roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Οδυνηρό για μας, η τύχη έπαιξε ρόλο»

underarmor
redwell

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκάθαρα... σκασμένος από την ήττα και την απώλεια της κούπας στο Κάουνας από τη Ρεάλ, στις πρώτες δηλώσεις του στην κάμερα της Ευρωλίγκας τόνισε:

«Αυτό είναι το μπάσκετ. Ήμασταν μπροστά στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, ελέγχαμε τον ρυθμό, αλλά η Ρεάλ πέτυχε δύο μεγάλα καλάθια, ένα φοβερό νικητήριο με τον Γιουλ και νωρίτερα ένα ακόμη με τον Σέρχιο.

Κάποιες λεπτομέρειες και η τύχη έκριναν σε μεγάλο βαθμό το νικητή και είναι οδυνηρό για μας», τόνισε ο προπονητής των Πειραιωτών.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

32 σχόλια

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 13:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν θα μπορουσα να φωναξω πιο δυνατα ολα οσα εγραψε ο Red7Arrow και αλλοι φιλοι εδω.

    Δεν ειναι αποτυχια να δεχεσαι καλαθι απο εναν παιχτη σαν τον Γιουλ στα 3 δευτερολεπτα!

    Παιχτες σαν τους Γιουλ και Μισιτς δεν θα φοβηθουν να παρουν τις προσπαθειες απεναντι σε Φαλ και Βεζενκοφ γιατί εχουν παρει απειρες τετοιες στην προπονηση απεναντι σε Ταβαρες, Πλαϊς, Σινγκλετον κλπ. Τα περιμεναν, τα εβαλαν, μαγκια τους.

    Δεν ειναι αποτυχία να μην μπορεις να παρεις τη νικη στο τελευταιο σουτ κατω απο την τρομακτικη χρονικη (3") και αμυντικη πιεση.

    Αποτυχία θα ηταν να μην παρεις καν το σουτ και να πεταξεις τη μπαλα σε συμπαικτη. Δεν θα πω ποτέ οτι ο Σλουκας δεν ειναι Σπανουλης επειδη εχασε το τελευταιο σουτ. Και ο Μπιλαρος ειχε χασει αρκετα. Θα πω μπραβο στον Κωστα που το πηρε γιατί οι πιθανοτητες δεν ηταν με το μερος του. Με τη Φενερ ειχε μπει και ποιος μας λεει οτι θα ειμαστε σιγουρα στο Φ4 χωρις εκεινο το buzzer beater του Κωστα?

    Δεν ειναι αποτυχία να εχεις το τροπαιο στα χερια σου για 41 αγωνες και 12 δευτερα πριν το τελος.

    Αντιθετα, ειναι επιτυχια το οτι εφτασες στη σπηλια, μπηκες μεσα και αγγιξες τον απαγορευμενο θησαυρο. Δεν ηταν ποτε δεδομενο οτι να μπεις στη σπηλια θα ειναι δικο σου. Δεν εχασες κατι που ειχες εξαρχης. Απλα καποιος αλλος σε προλαβε. Ηταν 50-50, και πρεπει να αισθανεσαι γεματος που εκανες την προσπαθεια σου.

    Δεν ειναι αποτυχια να κανεις τακτικα λαθη στον αγωνα.

    Ειναι αναποφευκτο. Κανενας δεν ειναι αλανθαστος και κανενας δεν μπορει να ξερει τι αποτελεσμα θα ειχε μια εναλλακτικη επιλογη. Στο μπασκετ, ο προπονητης ειναι καπως σαν το γιατρο και η αποφαση μιας επιλογης ειναι σαν τη συνταγη που θα δωσει στον ασθενη. Μπορει να τον κανει καλυτερα αλλά μπορει και να μην τον θεραπευσει και να προκαλεσει παρενεργειες.

