roumeliotis

Carwiz

Μαγικός Θρύλος νίκησε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα αλλά απέναντί του δεν είχε καμιά ομαδάρα που θα έχανε έτσι κι αλλιώς αλλά την μέτρια Παρτιζάν η οποία με επικό σπρώξιμο από τη διαιτησία πήγε να πάρει τη νίκη που είχε... παραγγείλει στον Μποντιρόγκα προκειμένου να μεινει ζωντανη στο κυνήγι των πλέι ιν, όμως ο Θρύλος με μαγικό 4ο δεκάλεπτο στο οποίο γύρισε από το -14 πήρε τη νίκη της χρονιάς κόντρα σε θεους και δαίμονες με 69-74 και παραμένει ζωντανός για πλεονέκτημα έδρας.

Επειδή η διαιτησία πλέον είναι για τα καλά την τρέχουσα σεζόν παράγοντας που στερεί στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να κυνηγήσει αυτό που αξίζει, θα πρέπει να αρχίσει να απααχολεί σοβαρά τη διοίκηση των Πειραιωτών το θέμα και όχι να είναι πάντα σε φάση "δε βαριέσαι". Βλέπουμε την ίδια ώρα τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει... σπρωχτός με "σφαγές" των αντιπάλων του στο πλεονέκτημα έδρας και ο Θρύλος χωρίς να είναι χειρότερος να κινδυνεύει να χάσει στόχους λόγω διαιτησίας. Πραγματικά πρέπει να κάνει κάτι η διοίκηση γιατί πλέον η κατάσταση ξεφεύγει και δεν έχει κανένας διαιτητής και κανένας Μποντιρόγκα δικαίωμα να κάνει... πλάκα με την ιστορία και τα εκατομμύρια των φίλων του Ολυμπιακού.

Μαγικός ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ο οποίος πήρε τον Θρύλο από το χέρι και σε 23:45" ο Αμερικανός με 17 πόντους (4/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 3/4 βολές), 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 5 κλεψίματα οδήγησε την ομάδα με μαεστρικό τρόπο και στη δημιουργία και στην εκτέλεση στη νίκη.

Αστοχία και χαμένα ριμπάουντ (είχαν 3 έναντι 13 των γηπεδούχων) κόστισαν στους «ερυθρολεύκους» στο πρώτο δεκάλεπτο και επέτρεψαν στην Παρτιζάν να «χτίσει» μια διαφορά 9π. (22-13 στο 9’).

Η... δεύτερη 5άδα (Γκος, Λαρεντζάκης, ΜακΚίσικ, Σίκμα και Ράιτ), ωστόσο, άλλαξε τα δεδομένα... Πίεσε στην άμ βυνα, πάλεψε για το ριμπάουντ και με επιθετικές αιχμές τους Νάιτζελ Γουϊλιαμς-Γκος και Μόουζες Ράιτ ισοφάρισε σε 28-28 στο 17’.

19.6’’ για το τέλος το σκορ ήταν 34-30 υπέρ των Σέρβων, όμως, το φάουλ που χρεώθηκε στον Λαρεντζάκη και το αντιαθλητικό που σφυρίχτηκε στην συνέχεια της φάσης στον ΜακΚίσικ, άλλαξε και πάλι τις ισορροπίες, με την Παρτιζάν να ανεβάζει τον δείκτη της διαφοράς στους 10π. (40-30), σκοράροντας αποκλειστικά από τη γραμμή των βολών. Το 40-32, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο εικοσάλεπτο, «έγραψε» ο Γκος, ο οποίος με σπριντ από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη, νίκησε με λέι απ τον χρόνο.

Τα αβίαστα λάθη της ομάδα του Πειραιά σε συνδυασμό με τις κακές της επιθετικές επιλογές και την υπεροχή των Σέρβων στην ρακέτα, έδωσαν την ευκαιρία στην Παρτιζάν να αυξήσει τις αποστάσεις στους 14π. (52-38 στο 27’). Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ανακάμψει με σουτ από την περιφέρεια, όμως, ο Κέβιν Πάντερ ήταν ασταμάτητος και αναχαίτισε κάθε «ερυθρόλευκη» προσπάθεια για ανατροπή (59-46 στο 30’).

Στην 4η περίοδο, ωστόσο, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα «γύρισαν» τον διακόπτη. Πίεσαν αποτελεσματικά στην άμυνα, έτρεξαν στον αιφνιδιασμό και με ένα επί μέρους σκορ 12-2 προσπέρασαν με 64-61 στο 36’. Ο Πάντερ δήλωσε και πάλι «παρών» και το ματς μετατράπηκε σε ντέρμπι πρώτου μεγέθους (69-69, 42’’ για το τέλος).

