roumeliotis

Carwiz

«Μπορούμε να γυρίσουμε χαμογελώντας...»

casino loutrakiou
redwell

Έτοιμος για να διεκδικήσει την κούπα στο F4 της Euroleague που θα διεξαχθεί στο Κάουνας είναι ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, με τον προπονητή των Πειραιωτών να στέκεται ακόμη στο ρόλο που θα παίξει η τύχη στην καταληκτική φάση της διοργάνωσης. Αναλυτικά τόνισε:

«Είμαστε έτοιμοι στο 100%. Είχαμε να περάσουμε μια διαδικασία, τα πλέι οφ μας δυνάμωσαν. Οι προπονήσεις ήταν στοχευμένες. Είναι γνωστή η διαδικασία για τις ομάδες. Αυτοί που έχουν την εμπειρία είναι πιο έτοιμοι να βοηθήσουν τους άλλους να μην ασχοληθούν τόσο πολύ με τις οικογένειές τους και τα ΜΜΕ, αλλά να προετοιμαστούν για να κερδίσουμε την Παρασκευή» είπε ο Coach-B και συνέχισε:

«Όλες οι ομάδες έχουν έναν τρόπο παιχνιδιού. Πάντα γίνονται προσαρμογές, αλλά η φιλοσοφία είναι πάνω-κάτω η ίδια για όλες τις ομάδες. Πολλές φορές οι παίκτες που είναι πρωτοεμφανιζόμενοι δεν είναι έτοιμοι να καταλάβουν πώς είναι τα πράγματα. Όλοι οι προπονητές είναι πολύ ικανοί, πολύ έτοιμοι. To F4 είναι πολλές συγκυρίες. Συχνά παίζει ρόλο κι η τύχη.

Πέρσι ήμασταν στη δύσκολη πλευρά εκείνης της βραδιάς, χάνοντας στο τελευταίο σουτ την παρουσία στον τελικό. Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα είμαστε πιο τυχεροί, ίσως πιο ικανοί και έτοιμοι. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως είμαστε στο F4 για δεύτερη σερί σεζόν. Έχουμε έναν μεγάλο ελληνικό κορμό. Το γεγονός για το κλαμπ είναι σπουδαίο. Αν είμαστε λίγο τυχεροί, μπορούμε να γυρίσουμε πίσω χαμογελώντας».

Αναφορικά με το βραβείο που απέσπασε για τον καλύτερο προπονητή της σεζόν στη Euroleague, αρκέστηκε να πει ότι «Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι' αυτό, μόνο για την ομάδα», ενώ, ερωτηθείς για το ότι η Μονακό είναι «πρωτάρα» σε F4 επισήμανε: «Αυτά τα στατιστικά τι κάνουν οι πρωτάρηδες είναι για τους δημοσιογράφους. Εμείς κοιτάμε την ποιότητα των αντιπάλων μας. Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε αν είναι πρωτοεμφανιζόμενη, ούτε ποιος έχει και ποιος δεν έχει εμπειρία».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

10 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 11:34 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow γουρλη δώσε μας την κούπα!

    Εγώ σε έχω πιάσει και δεν παρεξηγώ!

    Όλοι για την Κυριακή ζουμε..η δουλειά έχει 2 σκέλη, το 1ο απλά μεσολαβεί μέχρι να σηκώσουμε την κούπα.. είναι δίκαιο, και λογικό, και το αξίζουν όλοι. Ομάδα/παίχτες/προπονητής/πρόεδροι/εμείς..

  • Red7arrow
    Red7arrow Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 00:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Μη μου το χαλάς ρε φίλε... Είναι τα γούρια μου. Ξεκολλατε

  • Τάσος Β
    Τάσος Β Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 23:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι κ να γίνει κοουτς σε ευχαριστω για την πληρότητα που με έκανες να νιώσω για την αναμονή για τον επόμενο αγώνα ..για τις μπασκετοκουβεντες κάθε ημέρα .
    Μετά τον Ίβκοβιτς κ το μοντέλο Χάινς στα σέντερ πάλι εμείς παρουσιάζουμε ένα καινούργιο ελκυστικό μπάσκετ μέσα από την ομαδικότητα το σύνολο το ένας για όλους κ το όλοι έχουν το ρόλο τους μέσα στο παιχνίδι.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ

    Αγωνία μέχρι την Παρασκευή

  • Eksapteriga
    Eksapteriga Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 23:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Redarrow , για γούρι η μίρλα σου ;;;!
    Που και πάλι απαράδεκτη και μίζερη..