    Κλεινοντας, θα ηθελα να πω στον κοουτς και στους παιχτες οτι, οπως το Τελ-Αβιβ ειναι ακομα στις καρδιες μας 30 χρονια μετά, ετσι και τωρα ανεξαρτητως του τι θα γινει στο μελλον ο Μπαρτζωκας και η ομαδα εχουν αφησει ανεξιτηλο ιχνος στην ιστορία της ομαδας μας και του ευρωπαϊκου μπασκετ.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 11:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Και αν δεν γίνει αυτό... Στα @ μας τα δύο πάντα άρρωστοι με τον Ολυμπιακό.
    Αυτό το σύνθημα, οποίος πραγματικά το νιώθει και το λέει και το πιστεύει, να πάει να στηρίξει την ομάδα αυτή στα επόμενα παιχνίδια με ίδια θέρμη.

    Αν ξενέρωσα εγώ και ο καθένας μας, σκεφτείτε οι παίχτες που ξέρουν ότι το να φτάσεις εκεί δεν είναι εύκολο και ίσως να μην έχουν ξανά ευκαιρία ανάλογη. Η ψυχολογία τους είναι χάλια αυτή τη στιγμή και χρειάζονται στήριξη.

    Από σήμερα και στο εξής, αν θέλετε η ομάδα να συνέλθει, αφήστε τις μετά Χριστόν προφητικές κριτικές.

    Το γεγονός ότι παίξαμε τελικό ήταν επιτυχία μεγάλη. Αν αποκλειομασταν στον ημιτελικό θα ήταν πιο σκληρό και άσχημο. Σε τελικό, σε ένα παιχνίδι δε μπορείς να λες ότι "έχω το τρόπαιο στο τσεπάκι".

    Οποτε στήριξη και προχωράμε!
    Έρχονται δύσκολα χρόνια.
    Ο Γισνννακοπουλος με τα κέρδη από το γήπεδο πλέον θα βάλει πολύ χρήμα. Από δω κ πέρα δε θα είναι περίπατος το πρωτάθλημα.
    Για αυτό και μην υποτιμάμε τπτ και καμιά επιτυχία.
    Φτάσαμε σε σημείο να θεωρούμε δεδομένη τη κατάκτηση του πρωταθλήματος και την πρόκριση σε Final4. Ξεχνάμε ότι πριν λίγα χρόνια το να πάμε Final4 ήταν όνειρο άπιαστο. Πηγαίναμε αλλά δε το περιμέναμε ούτε είχαμε απαιτήσεις.
    Ενω τώρα ήταν σχεδόν σίγουρο μέσα μας ότι θα γίνει αυτό!!! Φτάσαμε σε σημείο να νιώθουμε ομάδα επιπέδου CSKA που κάθε χρόνο ήξερες ότι θα πάνε Final4!!!!

    Έχουμε ανέβει επίπεδο τεράστιο. Έχουμε αλλάξει τις απαιτήσεις μας και έχουμε ψηλώσει το ταβάνι.
    Και αυτό από μόνο του αποτελεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΊΑ.
    Ομως θέλει σωστή διαχείριση.
    Διότι όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις, κάθε πτώση θα είναι και πιο ασχημη.

    Προσωπικά από τη φετινή μας πορεία έμαθα κάποια πράγματα και πήρα μαθήματα.

    1) Κανααν...ανελεητο κράξιμο. Συγκρίσεις με Ντορσει, ψυχολογικά δεν τον βοήθησαμε από την αρχή. Το παιδί έκλεισε αυτιά και δεν τα παράτησε. Μας έλεγε ότι είμαι άλλος παίχτης και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Και το έκανε. Έδειξε ότι μπορεί επιθετικα να μην έχει σταθερότητα αλλά είναι σπουδαίος αμυντικά και στη καλή του μέρα επιθετικά μπορεί διαλύσει τον αντίπαλο. Και η καλή του μέρα αποδείχτηκε πως είναι σε μεγάλους αγώνες εκεί που τον έχεις ανάγκη.
    ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    Του φερθηκαμε άδικα.
    Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και ο παίχτης να αποθεωθει.
    Του χρωστάμε ένα μεγάλο συγνώμη.