Ωστόσο, με άμυνα από... μπετόν (που δεν επέτρεψε στην Παρτιζάν να σκοράρει ξανά), ένα κάρφωμα του Φαλ, 2/2 βολές από τον Γκος και 1/2 βολές από τον Γάλλο σέντερ, ο Θρύλος «σφράγισε» το μεγάλο διπλό.

• Εκτός αποστολής ήταν οι τραυματίες, Φιλίπ Πετρούσεφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ (ο οποίος ταξίδεψε στο Βελιγράδι ανήμερα της αναμέτρησης για να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας), καθώς και ο άρρωστος (ίωση), Μιχάλης Λούντζης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-17, 40-32, 59-46, 69-74

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Ομπράντοβιτς): Αβράμοβιτς, Κοπρίβιτσα, Πάντερ 19 (6/12 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 4/4 βολές, 5 ασίστ), Σμάιλαγκιτς 3 (1), Νάναλι, Τριφούνοβιτς, Ντόζιερ 12 (3/7 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 3/4 βολές, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, 4 λάθη), Πονίτκα 8 (2/4 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 4/4 βολές, 7 ριμπάουντ), Καμίνσκι 14 (5/7 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 1/2 βολές, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Καμπόκλο 13 (5/7 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 8 ριμπάουντ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 11 (4/5 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 3/3 βολές, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα), Γουίλιαμς-Γκος 17 (4/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 3/4 βολές, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 5 κλεψίματα), Ράιτ 6 (1 τρίποντο, 3/4 βολές), Κάναν 10 (2/4 δίποντα, 2/5 τρίποντα), Λαρεντζάκης 3 (0/4 σουτ, 3/4 βολές, 4 ριμπάουντ), Φαλ 7 (3/5 δίποντα, 1/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Παπανικολάου 13 (5/5 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Πίτερς 3 (1/3 δίποντα, 0/3 τρίποντα), Σίκμα, ΜακΚίσικ 4 (4/4 βολές)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

150 σχόλια

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 21:54 Σύνδεσμος σχολίου

    @John 7 Φίλε φαίνεται οτι την βρίσκει ο red abasket στο να αυτοεκτίθεται. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Και η πλάκα είναι οτι επιμένει κιόλας και σε αυτά που λέει και στο Redgoal! Το Redgoal του λέει οτι δεν έχει δίκιο, εκεί αυτός επιμένει!!! Τρομερή περίπτωση!!! Εμένα προσωπικά δεν χαλάει με αυτά που γράφει.Ίσα ίσα περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο του σχόλιο. Τώρα τελευταία φαίνεται να είναι εξπέρ και στην ψυχολογία των παικτών. Τα ξέρει ολα λέμε!

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 21:35 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ziggy Stardust. Φίλε σίγουρα ένα παιχνίδι δεν έχει δημιουργήσει ακόμα παράδοση αλλά παρόλα αυτά δεν τους θέλω στον ημιτελικό γιατί συνήθως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Άσε που νίκη με αυτούς στον τελικό θα είναι και πολύ πιο γλυκιά. Και η ήττα βέβαια πολύ πιο πικρή. Ο ίδιος ο Αταμάν πάντως δεν μας θέλει αντιπάλους οπότε έχεις δίκιο. Εγώ αυτό που φοβάμαι πιο πολύ είναι η διαιτησία. Οφείλω να ομολογήσω οτι με τέτοια αστοχία στις καλοκαιρινές μεταγραφές δεν το περίμενα να είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί. Έπαιξαν βέβαια τεράστιο ρόλο και οι χειμερινές προσθήκες και ας μην τις ήθελαν κάποιοι.
    Πάντως άσχετα αν κάποιος πιστεύει σε παραδόσεις, συμπτώσεις, γούρια κλπ το Βερολίνο σίγουρα μέχρι στιγμής δεν ήταν γουρλίδικο για εμάς ενώ ήταν για τους απέναντι. Σίγουρα θα ήθελα να γίνει κάπου άλλού το φαιναλ φορ. Για να πούμε πάντως και τα θετικά αν κάποιος πιστεύει σε συμπτώσεις, όπως έγραψα και πιο πριν την τελευταία φορά που οι απέναντι είχαν νικήσει την Ρεάλ εκτός ο Ολυμπιακός κατέκτησε την Ευρωλίγκα.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 21:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Δικαιώθηκε για τον Κάναν λέει αχαχαχαχαχα!!!! Καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μόνο που ο Κάναν έχει χάσει την φόρμα του αρκετά πριν βγει η ιστορία με τον Έβανς!!! Τα ίδια και πέρυσι. Ο Μπαρτζώκας έβγαλε τον Κάναν πέρυσι από την εξάδα των ξένων στο πρωτάθλημα και αμέσως ο Κάναν είχε στο επόμενο παιχνίδι για την Ευρωλίγκα 6/7 τρίποντα! Και μετά έκανε όργια στο φαιναλ φορ. Τράβα πίσω στο πορτοκαλί σαιτ να λες τις μπασκετικές αμπελοφιλοσοφίες σου!

