roumeliotis

Carwiz

Πρωταθλητής Θρύλος στην Τούμπα νίκη 1-2

casino loutrakiou
redwell

Θρύλος με δυο πρόσωπα στην Τούμπα, ένα μέτριο στο πρώτο μέρος και ένα άριστο στο δεύτερο, έφερε... τούμπα το ματς με τον ΠΑΟΚ και με ανατροπή έφτασε στη νίκη με 1-2 και στη μαθηματική κατάκτηση του 47ου τίτλου της ένδοξης ιστορίας του.

Οι Θεσσαλονικείς οι οποίοι έλεγξαν το ματς στο πρώτο ημίχρονο πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0 χάρη σε τέρμα του Μουργκ στο 10', για να εμφανιστεί ένας μεταμορφωμένος Ολυμπιακός στο δεύτερο όπου έκανε φάσεις και έφτασε στην ανατροπή με σκόρερς τους Ρόνι Λόπες 51' και Ρέαμπτσιουκ 62'.

Πολύ νωρίς πήρε προβάδισμα στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ με ένα γκολ του Τόμας Μουργκ, το τέταρτο στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από ωραία κίνηση του Αντόνιο Τσόλακ που έγινε από τα δεξιά, προσωρινή απόκρουση του Βατσλίκ και ωραίο πλασέ σουτ του Αυστριακού στο 10'. 

Η αντίδραση των ερυθρολεύκων δεν άργησε να εκδηλωθεί με τρεις τελικές η τελευταία των οποίων ήταν και ευκαιρία ισοφάρισης στο 23' όταν από κόρνερ η κεφαλιά του Τικίνιο μέσα από την μεγάλη περιοχή δεν βρήκε στόχο κι έφυγε άουτ. 

Ο Ολυμπιακός επιθυμώντας να πάρει βαθμό ή βαθμούς ώστε να επισφραγίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στην Τούμπα, ανέβασε στροφές κι επιχείρησε να πάρει τον έλεγχο απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που είχε όχι λίγες ούτε και αμελητέες απουσίες, τελευταία των οποίων ήταν αυτή του Αντρίγια Ζίφκοβιτς που λόγω μιας ξαφνικής ίωσης προτιμήθηκε να μείνει στον πάγκο. 

Στο 31' μια κεφαλιά από κοντά στην μικρή περιοχή του Μαντί Καμαρά, επίσης έφυγε άουτ και δεν ανησύχησε τον εκτιναχθέντα έςτσι κι αλλιώς Πασχαλάκη. 

Στο 41' νέο σουτ από τον Μασούρα πέρασε άουτ και οι δυο ομάδες συνέχισαν με δυνατές μονομαχίες στο κέντρο του γηπέδου και τον ΠΑΟΚ να είναι περισσότερο προσεκτικός στην αμυντική του λειτουργία. 

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ολυμπιακός μπήκε αλλαγμένος σημαντικά με τρεις αλλαγές και οι δυο από τους νεοσειρχόμενους πρωταγωνίστησαν σε μια φάση υποδειγματικής επίθεσης που έφερε την ισοφάριση στο 51'. Ροντρίγκες και Ελ Αραμπί που πήραν θέση στην ενδεκάδα, συνεργάστηκαν και από το γύρισμα του Ροντρίγκες, ο Λόπες πρόλαβε τον Σίντκλεϊ και πλάσαρε στην εστία του Πασχαλάκη ισοφαρίζοντας 1-1.

Το γκολ της ισοφάρισης έδωσε στον Ολυμπιακό αυτοπεποίηθηση και στο 56' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι την εστία του Πασχαλάκη όταν με σουτ του Μαντί Καμαρά, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Ολυμπιακός πήρε "φτερά" με τις αλλαγές και συνέχισε με ακόμα πιο επιθετικό παιχνίδι. Από τα πλάγια και αριστερά δημιουργούσε ρήγματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ και στο 61' πέτυχε με εξαιρετικό σουτ του Ρέαμπτσιουκ το 1-2 παίρνοντας προβάδισμα (1-2) με ανατροπή σε 9' λεπτά. 

Η συνέχεια ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να οργανωθεί και να αναπτύξει επιθετικό παιχνίδι που βέβαια περιείχε ρίσκο καθώς οι αντεπιθέσεις του Ολυμπιακού έκρυβαν πολλούς κινδύνους.

Πλέον οι πρωταθλητές διατήρησαν πολύ καλή αμυντική λειτουργία με τους Παπασταθόπουλο και Λαλά και κατά κανόνα έκοβαν τις επιθετικές προσπάθειες των Θεσσαλονικέων. 

Στο 78' σουτ του Αντρίγια Ζίφκοβιτς έφυγε άουτ και δυο λεπτά αργότερα απευθείας φάουλ του Μουργα από πλάγια θέση έφυγε παρομοίως άουτ.