    2) ο Μπαρτζωκας κάνει λάθη. Δεν είναι θεός. Έχει την οπτική του. Στήριζει το πλάνο του και με αυτό πορεύεται. Ναι θα μπορούσε να είχε κάνει άλλες επιλογές χθες. Έχω πολλές απορίες για πολλα πράγματα. Όμως όλα αυτά δεν διορθώνονται ότι κι αν λέμε εμείς.
    Αυτό που κρατάμε είναι ότι ο άνθρωπος αυτός έκρινε πως αυτές οι επιλογές ήταν οι καλύτερες ώστε να του διασφαλίζουν την νίκη. Μια νίκη που την ήθελε περισσότερο από όλους μας. Διότι 1ος αυτός και οι παίχτες του, ήθελαν τη νίκη για να δικαιωθούν για τους κόπους τους και τον ιδρώτα τους 2 χρόνια τώρα!!!
    Τι έμαθα λοιπόν;;; ότι το να πας Final4 είναι στόχος ενός συλλόγου για την ιστορία του, για τον κόσμο του. Όμως το να κατακτήσεις το τρόπαιο, είναι στόχος των παιχτών και του προπονητή και η αποτυχία η η επιτυχία σε ένα f4 είναι δικο τους βάρος.
    Το να φτάνει η ομάδα Final4 μέχρι εκεί η κριτική είναι θεμιτή.
    Αλλά σε ένα μονο παιχνίδι δεν είναι γιατί δεν μπορείς να ζητήσεις από μια ομάδα σα τον Ολυμπιακό να είναι αλάνθαστη κόντρα σε έναν εξίσου τεράστιο αντίπαλο!

    3ον) θέλουμε να αλλάξει ένα πετυχημένο πλάνο όπως αυτό των Αγγελοπουλων επειδή χάσαμε τον τελικό; η να παραμείνει ίδιο και σταθερό;
    Έπρεπε δηλ να είχαμε χθες τον Τζον Μπράουν η τον Παντερ και τον Οκομπο η τον Γκουντουριτς για να τους κερδίσουμε;;;;;;;;;;
    Θα τους ήθελα. Ναι. Αλλά δεν θα εξασφάλιζε την νίκη.
    Το να ανανεώνεις την δυναμική του ροστερ κάθε χρόνο είναι ανάγκη ώστε να παραμείνεις δυνατός καθώς κάθε χρόνο όλες οι ομάδες δυναμώνουν.
    Ομως όταν φτάνεις τελικό Ευρώπης η έστω Final4 εκεί έχεις άλλους 3 αντιπάλους που για να έφτασαν εκεί έχουν εξίσου δυνατές ομάδες.
    Για αυτό τις χρονιές που πήραμε ευρωπαϊκό (2012 & 2013) νικήσαμε ομάδες που ήταν φαβορί. Διότι σε μονά παιχνίδια μέρα παρά μέρα κιόλας δεν μπορείς να είσαι ούτε φαβορί ούτε αουτσάιντερ!!!!
    Για αυτό και γέλαγα όταν άκουγα τις δικαιολογίες της CSKA που έλεγαν "αν παίζαμε με τον Ολυμπιακό σε σειρά αγώνων θα τον κερδίζαμε".....
    Οτι πιο χαζό έχω ακούσει!!!
    Κάτι που θα μπορούσαμε να το πούμε κι εμείς σήμερα! Διότι πράγματι το πιστεύω ότι αυτή τη Ρεαλ την είχαμε σε σειρά αγώνων. Όπως είχαμε έστω κ δύσκολα την Φενερ.

    Για αυτό μάγκες...προχωραμε και κοιτάμε μπροστά αλλά με σωστή νοοτροπία και πλάνο.

