαφής...μακάρι βέβαια αλλά δν...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...