Ο ΠΑΟΚ έχοντας ολοκληρώσει τις αλλαγές του με την είσοδο του Νέλσον Ολιβέϊρα κι έχοντας δυο κλασικούς φορ στο γήπεδο, τα έδωσε όλα για όλα για την ισοφάριση όμως ο Ολυμπιακός δεν ήταν πρόθυμος να αφήσει την ευκαιρία μιας "στέψης" μέσα στην Τούμπα. 

Στο διάστημα αυτό ο ΠΑΟΚ έχασε την καλύτερη ευκαιρία του στο 83' όταν ο Ολιβέϊρα από το σημείο του πέναλτι έπιασε κεφαλιά που πέρασε άουτ μετά από σέντρα του Μουργκ.

Ως την λήγξη του αγώνα και παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων ο Ολυμπιακός ήταν οργανωμένος αμυντικά και ταχύτατος στις αντεπιθέσεις και το σφύριγμα της λήξης τον βρήκε δίκαιο νικητή και πανηγυρίζοντα το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο (46' Μιχάϊ), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας (60' Σβαμπ), Σοάρες (60' Αντρίγια Ζίφκοβιτς), Μουργκ, Μιτρίτσα (75' Ολιβέϊρα), Τσόλακ (63' Ακπομ).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα (64' Παπαδόπουλος), Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46' Ροντρίγκες), Λόπες (78' Βρουσάϊ), Μασούρας (46' Αγ

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

25 σχόλια

  • davidrivers
    davidrivers Παρασκευή, 06 Μαΐου 2022 09:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Johnker7 αγορι μου πηγαινε σε γιατρο να σε κοιταξει

  • Jiannis77
    Jiannis77 Πέμπτη, 05 Μαΐου 2022 12:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Να πούμε εδώ κι ένα μπράβο στην ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μέσα στην έδρα του βασικού αντίπαλου, με ανατροπή στο Β' ημίχρονο.

    Πραγματικά η απόδοση της ομάδας σε αυτό το δεύτερο ημίχρονο θύμισε κάτι από την ομάδα προ διετίας, που πραγματικά θαυμάζαμε, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό της Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο.

    Δεν επαναπαυόμαστε και πρέπει ο πρόεδρός μας να αναλάβει δράση ο ίδιος κι όχι μέσω εντολοδόχων υπαλλήλων. Εναλλακτικά θα πρέπει να ελέγχει αυτούς του υπαλλήλους και να τους βάζει στην θέση τους, όταν το αποτέλεσμα που βλέπουμε στο γήπεδο δεν τον (μας) ικανοποιεί.

    Σίγουρα πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές στην ομάδα και περιμένουμε εξελίξεις.

  • Θάνος
    Θάνος Πέμπτη, 05 Μαΐου 2022 00:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ.Συγχαρητήρια στη διοίκηση,στο προπονητή και στους παίκτες μας,αλλά πάνω
    από όλα στους οπαδους μας που έκαναν το ΣΕΦ καμίνι.Πάμε Βελιγράδι και όλα μπορούν να γίνουν.Και μετά περιμένουμε τις βαζέλες να τις περιποιηθούμε καταλλήλως και να πάρουμε το πρωτάθλημα.
    Στο ποδόσφαιρο τώρα μπράβο για το διπλό μέσα στη Τούμπα,και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη μούρη των Παοκτζήδων.Χαίρομαι για το πρωτάθλημα και πανηγυρίζω για αυτό.Όμως αυτό δεν αλλάζει την αποψη μου οτι φέτος ο Ολυμπιακός παρουσίασε κακή εικόνα και ορισμένες φορές άθλια.Πιστέυω ότι πρέπει το 50% των παικτών να αποχωρήσουν,και οι υπόλοιποι παίκτες που αξίζουν να παιζουν στον Ολυμπιακό να είναι ο κορμος που θα πλαισιωθεί απο 7-8 παίκτες κλάσης συν τη προώθηση των μικρών Φαντιγκά,Κειτά,Σουρλής,Τζολάκης,Κίτσος.Πάνω από όλα βέβαια να γίνει σωστή προετοιμασία με έμφαση στη φυσική κατάσταση και στο δέσιμο του συνόλου.Ο Μάρτινς αυτή τη φορά θα κριθεί πιο αυστηρά γιατι δε θα υπάρχουν οι δικαιολογίες της κούρασης και του κορονοιού.Οπότε λοιπό οψόμεθα.
    Υ.Γ.Το σημερινό παιγνίδι ήταν ακόμα μια απόδειξη ότι ο συμπαθέστατος Μπουχαλάκης δεν είναι για βασικός στον Ολυμπιακό.Ξέρω θα πείτε τώρα περίμενες να το δεις?Οχι το λέω καιρό απλά σε αυτό τον αγώνα εκτέθηκε πολύ.