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 21:13 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake7 Όντως φίλε. Μεγάλη πίκρα!

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 21:12 Σύνδεσμος σχολίου

    @red abasket Μην χάνεις τι ψυχραιμία σου καλέ μου χαχαχα! Εγώ δεν πρόκειται να μπω καν στον κόπο να σε στολίσω με κοσμητικά επίθετα γιατί πολύ απλά διακεδάζω μαζί σου με αυτά που γράφεις. Το Redgoal ήδη σε έχει βάλει στην θέση σου για τις ύψιστες σου μπασκετοθεωρίες. Ο φίλος ΜΚ7 πάλι σε έχει βάλει στην θέση σου γιατί την άποψη σου για την διαιτησία. Δεν βαρέθηκες να σου την λένε???!!!

    ΥΓ please μην αλλάξεις πάλι νικ!!!Ήδη αυτή η αλλαγή από hoopfan μου έχει στοιχίσει!

    ΥΓ 2 Πες και κανένα άλλο επίθετο εκτός από "τρολάκι" που το έχεις ψωμοτύρι όταν σε στριμώχνουν! Τουλάχιστον σε εμένα γίνεσαι πολύ βαρετος!

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 20:59 Σύνδεσμος σχολίου

    @red basket Στην προσπάθεια σου να μου την πεις μάλλον κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις αυτό που διαβάζεις! Αν είχαμε τον Βασιλόπουλο θα είχαμε 3-0 σε νίκες με τον Παναθηναικό σε ημιτελικούς στην Ευρωλίγκα. Τόσο απλά! Εμπέδωσες τι είπα ή μήπως πρέπει να στο ζωγραφίσω???!!!'Αντε, ξυδάκι, κρύο ντουζάκι και γρήγορα για νανάκι!

  • John 7
    John 7 Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 20:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε φίλε redbasket γιατί αθτοεκτιθεσαι? Γράφει ο φίλος ότι αν ήταν ο βασιλοπούλος, εγώ θα προσθέσω και ο μπουρουσης υγιείς, θα ειμασταν 3 0 σε ημιτελικούς με τον βαζελο! Δεν φτάνει που δεν καταλαβαίνεις το αυτονόητο, βγαίνεις και κοροϊδεύεις?

  • Snake7
    Snake7 Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 19:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκείνο το ματς πάρα το διαιτητικό σπρωξιμο το έχασε ο Μεσίνα. Ένα ολόκληρο γήπεδο έβλεπε πόσο θα ταιριαζε το παιχνίδι στον Πλανινιτς με τον ποα να είναι 20 πόντους μπροστά. Τλκ μπήκε στο 24 με τους ακατανομαστους 22 πόντους μπροστά και βγήκε στο 35 με τη διαφορά στους 7.

    Από εκεινο το παιχνίδι και μετά έχασα πάσα ιδέα για τον Έκτορα...

  • Snake7
    Snake7 Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 18:24 Σύνδεσμος σχολίου

    @deathstroke φίλε καλά θυμάσαι το Βερολίνο. Ζούσα εκεί τότε και είχα εισιτήρια, και ξενέρωσα τόσο στον ημιτελικό που παρολίγον να πουλήσω το εισιτήριο σε Ρώσο έξω από το γήπεδο του τελικού.

    Τελικά μπήκα μέσα και ξελαρρυγγιαστηκα με την ακατανόητη επιλογή του Μεσίνα να πάει σχεδόν όλο το ματσάκι με Λανγκτον-Χολντεν με το Διαμαντιδη να κάνει ό,τι θέλει.

    Ενώ είχε το διμετρο Πλανινιτς στον πάγκο που οπότε τον έβαζε μάζευε την κατάσταση.

    Ακατανόητο....

  • red basket
    red basket Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 16:48 Σύνδεσμος σχολίου

    εαν δεν ειχε τραυματιστει ο Βασιλοπουλος θα ειχαμε λεει 3-0 στους ημιτελικους ο Deathstroke7 ... ουτε σε ποσους αγωνες παιζονται οι ημιτελικοι ενος φ4 δεν ξερεις ... τι αλλο θα διαβασουμε ...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...