    Ευχαριστούμε για όλα όσα ζήσαμε φέτος τους προέδρους, τον προπονητή μας και τους παιχταράδες μας. Και αν είναι η τελευταία χρόνια για κάποιους από αυτούς στον Ολυμπιακό, ας τους τιμήσουμε όπως πρέπει μέσα από κάθε παιχνίδι στο Σεφ από δω κ πέρα!

  • Μενιος
    Μενιος Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 11:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι λάθη στο πιο κρίσιμο ματς. Κάναν καυτός και πάλι έπαιξε μόλις 22 λεπτά αντί για 30+. Ζώνη η Ρεάλ που σου δίνει το σουτ απλωχερα και ο Πίτερς που μπορούσε να βάλει 2-3 σουτ δεν επαιξε λεπτό. Το πιο τραγικό ότι έδινες βοήθεια στον Ταβαρες,ο οποίος δεν είναι καλός στο παιχνίδι με πλάτη και τρώγαμε ελεύθερα τρίποντα από τον κοζερ. Μιλάμε για τραγικά λάθη που μας στοίχισαν μια εύκολη κούπα. Βλέπω ακόμα τις βοήθειες που δίνεις στον Ταβαρες και τα ελεύθερα τρίποντα του τρώμε. Γιατί? Λές και θα χάναμε με τα Χουκ του Ταβαρες. Που μια φορά έμεινε στο 1vs1 με Φαλ και έκανε βήματα

  • Basketball coach
    Basketball coach Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 10:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρά τη τεράστια πίκρα γιατί έπρεπε να κερδίζαμε οφείλουμε τεράστια στήριξη στην ομάδα...για χτες θεωρώ ότι τα λάθη του κοουτς ήταν ότι στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν έβαλε δυνατό αμυντικό πάνω στο Ροντρίγκεθ που οργίαζε σε δημιουργία και το 24-12 αντί να γίνει +20 εξανεμίστηκε..ακόμα δεν έβαλε το κάναν στα τελευταία 5 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ενώ ήδη ήταν 8 αγωνιστικά λεπτά στο πάγκο και πιο σημαντικό θεωρώ ότι έπρεπε να χε βγει ο Σλούκας κ να χε μπει ο Παπ στα τελευταία 5 λεπτά..απ' τη στιγμή που ο Σλούκας δεν κάνει οργια στην επίθεση βάλε το Παπ που καθόταν πάγκο πάρα πολύ ώρα ν κερδίσεις σε άμυνα...όμως απ' την άλλη η επιθετική λειτουργία μας έμοιαζε πολύ προετοιμασμένη κ σωστή στη ζώνη τους και το Τσάλεντζ ήταν τοπ κλας Τσάλεντζ στο τέλος που μπορούσε να δώσει τίτλο...κορυφαίος κοουτς για μας είναι σίγουρα ο Μπαρτζώκας...η ομάδα θέλει 2 ξένους μεγάλων αγώνων για του χρόνου...πώς είναι ο κάναν που παίζει καλά σε όλα τα μεγάλα ματς;ο κοζερ παίζει μόνο στα φάιναλ φορ πχ...μπορούμε να βρούμε περιφερειακό μεγάλων αγώνων και να μείνει και ο κάναν;οφείλουμε τώρα περισσότερο από κάθε άλλο ματς στο εντός με ΠΑΟΚ να γεμίσουμε το γήπεδο ..με αυτό το τρόπο θα δείξουμε ευγνωμοσύνη στην ομαδαρα και τα στελέχη μας...στα δύσκολα και στις πικρές φαίνεται η αγάπη και η στήριξη...όλοι σεφ με ΠΑΟΚ..έτσι θα κερδίσουμε ακόμα περισσότερο παίκτες και ειδικά προέδρους!είναι μεγάλο κρίμα κ πίκρα τεράστια όμως οι άνθρωποι φαίνονται στα δύσκολα και όχι στα πανηγύρια...πρόεδροι σας παρακαλώ αυξήστε 3-5 μύρια το μπάτζετ ώστε να είναι εφικτό να πίνουμε νερό όταν φτάνουμε στη πηγή..ακόμα κ με μισό δηλ μπάτζετ απ' τους αντιπάλους μας θα μαστε φαβορί λόγο καταπληκτικής χημείας ομάδας κ έργου προπονητή...