    Αλλιώς πραγματικά θεωρείς ότι λες κάτι που δεν ξέρει ο Μπαρτζώκας και όλη η ομάδα ;;
    Ή ότι δεν ξέρουν αυτοί τι κρίνει τον ημιτελικό στην προκειμένη, και ξέρεις εσύ ;;

    Όπως είχε πει ο coach , είναι ωραίο να νιώθει ο κόσμος ότι συμμετέχει με τα σχόλια αλλά όχι να βρίζει (δυστυχως....το έχεις και κάνει και αυτό βέβαια για Μπαρτζώκα,Πρίντεζη,Παπανικολάου τα σίγουρα που θυμάμαι)
    Το τρομερό είναι ότι έχεις γράψει και πράγματα που με εκφράζουν.... αλλά όταν στα δύσκολα κράζει/απαξιώνει με χαρακτηρισμός κάποιος χάνεται κάθε νόημα.
    Φαίνεται να έχεις ανάγκη να κράξεις ,
    αλλά ελπίζω να το στερηθείς με αήτηττο έως τον Ιούνιο.
    Και μακάρι πράγματι να το χαρείς τουλάχιστον..

  • Νικη
    Νικη Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 21:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιστευω, οτι αν θα χουμε σωστη διαιτησια , εχουμε 70% να νικησουμε την Μονακο..δεν την εκτιμω σαν ομαδα αλλα οκ εφτασε εκει που εφτασε αρα αξιζει και καποιο σεβασμο

  • Giannis
    Giannis Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 19:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω ότι ήρθε η ώρα.... για εμένα το πιο δύσκολο κομμάτι είναι ο ημιτελικός..αν λοιπόν κάνουμε τα απλά πράγματα σωστά δεν μπορεί να χάσουμε....τα παιχνίδια αυτά τα κερδίζει η ομαδικότητα κ όχι το ατομικό παιχνίδι...το έχει πει άλλωστε κ ο κορυφαίος όλων των εποχών M.Tzordan!!! Αν λοιπόν περάσουμε το εμπόδιο των Γάλλων θεωρώ ότι ο τελικός θα είναι πιο εύκολος...θα έχει γίνει κ φοβερή μάχη στον ισπανικό εμφύλιο...καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 19:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα πω ακριβως την ιδια αποψη που ειχα εκφρασει και περυσι και συνεχιζω να πιστευω ακραδαντα και φετος εχοντας μαλιστα και εναν λογο παραπανω.Για τον Ολυμπιακο ο τελικος ειναι ο ημιτελικος.Θεωρω οτι αν ειχαμε περασει την εφες θα το παιρναμε.Και τωρα λοιπον πιστευω οτι αν περασουμε την μονακο θα το παρουμε και ο παραπανω λογος που προανεφερα ειναι οτι το αλλο ζευγαρι ειναι ισπανικος εμφυλιος και ολοι οσοι παρακολουθουμε Ευρωλιγκα για χρονια γνωριζουμε οτι οι εμφυλιοι ειναι παιχνιδια τοσο ιδιαιτερα που ο νικητης τους πηγαινει μετα στον τελικο "αδειος" σωματικα και πνευματικα.Το εχουμε ζησει οι παλιοι και σε Ολυμπιακος-Παο.
    Καλη τυχη λοιπον στην ομαδα μας (γιατι χρειαζεται και η τυχη) Θεωρω οτι η τριτη συναντηση με τους μονεγασκους θα ειναι και φαρμακερη γιαυτους.Δεν νομιζω οτι θα ξαναχασουμε απο την μονακο στην ιδια σεζον αλλα αυτο μενει να αποδειχτει την Παρασκευη.Αν γυαλιζει το ματι των παικτων μας και υπαρχει απολυτη συγκεντρωση στον στοχο μπορουμε να τα καταφερουμε.
    Ευχομαι την Κυριακη το βραδυ να κοκκινησει ολη η Ελλαδα απο τους πανηγυρισμους για το τεταρτο.
    Και αν δεν γινει αυτο παντα αρρωστοι με τον Ολυμπιακο

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 18:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν θέλει τύχη Μπαρτζωκα... Ικανότητα θέλει και ΑΝΤΕΡΑ.
    Από αυτούς χάσαμε 2 φορες όχι γιατί είναι καλύτερη ομάδα.
    Αλλά γιατί τότε ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΑΤΕ.
    Βάρος φανέλας,
    Γεμάτο γαύρους γήπεδο,
    Ομαδα καλή που έχουμε...
    3 λόγοι για να τους κερδίσουμε.
    Είμαστε καλύτεροι. Αλλά το θέμα είναι να το πιστεύουμε και να μη μπούμε φοβισμενοι...

  • Orgismenos
    Orgismenos Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 18:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Δύο νίκες ρε ομάδαρα πάμε............

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 16:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλοι μαζί μια φωνή στο Κάουνας !!! Φωνάξτε και παίξτε μπασκετικό ξύλο μέσα στα όρια πάντα !!! Διαιτησία δεν θα έχουμε !!! Κερδίστε και αυτούς !!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...