  • markos
    markos Τετάρτη, 04 Μαΐου 2022 23:45 Σύνδεσμος σχολίου

    μπραβο για το πρωταθλημα κ ειδικα μεσα στη τουμπα.δε θα κρινω εγω αν ο μαρτινς ειναι καλος η κακος αλλα σημερα εβαλε ροντριγκεζ,αγκιμπου,αραμπι,λοπεζ κ απεκτησε ποιοτητα η επιθετικη μας γραμμη.ισως θελει 4-5 ποιοτικες μεταγραφες κ να ξαναφτιαξει ομαδα.

  • Johnker7
    Johnker7 Τετάρτη, 04 Μαΐου 2022 22:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Θαναδη Δηλεσι αν πεσει φαπα σημερα μη το γυρισεις στο ποδοσφαιρο!Αλλο να γκρινιαζουμε κ αλλο να χωριζουμε τ αθληματα.Δλδ μονο για το ποδοσφαιρο ντρεπεστε?Το οτι σε γλενταει ο Ουαταρα σε γεματο Σεφ τι ειναι?Παιχτακια της σειρας εχουμε κ στο μπασκετ πλην 2-3.Ποιος απ τη Μονακο δεν χωραει στον Ολυμπιακο???Δλδ πριονοκορδελα τον Μαρτινς αλλα τον Μπαρτζωκα που παιζει με 6 παιχτες ολη τη χρονια του κανουμε τεμεναδες...Ωραιοι!Μονο που δεν βλεπω να πανηγυριζουμε στο μπασκετ τπτ αλλο φετος.

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Τετάρτη, 04 Μαΐου 2022 22:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Και ντάμπα-ντούμπα και ντάμπα-ντούμπα, σηκώσαμε την κούπα μες την Τούμπα....(ήταν απόλαυση που το σηκώσαμε εκεί μέσα!)
    Πανηγυρίζουμε αλλά δεν χαιρόμαστε το 47ο ή και το αντίστροφο αν θέλετε.
    Και εκεί που πετάνε τον Μάρτινς στον αέρα, λέω από μέσα μου "κάντε ένα break όπως στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο". Φυσικά αστειεύομαι, να'ναι πάντα καλά ο άνθρωπος Μάρτινς.
    ΥΓ: Αυτό το γίδι ο κλεφτοκοτέσκου ούτε για αστείο να πει συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τον τίτλο.....τι ήθος!!!

  • ΚΟΥΓΙΟΥΜ
    ΚΟΥΓΙΟΥΜ Τετάρτη, 04 Μαΐου 2022 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΝΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ
    ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΤΣ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΖΗΤΩ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟΤΙΧΑΜ) ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

  • Greg07
    Greg07 Τετάρτη, 04 Μαΐου 2022 21:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα να πω ότι και εγώ δεν έχω εκνευριστει θα ήταν ψέμα , αλλά μην είμαστε μηδενιστές είναι μια κακή χρονιά του μαρτινς δεν λέω και αρχίσαμε αμέσως τα ίδια , τι θέλετε δηλαδή ;;;; Να φέρουμε τον Διαμαντόπουλο με βοηθό το κατανετς και τεχνικό διευθυντή τον μπάρμπα Γιάννη τον Κόλλια (παρεπιπτόντως όλοι αυτοι από την στιγμή που αποτελούν μέρος της ιστορίας μας έχουν τον σεβασμό σας ) εγώ παίδες της άποψης να φέρει στον μαρτινς στις τέσσερις πέντε θέσεις καλούς ποδοσφαιριστές και μετά βλέπουμε , θες Μπακ δύο εις τον αριθμό δεξιά και αριστερά , ένα box to box κεντρικό χαφ ,ένα εξτρέμ και ένα σέντερ φορ μεγάλο (όνειρο ο cavani) ως ελεύθερος αυτές είναι οι minimum προσθήκες σε κορυφαίο επίπεδο ενίσχυσης, αλλά ξανά λέω όταν πάρουμε αυτούς τους παίκτες μετά μιλάμε για Πέδρο μαρτινς που φέτος μας τα έκανε σαλατα redgoal ευχαριστώ!!!

  • Στέφανος
    Στέφανος Τετάρτη, 04 Μαΐου 2022 21:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα την πιο εχθρική έδρα μόνο ο Πέδρο μπορουσε συνέχεια από τις περισυνες 4,5αρες μέσα σε λεωφορο και ΟΑΚΑ τώρα όσοι τον αμφισβητούν ας ασχοληθούν με χόκεϊ επί παγου καλυτερα

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Τετάρτη, 04 Μαΐου 2022 21:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαγκιά η κατάκτηση του 47ου μέσα στη Τούμπα των εξυγιαντών. Αυτό τους έκαψε σαν τη φωτιά. Απόψε όχι γρίνα και κακομοιριά. Τα περί επιβεβλημένης ανανεώσεως του ρόστερ και αλλαγής προπονητή θα τα δεί η διοίκηση με ηρεμία στη συνέχεια. Μπράβο στην ομάδα και καληνύχτα σε όλα τα αδέρφια και στο αγαπητό σάϊτ που μας επιτρέπει να διατυπώνουμε (ευπρεπώς) τις απόψεις μας.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...