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 03:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν είμαι τρελός φαν του μπάσκετ για αυτό δεν γράφω κιόλας σε αυτά τα ποστ , αλλά ρε Μπαρτζώκα είναι δυνατόν να μην κάνεις φάουλ στην τελευταία επίθεση.... Κλείσε τον Αγιουλ για να πάρει κάποιος άλλος την μπάλα (μπας και χάσει βολή) και κατευθείαν φάουλ και έχεις τα 11 δευτερα για την επίθεση σου .....Οταν είπε ο σπικερ ότι δεν θα κάνει φάουλ ο Ολυμπιακός τραβούσαμε όλοι τα μαλλιά μας το καφέ που ήμουν

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 02:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν θελω να κρινω τις επιλογες του κοουτς, ειμαι πολυ μικρος για να το κανω και ουτως ή αλλως δεν ζουμε σε ενα κβαντικο κοσμο για να μπορουμε να ξερουμε τι θα συνεβαινε αν ειχε επιλεξει κατι άλλο κλπ.

    Ομως, υπαρχουν δυο-τρια στοιχεια που δειχνουν οτι τελικα η Ρεαλ ειχε περισσοτερες επιλογες προς το τελος του παιγνιδιου.

    Στοιχειο 1ο, το ροτεϊσον. Αν κοιταξουμε τον αριθμο παιχτων που επαιξαν πανω απο 10', ειναι 7 για την ομαδα μας και 9 για τη Ρεαλ. Η Ρεαλ δηλ. παροτι της ελειπαν 4 παιχτες, εδειξε να εχει μεγαλυτερο ροτέϊσον απο εμας.

    Ισως να παιζει ρολο το μπατζετ, ισως το γεγονος οτι η Ρεαλ επαιξε πολυ ζωνη, ισως και ο κοουτς να μην εμπιστευθηκε τους Πιτερς (DNP) και Λαρεντζακη (κατω απο 7 λεπτα), αυτα δεν μπορουμε να τα ξερουμε. Φαινεται ομως οτι το κλεισιμο του ροτεϊσον επαιξε ρολο στο τελος γιατι οι παιχτες μας εδειχναν κουρασμενοι και με αναποφασιστικοτητα στη ληψη αποφασεων.

    Στοιχειο 2ο, το τελευταιο σουτ απο αντιπαλο γκαρντ. Ο τροπος που χασαμε το περσινο παιγνιδι με το σουτ του Μισιτς ειναι σχεδον πανομοιοτυπος με τον τροπο που χασαμε σημερα με σουτ του Γιουλ ασχετα αν ο Μισιτς πηγε για τριποντο και ο Γιουλ για jump shot.

    Κυριο χαρακτηριστικο αμυνας και στις δυο περιπτωσεις το switch defense στον αντιπαλο shooter. Ο πρωτος παιχτης που πηγαινει επανω του εχει σκοπο να τον βγαλει εκτος θεσης και στη συνεχεια αφηνει τον ψηλοτερο αμυντικο να παιξει μαν-του-μαν. Περισυ αυτο εγινε με τον Γουοκαπ που αφησε τον Βεζενκοφ να μαρκαρει τον Μισιτς και σημερα με τον Παπανικολαου που αποσυρθηκε απο την αμυνα πανω στον Γιουλ για να τον μαρκαρει ο Φαλ (γραφω την αρχικη εντυπωση μου γιατι δεν εχω διαθεση να ξαναδω αυτο το παιγνιδι).

    Και στις δυο περιπτωσεις γνωρισαμε οδυνηρα buzzer beaters. Ενα ομως ακομα προβλημα ειναι αναμφιβολα η ανασφαλεια οσον αφορα τις βασικες αρχες αμυνας της ομαδας και το αν θα πρεπει αν γινει αλλαγη πλανων στις αμυντικες τακτικες. Switch defense παιζουν σχεδον ολες οι ομαδες της Ευρωλιγκας αλλά οταν παθαινεις οτι εχουμε παθει εμεις στην τελευταια κατοχη τοτε αυτοματα δημιουργουνται ερωτηματα.

    Στοιχείο 3ο, τελικα δεν κατορθωσαμε να βρουμε λυση για τον Ταβαρες (παλι double-double) και, σε συνδυασμο με τη ζωνη της Ρεαλ, πηγαμε και εμεις (οπως και η Μπαρτσελονα) να κερδισουμε το παιγνιδι με τα τριποντα (36 τριποντα-26 διποντα). Δεν μπορεις ομως να κερδισεις απεναντι σε τετοιο αντιπαλο με 33%. Συνηθως πρεπει να εχεις απο 40-45% και πανω.

    Ειναι αδιανοητο οτι κερδισε Ευρωλιγκα μια ομαδα χωρις 2ο σεντερ, χωρις power forwards και με ζωνη στα 35'. Απο οτι δειχνει το ΠΙΡ, επαιξαν συνολικα λιγο καλυτερα απο εμας, οπότε δεν θα ελεγα οτι μας το εκλεψαν. Απλά ημασταν κοντά, πολυ κοντά, ομως το μπασκετ ειναι αναλγητο αθλημα.

  • Κίμων Κοκορόμυαλος
    Κίμων Κοκορόμυαλος Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 00:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποια τύχη ρε κοουτς?
    Οι της Ρεάλ στην κυριολεξία δεν μπορούσαν να κουνηθούν…
    Τους έλειπαν οι 4 από τους 5 ψηλούς (Κορνελι, Ντεκ, Πουριε, Γιαμπουσελε)…
    Στην άμυνα έπαιζαν ζώνη σε όλο το ματς…
    Τι άλλο ήθελες για να κερδίσουμε???
    Μαντάρα τα κάνατε σήμερα ,παρέα με τον Κωστάκη….

  • Χούλιο
    Χούλιο Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 00:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτζώκα είσαι πολύ καλός προπονητής και θα συνεχίσω να σε στηρίζω. Όπως θα συνεχίσω να στηρίζω τους προέδρους και τους παίχτες. Εσύ Γιώργο σαν προπονητής πρέπει να δεις τι λάθη έκανες και χάσαμε δύο ευρωλίγκες τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ και τις δύο φορές οι αντίπαλοι δεν ήταν καλύτεροι από μας.

  • Ταβλαδόρος7
    Ταβλαδόρος7 Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 00:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ντροπή των ταβλαδόρων είσαι κόουτς.
    Αφού δεν τους αντέχεις τους τίτλους; Τι τους παλεύεις;
    Έχασες από τον βοηθό του Λάσο και κάτι βετεράνους που παίζουν ζώνη για να αντέξουν να βγάλουν τα 40 λεπτά χωρίς να τους μαζέψει ασθενοφόρο.
    Νομίζεις ότι όλοι είναι σαν τον Πρίφτη.
    Και ο βοηθός άμυνα ζώνης παίζει απλά είναι λίγο καλύτερος του Πρίφτη.
    Γύρνα πίσω να πετύχεις τον Σερέλη να το παίξεις πάλι προπονηταρας

  • t-RED-dy
    t-RED-dy Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 00:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 2 FINAL-4....... ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΤΕΛΗ ΜΑΪΟΥ..... ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΤΟΥ 2013 ΠΟΥ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΣΑΝ ΒΑΡΕΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ. ΑΝ ΧΑΝΑΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΑΜΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΕΣ 3 ΕΥΡΩΛΙΓΚΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...